"Системата минус 60" - тема №22

• 46 994
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Аз вчера например ядох малко през деня и вечерта бях направо умряла от глад,
още повече че вечерях в 17 ч. и то само с ябълка.
Добре, че беше четенето във форума, че да не посегна към нещо за ядене. Simple Smile
В дните, в които закусвам и обядвам добре, по-лесно ми понася неяденето вечер след 18 ч. Напоследък вечерям в 17 защото просто няма как.

# 61
Благодаря за посрещането!

Mirra_s  Hug - в живота бягам от целувки и прегръдки, но не искам да избягам от вашите!
ЖасминHug на мен ми липсва постояннство, но с този режим... мисля, че това няма да е никакъв проблем!
маик - Hug прекрасно пожелание, благодаря Simple Smile !

Днес почвам малко плахо (не ям преди 12 от... дете), но вероятно малко по малко ще прехвърля насладата от вечерята в наслада от закуската  Laughing

з: 4 ръжени сухара
о: 2 свински шишчета + малко салата зеле и моркови (нали трябва да е правопорпорционален със закуската... та... за сега толкова...)

Мисля да продължа с няколко ябълки през деня, приготвила съм и един грейпфрут, а за "вечерта" да боцна краставици с див чесън и малко мляко.

Алкохол не пия изобщо.., но предполагам, че това ще ми е спасението за часовете до сън (лягам си доста след полунощ...) - за сега без него, но за всеки случай ще ми препоръчате ли марка?

А... и кремове не ползвам и кафе не пия, но си купих всичко необходимо за стриизаличаващата процедура и вярвам, че ще почна да ги прилагам. Определено, мисълта за възможностите, които ти дава закуската, са направо безценни!

Още веднъж благодаря за прекрасната организация на темата!

# 62
  • Бургас
Аз малко идиотски въпрос, ама по добре да питам- колко често правите процедурите с кафето и мумиото- всеки ден ли? И кафе какво си купувате, че аз отдавна съм минала само на инстантни кафета и тези на зърната са ми малко тъмна Индия, мисля си ако си взема такова за джезве, ще е по едро смляно и е по добре или пък греша? Мъжа ми има кафе машини и се чудя дали не става това което е от тях, тоест остатъка след като се направи кафето, преди години ползвах такова отново за антицелулитни масажи и имаше ефект, а сега гледам че пише "да не е варено", затова малко се обърках. А мумиото само от тук ли го купувате, нещо не ме кефи цената на бг пазара, сега и аз ще се разровя в сайтовете да потърся. Иначе си купих 30 таблетки по 0,2 гр. за 21 лева  Rolling Eyes

# 63
Здравейте и от мен Simple Smile
Добре дошли на новите попълнения Simple SmileЩе ви хареса тук със сигурност всички са позитивни и споделят опита си  Peace
Отчета ми за днес
З-банан,чаша боза,овесени ядки с ленено семе и кисело мляко,  парченце черен шоколад
О-печени яйца със сирене и лук в микровълновата ,зелена салата и маслини
В-таратор или две ябълки
ии 1кг надолу за седмица но най важното и приятното е че се чувствам отлично и без тежест  в корема
Не съм вярвала ,че закусвайки ще се чувствам така, все пак 20 години бягах от закуската и хапвах по малко през деня нооо пълнеех Сега с тази промяна на режима нещата са коренно различни Peace
Ще успеем всички -Вярвам го Hug

# 64
Аз лично кафето си го купих най- едро смляно от тези магазини за насипно кафе и всеки път в банята се наслаждавам  Laughing
а мумийото  си купих от една билкова аптека за 4,25 лв и натрошавам таблетката и слагам в крема за тяло
до излизането от банята се е разтопило

# 65
  • Бургас
Такова и аз видях за 4-5 лв. ама нещо не ми се върза, на това което купих пише концетрат  Rolling Eyes
това открих на първо четене, много по концетрирано е http://www.iherb.com/Ayush-Herbs-Inc-Shilajeet-Mumiyo-250-mg-60- … e-Caps/31098?at=0

# 66
Жасмин - благодаря за отговора.Мисля си, че ако закуся баничка с боза, обядвам пиле с ориз
каквото и да вечерям със сигурност ще имам огромен + , та затова ме е страх.

Със сигурност няма да имаш огромен плюс, пробвай и виж. Аз много често закусвах домашна баница с кисело мляко в началото на системата, боза не обичам много, но баница често похапвах, че и в комбинация с вафла, или шоколад. И пържени в олио филийки със сладко от ягоди съм яла, и какво ли не калорично, пък ето - виждаш в линийката - почти 22 кила надолу.
Тук важното е вечер да се яде разделно и немазно, сутрин може каквото ти душа иска, стига да не прекаляваш с количествата. Изпробвано е - погледни табличката с резултатите - вече имаме 3 жени, свалили по 30 килограма, още 3-4, които са с по около 20 свалени, още няколко с по 10-15 кг. А със сигурност не сме карали на дюкански палачинки от овесени трици!

# 67
Аз от това евтиното си взех и четейки из форума препоръчваха и това от 5 лв
Но все пак всеки решава сам Peace
Според мен важни са масажите с него и крема и в книгата беше обърнато внимание на масажа  Peace

# 68
Такова и аз видях за 4-5 лв. ама нещо не ми се върза, на това което купих пише концетрат  Rolling Eyes
това открих на първо четене, много по концетрирано е http://www.iherb.com/Ayush-Herbs-Inc-Shilajeet-Mumiyo-250-mg-60- … e-Caps/31098?at=0

Ооо, това ужасно скъпо, няма смисъл. То е пречистено за пиене, затова е такова скъпо. За мазане онова от 4 лева на таблетки си е супер.  Peace

# 69
Съгласна съм с Жасмин -вечерята е важна и правилата там са железни
на закуска можем да комбинираме каквото си искаме Peace

# 70
Ехх, само аз ли не обичам бира... но със сладоледа ме настъпихте по болното място. просто виждам как утре ще си хапна Джимис за закуска (сега до края на деня ще си мисля за това). helena, мисля че няма нужда да се безпокоиш, че ще си на +, защото работата при повечето останали диети и режими е че те лишават от нещо.  истината е, че просто трябва да се наслаждаваш на храната. да, баничките са мазни, но организма ни има нужда от всичко. и какво става когато дадена диета приключи - почвапюш да хапваш стратите неща и дори и да не са в толкова големи количества си връщаш килцата, защото тялото ти е отвикнало. тук можеш да ядеш всичко (йей   Mr. Green), но до вечерта си го изразходвал...Жасмин ни е живият пример, че с този режим (даже не бих казала вече диета) нещата стават супер

# 71
А за да не ядем вечер много, наистина е хубаво сутрин добре да се наяждаме и то с въглехидратни храни. Силната закуска предпазва от преяждане в по-късните часове, убедила съм се в това. Ето, тази сутрин изядох голяма порция макарони с масло и сирене, на обяд ядох кьополу и зелева салата. В момента още ми е сито, въпреки че съм само на салати на обяд, и на вечеря ще хапна нещо съвсем леко - спанак с малко кисело мляко и сирене. А като не хапна добре сутрин, после често прегрешавам с разни непозволени храни вечерно време.

Жасмин ни е живият пример, че с този режим (даже не бих казала вече диета) нещата стават супер

Ааа, не само аз, моля ти се!  Simple Smile
Дивимо, Стелету и Сиси вече свалиха по 30 килограма със Системата, Евита и тя някъде 20 махна, като мен, има още момичета с по около 15 свалени - вижте табличката в темата.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 16:10 от Анонимен

# 72
упсс  Embarassed, извинявам се за пропуска Simple Smile 

# 73
Здравейте и от мен,

Днес е направо кошмарен ден  smile3511. Първо съм в застой. Че и качих малко - отново съм 74,7кг smile3514. Ама и кантара нещо все си сменя числата като му сменя мястото.

Но, тук днес има голяма стачка и европейски съвет. Излязох в 6.30 сутринта за да мога да стигна до офиса. Естествено вече половината главни артерии бяха дори затворени. Хапнах малко халва че си я пазех от няколко дни.

После с метрото ходих при една клиентка и уж трябваше да свърша в 12 на обяд аз едва се прибрах преди малко в офиса.  smile3518Сърмичките ми от снощи останаха в хладилника newsm45. А и вече е много късно....та си хапнах половин пакетче бръскети с чесън. newsm12

А тази вечер, като се прибера сигурно ще си направя пак една доматена салата със сирене че поне да се нахраня. И ще гледам да е преди 7 вечерта.

Какъв ден!!!

# 74
  • UK
Само бърз запис да не ви изпусна, утре ще се отчитам.
 bdbaloni на Стелету на патерички  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт