"Системата минус 60" - тема №22

• 46 900
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
bebolinka82, до обяд можеш със захар да си ги пиеш, след 12 може вече с подсладител. Стевия например - тя хем е сладка, хем безвредна.  Peace

Жасмин мерси.   bouquet Аз по принцип не ползвам бяла захар, само тъмно кафява или подсладител. И хубавото е, че мога да продължа.  Party Извинявай за невежеството, но какво е Стевия?  newsm78
Менюто ми за вчера беше:
з. 4 подобни на козуначени пълнозърнести питки със стафиди + сандвич с яйце
о. печени картофи
в. 400 гр котидж + домати, краставици и варено яйце

Вчера направих грешката да обядвам много малко и едва издържах до 5, та вечерях в 5.  Embarassed И за вечеря прегреших с едно яйце.  Embarassed Embarassed Embarassed

# 676
Отчет за днес  з-пилешка супа,1 парче козунак
                         о-пилешко бутче със шопска салата
                         в-кисело мляко със 2 ябълки
 с пожелание за много минуси

# 677
аз съм +1кг от понеделник Sad много неприятно. тъкмо се бях зарадвала, че наближавам целта
вярно, че само в понеделник спортувах, че вчера детето легна в полунощ, но не съм прекалявала с прегрешенията.... би трябвало да съм в овулация, дано е това
тия дни е много 'мърчаво' тук, но апетитът ми не се влияе Simple Smile
нещо не успявам да се удържам след 6, я ще е някой морков, я чушка, я малко котидж чийс

планирам за днес
з: 2 филии с кашкавал, кафе лате
о: равиоли с пармезан, доматчета и тиквички
в: зеленчукова супа и чай, чай, чай

през уикенда ще имаме много гости и то все за вечеря. добре, че поне аз ще готвя, че да е съобразено. но часът едва ли ще спазя съвсем

аз свалих 5кг със системата, но не личи много, така че снимки преди/след не биха били интересни
но винаги е хубаво да видиш как някой се променя към добре и подмладява
предполагам, че и психически промяната е положителна, повече самочувствие и прочие

# 678
Стевия е ето това: http://stevia-bg.info/

А аз пък видях нещо много хубаво във фейсбук и искам да го споделя. Не е много системно, но е изключително позитивно:

http://svejo.net/1089976-silata-na-dumite

http://www.youtube.com/watch?v=Bx2HlcNSu9M&feature=share

и да ви пожелая хубав и системен ден!  Hug

Мегало, аз също съм на плюс, но няма да униваме!  Simple Smile
Все ще го стопим и ще тръгне надолу, аз винаги след плюс съм на голям минус. Така че, не му обръщаме внимание и продължаваме напред. Колкото по-малко внимание обръщаме на негативните неща, толкова по-бързо отминават.

# 679
eeee Жасмин направо настръхнах  Cry Heart Eyes
Това обяснява защо си толкова търпелива с нас новаците  Simple Smile
Меню за днес
З-банан, чаша мюсли с ленено семе и мляко, и парче баничка
О-скумрия на скара със салата
 15,30 съгреших с 5 ореха сурови/ не правете това/
В-таратор
Ще се справим момичета някой по -бързо** някой по-бавно / като мен / но по хубавото е че въпреки количеството храна не чувствам тежест и невероятно ,но слабея Mr. Green
Лек ден Peace

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 15:38 от aneli77

# 680
Здравейте и от мен Simple Smile Аз малко искам да се оплача и да попитам дали е възможно общо взето последните дни си ям едно и също за закуска обяд и вечеря докато първите дни си отслабвах по малко всеки ден последните 3 дена изненадващо без да променям дозата храна почнах за качвам по 400-500гр. на ден  Shocked та възможно ли е просто да задържам вода (чак пък толкова...) би трябвало да ми дойде МЦ след 4-5 дена ,че почнах да се плаша Sad

# 681
Здравейте!
Да си кажа и аз менюто, че ако имам грешки да ме поправяте, нали съм новак още  Simple Smile.
з - сандвич с кашкавал и парче бисквитена торта
о - печени картофки и малко сирене и 1 банан /мислех да е за вечеря, ама на предната стр. прочетох, че не можело банан за вечеря и си го хапнах сега, след като токущо обядвах/
в - кисело мляко и ябълка

# 682
Здравейте,момичета!  Hug
Да се включа и аз в отбора на плюсовете.Вярно,че снощи малко прегреших.Но след дългия пазарен ден със абитуриента,някак не обърнах внимание на шепата пържени картофки,които поех с печената скумрия.И днес ето ми го +1,2кг.Но при мен винаги е така-1 ден грешка,после цяла седмица смъкване на +.Е,ще го преживеем.Така или иначе пак съм надолу от преди месец,за което съм доволна от себе си.
Дерзайте,момичета!Какви минуси пък ни чакааат,та цяло лято...
Лек системен ден!

p.s.kakadaka,банан и за обяд не може,само на закуска Naughty

# 683
Здравейте!Да се включа и аз с менюто за днес:
З-пица
О-мисля да го пропусна,защото явно пицата ми дойде в повече и още ми е тежко на стомаха
В-печено пилешко месо на скара или салата от зеле и моркови
 Успех на всички,скоро и аз ще се претегля и ще докладвам за минусите....ама,колко съм убедена,че ще има минуси   Grinning

# 684
  • UK
kakadaka - Теменуга правилно ти е писала,че банани само преди 12h.
antonina84 - пропускането на обяда не е режимно! Хапни нещо леко иначе ще пригладнееш до времето за вечеря и може да преядеш/прегрешиш тогава.

Ако можехте да помиришете обяда ми - пред мен е купа с топли макарони - ароматът на пресни домати,пресен лук,зехтин и черен пипер е простоооо....  Crazy Едвам устисквам да напиша и да почвам  Mr. Green
Та за днес -
З: 1 малък тутманик+1 круша
О: макарони с домати и зел.лук,зехтин
В: 2 варени яйца най-вероятно

Оф,времето е отвратително днес, ама поне малката се наскача в локвите на воля като ходихме да пазаруваме  Mr. Green Айде стига толкова, че ще ми потекат лигите по клавиатурата   Mr. Green

# 685
днес:
з: 2 ябълки + 4 овесено-соеви бисквити с мед (много тежки и засищащи)
о: кюфте (купешко... та... не знам колко е месо, но беше много вкусно) със задушени зеленчуци и салата зеле и моркови
в: голяма салата със сиренце и малко мляко

# 686
  • София
След като видях успеха на Жасмин в другата тема реших да изровя тази тема и пак да се включа.
Моля ви нахокайте ме, накарайте ми се, не знам защо съм станала толкова несериозна (а хич не съм такъв човек Sad), обаче ми е много трудно. Като се замисля режимът хич не е труден за спазване, имам отчайваща нужда да отслабна, обаче вместо да се взема в ръце, ходя по тъч линията. Всъщност взимам се в ръце за 2-3 дни, седмица и после пак. ooooh! След първата бременност отслабнах бързо, а пак бях качила много, но сега ми е толкова трудно, а вече почти 2г. откакто не кърмя.

И една питанка - стевията нагарча ли ви или само моята е нещо дефектна? От много време ползвам изкуствен подсладител, реших да мина на стевия, че не е вредна, обаче ми горчи.

# 687
 Embarassed
Помислих си го и аз, че май и за обяд не може банан, ама ми се ядеше, пък за вечеря знам със сигурност, че не може и си казах по-добре на обяд  Rolling Eyes. Ама щом не може, няма вече.

# 688
Janetaаа благодаря за подкрепата веднага ви се от4итам имам -500гр.Ако свалям с това темпо ще е направо супер дано дано данооооо Mr. Green а сега за днес з.пар4е кекс малка филия с шунка о.варени картофи, извара, марули на салата за ве4еря още не знам може би кашкажал и сухари Hug целувки от мен и много минусииии

# 689
И аз на отчет , не съм се теглила :
З : два сандвича с шунка , кекс , кафе
О : леща яхния и портокал , кафе
В : мисля да е активиа и плод или месо на скара

Браво на всички за минусчетата и добре дошли на новите системки  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт