"Системата минус 60" - тема №22

• 47 036
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Жасмин, страхотни клипчета, споделих ги и аз във Фейса...Simple Smile
Аз все още съм 57, задържани вече 3 дни,ха дано...
з: домашният ми пълнозърнест хляб с масло, салам и кашкавал, зелен чай и кафе с мляко
о:сърми и зелена салата
в:конско варено, само се чудя дали да ям само месото или само  морковите? Нали не е системно да се яде зеленчук варен с месо  newsm78

# 691
Купих си мумийо.Тази вечер ще се мацотя  Mr. Green

# 692
...
в:конско варено, само се чудя дали да ям само месото или само  морковите? Нали не е системно да се яде зеленчук варен с месо  newsm78

Аз бих яла само месото (да, не е системно да смесваш месо със зеленчук за вечеря) Sunglasses

# 693
  • България,Пещера
Днес:
з-2 филии масло и мед,2 сладки с мармалад,кафе
о-1 пил.бутче,1 домат,половин краставица
в-3 ръжени сухара,съвсем малко кашкавал и 1 кис.мляко

# 694
Лелеееееееееее, момичета, не бях влизала тук от вторник вечерта и сега видях, че съм оплескала вечерята тогава  Embarassed Аз преди бях на 90-дневната диета и вероятно оттам ми е останал навикът да комбинирам зеленчуците със всичко, а хем изрично бях питала и ми бяхте казали, че не може  Rolling Eyes Ще трябва да внимавам повече  Simple Smile
Сега да се отчета отново за два дни  Laughing
Вчера: З - 3 1/2 пържени филийки, от които 1/2 с мед, 1/2 с конфитюр и останалото със сирене + 1 парче торта + чаша айрян /направо си прекалих отвсякъде  Embarassed/
О - спагети с домати, сирене и кашкавал
В - 1 кисело мляко

Днес: З - 4 парчета домашна баница /пак прекалих/ + луканка + чаша безалкохолно
О - орис със свинско + салата домати
В - салата домати със сирене
Отново ще ви помоля, ако забележите някой път грешки в менюто ми, да ми казвате, за да не допускам прегрешения без да искам  Simple Smile
Иначе напълно съм съгласна с Жасмин, че не трябва твърде много да се намаляват количествата /особено в началото/, защото така човек освирепява и после бързо наваксва. Не че трябва да се прекалява със закуската като мен де, но трябва да се намери някаква златна среда.

# 695
Здравейте! Днес ще направя само запис,защото съм много изморена за повече писане Simple Smile Поздрави на всички! Hug

# 696
eeee Жасмин направо настръхнах  Cry Heart Eyes

Ето още едно подобно:

"Чудесата на живота

В една гимназия учениците изучавали седемте чудеса на света. В края на урока им било зададено упражнение да направят списък на това, което те разбират под седемте чудеса на света. Въпреки, че имало няколко несъгласия, повечето избрали следните неща:

1. Египетските пирамиди
2. Тадж Махал в Индия
3. Големият каньон в Аризона
4. Панамския канал
5. Импайър Стейт Билдинг
6. Айфеловата кула
7. Великата китайска стена

Докато преглеждал гласуването, учителят забелязал, че едно момиче още не си е предала листа. Той попитал дали има някакъв проблем със списъка. Момичето тихо отговорило: „Да, малко. Не мога да реша, защото има толкова много.” Учителят казал: „Добре, кажи ни какво си написала, може би ние можем да помогнем.”
Момичето се поколебало и после прочело:
„Мисля, че седемте чудеса на света са:

1. Да докосваш …
2. Да вкусваш …
3. Да виждаш …
4. Да чуваш …
5. Да чувствуваш …
6. Да се смееш …
7. И да обичаш.

В стаята настъпила такава тишина, че можело да се чуе дори ако изпуснеш игла.
Нека тази история ни напомни на всички нас, че нещата, които пренебрегваме като твърде прости и обикновени, са често най – чудесните и не се налага да пътуваме никъде, за да ги преживеем.
Наслаждавайте се на това, което имате!"

# 697
Страхотно Мерси Жасмин Hug
Препратих го и това и клипчетата от деня  Peace
Имаме нужда от напомняне за важните неща в живота
лека нощ на всички Ви Peace

# 698
Здравеите,

Аз утре правя месец на системата и ще се тегля сутринта. Не мисля 4е ще имам някакжо движение от последния път, но ...ще се от4ета.
Днес менЮто беше:
З: 2 кроасана с кафе (без захар, без мляко)
О: ориз с пиле (китаиско)
В: салата от домати и сирене.

Сега се наслаждавам на 4аша 4ервено вино.

Приятна ве4ер,

# 699
Здравейте на всички!
Обещах, че щом се върна от Испания ще дам отчет за теглото. Преди заминаването бях постигнала целта - 50 кг. Там обаче доста се поизложих - хранехме се в ресторант, ама какво ядене - сутрин тестени закуски (голяма част със захар или шоколад) на блок маса, на обяд - три ястия, кое от кое по- вкусни, на вечеря - също. Испанците се хранят не само обилно, но и доста калорично, а за часовете на хранене да не ви казвам - обяда започва в 14.00 и съвршва в 16.00, вечерята трае от 21.00 до 23.00 часа - хайде сега кажете как да системствам! В началото се пробвах да се придържам към някакви правила, но на 5 ден се предадох. В резултат от моята слабохарактерност, имам порядъчен плюс от 700 грама. Надявам се, че от понеделник ще се върна към режима и ще се справя с него.  Иначе страната е страхотна - много красиви сгради, усмихнати и позитивни хора и много спокоен начин на живот! Времето също беше невероятно - много топло, направо лято. Темепературите достигаха до 32 градуса - за разлика от тукашните, с които се сблъсках вчера (направо зима!!!).
Виждам, че сте изписали доста - през уикенда ще ви изчета. Сега трябва да се приготвям за работа.
На всички момичета желая успешен край на седмицата!

# 700
Здравейте!Снощи след масажа с мумийо имах чувството, че мириша на овчарче smile3532 Иначе бързо ми се разтвори хапчето.Тази сутрин започнах да чета отново книгата, че първия път я прочетох за един ден и съм сигурна, че много неща са ми убягнали.
Менюто ми за днес:
1/2 купичка мюсли (само толкова имах), едно малко парче кашкавал,малко парче луканка и 2 реда шоколад
О- леща имам останала от вчера със зелена салата
в- зелена салата или с мляко или с ориз от снощи.Не съм решила на кой вариант ще се спра.

# 701
Привет и от мен   Nature Sunny

Хубав и усмихнат ден  Hug

Здравейте!Снощи след масажа с мумийо имах чувството, че мириша на овчарче smile3532

Вземи си по- ароматен лосион за тяло и мумиото няма да се усеща в него  Peace

# 702
Здравейте и от мен и аз да се отчета за днес
з. купичка мюсли и една паста
о. салата и пиле
в.ябълки и киви
лек и спорен ден и много минуси

# 703
Здравейте момичета,отдавна не съм писала и гледам, че вие кажи речи сте изписаи темата. ще се върна да ви прочета малко, че ви изпуснах. не съм се предала, гледам да спазвам режима, но пък и не свалям много и вече се изнервям. стана месец, а аз почти не мърдам.. дано скоро да има раздвижване. успех на всички Simple Smile за днес: 3- сушени банани, сливи и едно киви. О-картофи на фурна, В-мляко с киви

# 704
хе! днес явно е денят на мълчаливките. ето че и аз се разписвам след голяма тишина. за общия отчет да кажа, че се въртя коло 68. не падам ндолу, но пък и не качвам нагоре. храня се системно с някакво приближение, но напоследък ми е ужасно натоварено и просто не смогвам да се организирам И за храненето. тия седмици много често вдигах лава и виждах, че е станало 7.30-8ч часа, така че имам поне 10тина пропуснати вечерите, от което голяма файда в килограмово отношение не видях. все пак в храненията, които имах, си системствах - съобразявах си храните и включвах когато каквото трябва.
и да споделя нещо много странно - уж не съм отслабнала много, уж се вайкам как не вървят при мен нещата, а вече няколко човека ми казват колко много съм била отслабнала. аз само благодаря и не се обяснявам много-много, защото все ми се струва, че има някаква световна конспирация - все пак свалени 3-4-5 кила (при ръст 172) надали ме променят ЧАК толкова, че да се сипят комплименти и похвали. е, аз съм си и мнителна по природа...
и друго исках да споделя, ама се отплеснах - за мой ужас се оказа, че отслабвайки, явно и кракът ми е отслабнал, при което потресено открих, че всички обувки ми хлопат. за тия които ме познават, става ясно, че това е направо фатално за мен - имам колекция от над 100 чифта обувки и положението е направо страшно. на някои натиках памучета отпред, но други изобщо не мога да коригирам поподобен начин. ужас! съмнява ме последните година кракът ми все да е бил подут, пък сега, видиш ли, вече не е, и затова и да ми хлопат обувките. абе с 1 дума - гадост.
толкоз от мен. сега отивам да стягам багажите, че заминаваме на дълга почивка.

а, и да се похваля - голяма компания си наехме къща в гърция с частен плаж за началото на спетември. вече спешно се налага да сваля поне 2-3 кила до септември, което предвид моите мудни темпове на свиване, не е ясно дали ще стане;

Общи условия

Активация на акаунт