"Системата минус 60" - тема №22

• 46 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Жаси, мен повече ме яд за асансьора, че малкия като се събуди и ще подивее в къщи...

Ох, а ние издивяваме в къщи вече, че над нас правят ремонт и лудницата е страшна. Но малкият е болен, а навън духа силно и ме е страх да го изведа. Пуу, и пилатеса ще си пропусна днес и утре, и вчера не ходих заради малкия, че не е на детска, изобщо - загубена работа!  ooooh!
Колкото до местенето на вечерята, недей - тя сама ще си се премести. Сега в неделя минаваме на лятно часово време и вечерята автоматично ни става в 17 часа сегашно време.  Mr. Green  Twisted Evil

# 46
3te...ki , аз определено изобщо не ми се яде сладко от както съм на системата. Вчера тръгнах да ям една вафла и "реално" ми се доповръща от нея (с извинение за думата) така че може да има нещо вярно в промяната на вкуса  newsm78
Да ви завиди човек - на мен пък ми се яде сладко и съм много доволна от режима че сутрин мога да си хапвам Simple Smile. На вафли не съм любителка, но на почти всичко останало. Особено сладолед - той освен сладък е и мазен Simple Smile, но аз не го виждам в тази светлина обичам го във всичките му зарновидности Simple Smile))

ksanaidu - да, мисля, че ще стане по-бързо. но ще си и по-гладна. жас парвилно е казала - като се запролети, као се вдигне слънцето, като почне да сстъмнява в 10 и седиш по грдинките до нощите, ще видиш тоагва как 6 чеса ще се окаже труден час за спазване като за вечеря  Peace

Е аз само си разсъждавам, едва ли ще мога да го спазвам освен ако не вкарам ежедневно чаша вино със сирене в 22 ч., което разбира се е в кръга на шегата и не е вариант. По-големият ми проблем като се запролети (защо няма дума "залелети" или нещо такова за лятото ) е така любимата ми биричка - как да пие човек бира на закуска то не става....

10:57 ч. Все още нямаме асансьор....

Още е закуска така че почерпката от мен

# 47
  • ул. "Мечтание"
Привет!

нощни очи - за мен яхния значи нещо много мазно - много олио или мас и запръжки (поне филков много обича яхнии и все така си ги готви. бля), което ако е така, не става особено за обяд и никак за вечеря  Rolling Eyes

Яхния е манджа със сос.
Ако беше прочела рецептата ми щеше да видиш, че няма грам мазнина добавена в нея!  Flutter
Баща ми също готви яхниите много мазни. Но и всички други манджи ги готви много мазни. Въпрос на навици и лични предпочитания!  Peace

3te...ki, няма ограничения в количествата за нито едно хранене... по принцип. Но не трябва да се преяжда.

Айде, чезвам навън на разходка.

P>S> Да ви разкажа за моята анти-сладка техника. Споделяла съм я с "по-старите" момичета.
На закуска се натъпквам с колкото мога сладко, чак да ми се доповръща. След 2-3-4 дни не искам да погледна сладко. Дори лъжичката мед в чая пропускам.  Joy hahaha

# 48
  • Видин
Такааааа, и на мен не ми се яде толкова много сладко, пък и неща които преди са ми харесвали сега ми се струват невероятно сладки, за мен - човекът който в 3-ти клас ядеше по 1 кутия шок.бонбони и 3 кроасана с шоколад НА ДЕН, и после си докара гастрит Whistling.
Е аз само си разсъждавам, едва ли ще мога да го спазвам освен ако не вкарам ежедневно чаша вино със сирене в 22 ч., което разбира се е в кръга на шегата и не е вариант. По-големият ми проблем като се запролети (защо няма дума "залелети" или нещо такова за лятото ) е така любимата ми биричка - как да пие човек бира на закуска то не става....
Много ми хареса израза Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Относно бирата и аз не знам как ще карам без бира с цаца или пържени картофи или двете Whistling, но сигурно ще си ги позволявам 3-4 пъти месечно, или по-добре звучи 1 път седмично Blush А относно бирата сутрин - пролетта на 2008, детето като беше на 8м.заедно с една приятелка най-редовно в 10-11ч седяхме в едно заведение в градската градина, на брег на Дунава и пиехме бира, а децата спяха Crazy Е хората ни гледаха доста Shocked все пак живея във Видин Mr. Green
Това за сега, че много се отплеснах Embarassed

# 49
А, как бира на закуска, това е извращение.  Laughing Аз поне мисля да си а позволявам и вечер, преди известно време бях писала за калориите в бирата - съвсем малко са. В 500 мл бира има само около 160 калории, а това е нищо - колкото едно капучино с лъжичка захар, или чаша натурален сок. И за кърмачки е полезна...
А сладолед обожавам, но той вече си е калоричен - хем мазен, хем сладък. Но сутрин може всеки ден.  Simple Smile
Май често-често това ще ми е закуската - новият Бос с бял шоколад отвън, а вътре - шоколад с карамелизирани ядки.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 11:20 от Анонимен

# 50
  • ул. "Мечтание"
Моя мъж много обича да закусва кафе с бира!  beer Mr. Green

# 51
  • Габрово
Oooo, бирата ми е болна тема... Аз без бира не мога  Mr. Green. Като забременях първия път реших да съм стриктна и спрях всякакъв алкохол (то аз само бира си пийвам Simple Smile, но я спрях!). Свекърът ми е гинеколог и понеже ме знае че я обичам един ден ми вика: "ти защо не пиеш бира?", аз му казвам "ами нали съм бременна  Rolling Eyes", пък той ми рече "а, бира може! даже на много бременни сме казвали като им стане лошо - чашка бирка и лошото минава  Grinning!" Е, само това ми трябваше!!! С втората бременност хич и не съм я спирала... То сигурно затова дъщеря ми всяка вечер напада чашите ни с бира на масата  newsm78... пък е само на 2!

# 52
  • Бургас
Да се запише, че сте ми стимул  Sunglasses
Аз не пиша, но ви чета и си спазвам правилата , за сега съм около 2 кг. минус, което ми е ок.
Но имам още поне 6-7 кг.
На мен бирата не ми е чак такъв проблем, аз съм по вината и тази диета затова ми и допада толкова, аз всяка вечер пия по чаша-две червено вино. Но и аз се замислям лятото в Морската като тръгнем вечер, малко ще ми е сложно с ранната вечеря но ще го измисля.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 11:38 от madlena

# 53
То сигурно затова дъщеря ми всяка вечер напада чашите ни с бира на масата  newsm78... пък е само на 2!
Всички деца обичат бира - това съм забелязала Simple Smile!
Май често-често това ще ми е закуската - новият Бос с бял шоколад отвън, а вътре - шоколад с карамелизирани ядки.
Олелееееее и как да кажа после, че не ми се яде сладко Simple Smile!

П.П Тържествено обещавам да си откоригирам малко грешнописа - забелязвам, че правя печатни грешки и пропускам почти ввссиииички запетаи, но ще се постарая, че не знам за вас, но мен ме дразни Simple Smile

# 54
Привет! Само да се запиша, за да не ви изпускам.. Макар че не съм ви чела, напоследък нямам възможност.
Успех на всички! Peace

# 55
привет и от мен  bouquet
днес пак не се наспах и ми е нещо криво, но поне шефката я няма, та има шанс да ми се оправи настроението  Party

иначе не съм се теглила тези дни, но не очаквам кой знае какви резулатити, тъй като последните 3 вечери все удрям по една биричка след вечеря - и аз много обичам, пък и тук бирата е на такава почит, че масово се пие и сутрин. Ама аз все съм с колата и си позволявам чак, като се прибера вкъщи. Наскоро четох за някаква фирма, която намалила обедините почивки, но за сметка на това пък пуснала безплатна бира за служителите  Crazy

# 56
Хайде и аз да направя един запис  Peace
Сладоледа си е хубава работа,особено лятото  Grinning
А за бирата....как лекинко върви в жегите  Mr. Green
Та така де...още малко да се постопли и ще ги уважим тези вкусотийки  Mr. Green

# 57
ЗДРАВЕЙТЕ!

Жасмин - благодаря за отговора.Мисля си, че ако закуся баничка с боза, обядвам пиле с ориз
каквото и да вечерям със сигурност ще имам огромен + , та затова ме е страх.

Ykk - Както писах лутането ми е голямо - когато бях на Дюкан закусвах мляко с трици, после на 90 дневната закусвах плодове а по принцип мога въобще да не закусвам, но нали трябва да се събужда метаболизма.Проблема ми е, че през деня се справям, но вечер ми е много трудно.

Засега съм на "Размисли и страсти" , спазвам нещо, но  то е моя измислица от всички варианти.

Приятен ден и успех.Продължавам да ви чета! Hug

# 58
Ако закусваш баничка с боза и обядваш пиле с ориз, няма никак да ти е трудно на вечеря  Peace

иначе можеш да си закусваш отново с плодове или трици - важното е, че можеш да ядеш каквото си поискаш на закуска - днес може да е един цял хляб , а утре една ябълка - няма ограничения  Peace

# 59
helena, защо просто не пробваш няколко дни система? Аз преди нищо почти не хапвах през деня и неизвестно от какво все на + си бях. Сега свалям! ПОпаднах на диетата търсейки нещо подходящо за кърмачки. Ако бях го намерила още през бремеността старта ми нямаше да е 98 кг, но по-добрев късно Simple Smile.
13:18 още няма асансьор...
Фарсът е, че имаме две колички. Едната е в багажника на колата, но нашият татко отиде точно с тази кола на работа
Освен да си сваля нещо за гледане...

Общи условия

Активация на акаунт