"Системата минус 60" - тема №22

• 46 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Честит празник днес, системки! Само благи вести да чуваме!

# 31
Привет   Nature Sunny
Бебо, благодаря за новата  темичка   bouquet
Кали, аз защо си мисля, че Благовец е утре  newsm78
Вижте на какво се натъкнах http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572168.msg18198134#msg18198134 и започнах да се чудя как мога да помогна.. Една приятелка ме заплени с нейните кукли, та седнах и се научих да плета на 2 куки и правя играчки за моето момче. Не са супер професионално изплетени (все пак съм начинаеща) ама и 1 левче да мога да им дам е по- добре от нищо.

П.С. Круши за вечеря не може   Peace

# 32
Успешна нова тема за всички  Hug

кали 08, Благовещение е утре. Утре е родено и моето голямо детенце, Благовест, ле ле на 5 години става, как лети времето  Grinning

# 33
  • Варна
Добро утро!

Отивам на обучение, ама да се запиша преди това с едно въпросче - за натуралните сокове разбрах, че не може да се пият, заради захарта в тях. Ами тези, на които пише, че са 100%, без добавена захар? Пия си аз редовно един сок на Пфанер, портокалов, и съдържанието му е единствено концентриран портокалов сок и витамин С.  Thinking

Аз днес съм с порядъчно минусче, мно-о-ого съм доволна! -700 гр. съм от неделя насам, вече съм 51,1кг. Party Още 2-3 кг. само. Simple Smile

Менюто ми днес:
З - макарони с кашкавал и сирене; един банан; чаша нат. сок;
О - не знам, както писах по-горе на обучение съм и каквото има;
В - котидж с помело.

Хубав ден на всички! Hug

# 34
chockolina, по принцип е по-добре фрешове, но щом пиеш такъв сок и сваляш не го мисли  Peace

# 35
Ей момичета бързам да се запиша. Вчера не съм се мерила сутринта,а пък вечерта нещо попрупуснах вечерята и чак към 22 часа пийнах чаша вино с малко сиренце и ...чудо днес кантара ми показа 89. Направо  не мога да повярвам. Обаче по моите наблюдения до сега, най-вероятно утре пак ще съм на + доста. Но това няма значение, толкова добре ми подейства тази 8-ца Simple Smile. Иначе май ще се ходи малко по доктори - неприятно. С това мойто задъхване  - в понеделник съм на кардиолог...Мисля си аз че все пак всичко е от тези мазнини който постоянно минават през мен - нагоре - надолу....
Времето е на път да се оправи, а аз не мога да изляза че нямаме асансьор - егати кефа!!!! Дано го пуснат.
А сега не знам с това задъхване да ходя ли на водна аеробика довечера?? newsm78
Хайде прегрътки от мен!
Аз ще си сменя линийката пък да видим утре.

# 36
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жабка, какви са тези курсове всяка сутрин, направо си ми съмнителна ти. Курс, курс и после минус 10 кила за 1 седмица. Я сподели тайната.  Mr. Green

Joy Joy Joy Курс по кастеляно.  Peace
Айде бегам , че окъснех.  Laughing
След 12 ще ви провера , ваше 13 ч.  hahaha

# 37
Здравейте на всички, не пиша много често, че не ми остава време, но не съм се отказала. честита нова темичка. дано докато бъде изписана да сме свали ако не всички то поне доста килца. Mirra_s  и аз го наблюдавам това със сладкото. от няколко дни не съм яла и не ми се и яде. а преди като бях на протеинова и само като видех някой с вафла и ми се насълзяваха очите Laughing май всичко си е на психологическо ниво  Wink менюто за ден: 3- риба на фурна(май е странно за закуска, ама пък от снощи съм й се наточила О-май ще си направя картофки варени или в микровълновата В: портокали и мляко... Хайде хубав ден на всички. Днеска май ще е слънчево и настроените ми е на макс Wink

# 38
за натуралните сокове разбрах, че не може да се пият, заради захарта в тях. Ами тези, на които пише, че са 100%, без добавена захар? Пия си аз редовно един сок на Пфанер, портокалов, и съдържанието му е единствено концентриран портокалов сок и витамин С.  Thinking

Портокалов сок без захар може и през деня.  Peace
А сутрин може всякакъв сок - със и без захар.

ksanaidu, съжалявам за това, което си написала!  Sad
По-добре изчакай да минеш прегледа и тогава отиди на аеробика, знам ли. По-добре не рискувай!
И браво за минуса!  Simple Smile

а преди като бях на протеинова и само като видех някой с вафла и ми се насълзяваха очите Laughing
Joy Joy Joy

# 39
Здравейте момичета,
минавам само да се запиша за да мога да следя темата   bouquet
Аз съм си напълно изрядна с режима като гледам все пак на ден да не превишавам 1200 калории, така се чуствам най-добре и засега съм доволна от резултатите - за 15 дни 3 килограма. Продължавам напред и ще се включа пак при промяна в теглото  Grinning
лек ден на всички и успешно сваляне на килцата  Hug

# 40
  • София
Запис в новата темичка! Да я пълним само с минуси!
Незнам за вас, ама аз качвам от тази диета newsm78, незнам дали не бъркам, ама гледам менютата и изпълнявам стрикно. Може би ще съм в ову ooooh!, надявам се да отчета някакъв минус понеделник Praynig
Лек ден на всички!

# 41
  • Габрово
Здравейте и от мен!
Искам да питам за количеството храна на вечеря - има ли ограничения? Аз снощи май попекралих със салатата от зеле - хапнах си я цялата  Embarassed, т.е. четвърт зелка...
Днес закусих с препечени флийки с масло и шарена сол Simple Smile Опитах да изям и една вафличка с лимонов пълнеж, но ми стана прекалено сладка и НЕ вкусна и я зарязах  Shocked - някой друг променил ли си е вкуса, откакто е започнал системата? Защото това с вафличката определено е промяна за мен и то доста ме изненада...

# 42
ksanaidu, съжалявам за това, което си написала!  Sad
По-добре изчакай да минеш прегледа и тогава отиди на аеробика, знам ли. По-добре не рискувай!
И браво за минуса!  Simple Smile
Жаси, мен повече ме яд за асансьора, че малкия като се събуди и ще подивее в къщи...
Забравих за менюто
З; малко боровинкова торта (стахотна от Фантастико, не знам производителя има и бисквити из нея, сташно страшно), 1 толумбичка (ами голям съм сладкоядец Simple Smile) 2 малки филийки вита с руска салата;
О: Или картофии с краставичка и малко к.мляко или наденичка с ....същото
В: май май месна ще да е
Чудя се аз ако взема да си сваля часа за вечеря още по-рано дали няма по-бързичко да се задвижат килцата
хммм

# 43
ksanaidu - да, мисля, че ще стане по-бързо, но ще си и по-гладна. жас прaвилно е казала - като се запролети, като се вдигне слънцето, като почне да сe стъмнява в 10 и седиш по грдинките до нощите, ще видиш тогaва как 6 чеса ще се окаже труден час за спазване като за вечеря  Peace

нощни очи - за мен яхния значи нещо много мазно - много олио или мас и запръжки (поне филков много обича яхнии и все така си ги готви. бля), което ако е така, не става особено за обяд и никак за вечеря  Rolling Eyes

лебед - добре дошла! да отслабнеш бързо  Peace

аз днес съм с +500 гр. от вчера (или + 300 от понеделник). голямо важно; ще изчезне  Wink

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 12:35 от маик

# 44
3te...ki , аз определено изобщо не ми се яде сладко от както съм на системата. Вчера тръгнах да ям една вафла и "реално" ми се доповръща от нея (с извинение за думата) така че може да има нещо вярно в промяната на вкуса  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт