"Системата минус 60" - тема №22

• 46 965
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от мен  newsm10

# 16
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Да цопна и аз , че ви изпуснах нещо.  Laughing

Благодаря за новата темичка!  bouquet

# 17

Нощни очи
, мисля че е системна яхнийката , но нека по-опитните да потвърдят , з ада не те подведа .

Системна е за вечеря, да.  Peace

А на теб ти стискам палци!  Grinning

# 18
  • ул. "Мечтание"
 bowuu

Сега и аз ще се отчета в рецептурника.  Mr. Green

Ави  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 19
Здравейте момичета,
2 дена нямах нет - УЖАС!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СТЕЛИ!!!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА МАЙКА И ЖЕНА И ВСЕ ТАКА УПОРИТА!!!   bouquet
ЖАС, изглеждаш страхотно!!!

# 20
  bouquet Благодаря на всички!

Само запис!

# 21
Привет момичета!

Включвам се в режима, от днес (до сега винаги е било от утре, но утре вече е днес Wink, което не намалява стойността на написаното)!

Не съм БГ-М@ММ@, но ако нямате нищо против, ще се включа в тази тема.

Благодаря на всички, които са я създали и на тези, които я поддържат.
Режимът ми харесва и се надявам най-накрая да раздвижа себе си.

Е, това е, казана дума хвърлен камък.

# 22
Добре дошла, Лебед  Hug На точното място си  Peace
Менюто ми заднес е:
З- палчинка с трици, мляко с инка, банан
О-Ориз със зеленчуци, салата
В- мляко и портокали

# 23
Добре дошла, Лебед  Hug На точното място си  Peace

И ние също!  smile3521
Не знам, аз понякога изобщо забравям, че съм на диета. По-либерален режим от този няма! Толкова съм щастлива, че го открих!
Сутрин всъщност не сме на диета, до 12 часа. После диетата ни е между 12 и 18 ч. и то каква диета, като на обяд има някакви правила, които не бих нарекла и строги, защото могат да се ядат над 60-70% от храните и съчетанията между тях и остава едната вечеря, която е по-строга. Дефакто, на нас диетстването ни е вечер, другото си е направо лежерна работа.  Laughing И какво се получава - от 15 часа будни, имаме 5 часа, в които можем да ядем всичко, 5 часа, в които можем да ядем почти всичко и 5 часа, в които не трябва да ядем нищо - тоест, на диета сме само в около 1/3 част от времето си (гладната част).   Laughing Peace baby_neutral
Хитро, а?   smile3508

Брей, чак себе си убедих колко е гот да системстваш!  hahaha

# 24
Цитат
Сутрин всъщност не сме на диета, до 12 часа. После диетата ни е между 12 и 18 ч. и то каква диета, като на обяд има някакви правила, които не бих нарекла и строги, защото могат да се ядат над 60-70% от храните и съчетанията между тях и остава едната вечеря, която е по-строга. Дефакто, на нас диетстването ни е вечер, другото си е направо лежерна работа.   И какво се получава - от 15 часа будни, имаме 5 часа, в които можем да ядем всичко, 5 часа, в които можем да ядем почти всичко и 5 часа, в които не трябва да ядем нищо - тоест, на диета сме само в около 1/3 част от времето си (гладната част).     
Хитро, а?   

Брей, чак себе си убедих колко е гот да системстваш! 
Жаси, желязна си  Mr. Green
Другото нещо, което забелязах при мен е, че намалих сладкото от самосебе си.Като знам, че не ми е забранено и че мога да си го хапна до 12 часа .Наистина така мога да си карам постоянно.След време като отслабна дай Боже  Praynig мисля само да изместя часа на вечерята към 17 часа, за да се храня с фамилията.Но това ще е в едно по далечно бъдеще  newsm53

# 25
Мира, а защо вечеря в 17 ч.? Това лятото си е като следобедна закуска направо...
То и като сменим часовото време тази неделя с лятно, автоматично ще започнем да вечеряма в 17 ч. по сегашно време, което ще е 18 ч. лятно. http://www.chambersz.com/news/5679-lyatno-chasovo-vreme

Аз днес почти стопих плюса и съм на линийката, имам само 200 грама до нея. Сега ще закуся макарони, за обяд съм предвидила пилешки дробчета и салата, за вечеря - кисело мляко и ананас.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 08:19 от Анонимен

# 26
Мира, а защо вечеря в 17 ч.? Това лятото си е като следобедна закуска направо...
То и като сменим часовото време на 31 март с лятно, автоматично ще започнем да вечеряма в 17 ч. по сегашно време, което ще е 18 ч. лятно. Или бъркам?  newsm78
Хи, хиии още спя имах в предвид 19 часа, но това ще е като се видя на желаните килограми.Иначе системата си е страхотна и почти с лекота си я спазвам.Вечер ми е малко трудно, но се търпи.Дами, в събота пътувам и събирам идеи за системен обяд.От 10 часа до 20 часа ще съм на влак.Закуската я ясна, вечерята мляко с плод, но за обяда се чудя   33uuНе искам да криввам от пътя, че тъкмо влязох в релси.И едно малко прегрешение може да ми обърне колата  Mr. Green

# 27
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добро утро!  Hug
Дали от това , че чакам всеки момент цикъла ,
но съм в застой.  Rolling Eyes И днес съм нито + , нито – .  Peace
Айде да метна една закуска и кафенце и да бягам на курс след час.  Crazy

# 28
Мира, нещо лесно за ядене. Примерно, лозови сърмички си купи готови и някакви печени кюфтета и изпий едно разбито кисело мляко с тях (или готов айрян). Можеш и някаква ябълка да мушнеш за десерт и си готова. Можеш и разни оризови манджи да добавиш, както и печени меса/пиле, но става по-сложно.

А времето го сменяме тази неделя, 27 март, а не на 31 март, както погрешно бях написала и се редактирах.

Жабка, какви са тези курсове всяка сутрин, направо си ми съмнителна ти. Курс, курс и после минус 10 кила за 1 седмица. Я сподели тайната.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 08:41 от Анонимен

# 29
  • Видин
Жаси, желязна си Hug Много точно си го казала bowuu
И аз влязох в релси, най-сетне и въпреки че понеделник и вторник ядох за закуска по половин шоколад, имам минуси Party  И днес имам -300гр. и заковах на 80,100кг. Много ми се иска утре да видя заветната 7 най-отпред, а след 2-3м и бленуваната 6 Praynig Добре че до великден не ни предстоят някакви тържества Whistling А покрай Великден всяка сутрин ще ям козунак с кис.мляко, направо го обожавам, а до сега винаги ми е било гузно като го ям, защото е сладко. Малко се отплеснах, но съм много щастлива че открис Системата и вас момичета Hug
За днес:
з-пр.мляко, корн флейкс и малко сладко от ягоди
о-2 кебапчета и ябълка или портокал
в-кис.мляко с плодове (явно ми се отразява добре)

Общи условия

Активация на акаунт