"Системата минус 60" - тема №22

• 47 036
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро и от мен bowuu и аз вече се влях в редичките на слабеещите. Вчера ми беше първи ден

З. макарони със сос
О. пилешка супа
В. омлет /3 яйца/ и малко краставички

Снощи около 1 часа направо бях умряла от глад #Crazy Сега съм 2-ра смяна и се прибирам късно и как ще се удържа на глада не ми е ясно Laughing

На мен също някои неща не са ми много ясни, но опитвам с четене. Имам питане относно безалкохолното, аз съм с ниско кръвно и колата /особенно лятото/ ми е всекидневие.

# 706
Веве , вечерта май не може яйцата да се съчетават с нищо, за което и аз съжалявам... Simple Smile

# 707
Герка, не знам къде я видя тая калорична храна в Испания.  Grinning Че те ядат толкова морски продукти и чисто месо. Когато живеех там, 2 години, даже бях отслабнала. Ето виж и самата ти - качила си само 700 грама, което може и вода да е. А я хвани яж българска кухня да ядеш в тия часове и в такива количества, да видиш - 2 кила минимум не ти мърдат.
А Испания е страхотна, да.   Heart Eyes

Аз пък днес съм на плюс цяло кило, но до 2-3 дни максимум трябва да ми дойде, та сигурно е от това.

Беки, страхотно кафе - пийвам и аз тук едно и отпрашвам на пилатес от 11 часа.
Нещо се разболявам, боли ме гърло и кашлям, та тази сутрин едвам успях да мушна филийка пълнозърнест хляб с шунка, масло и кашкавал и имах чувството, че ям трици.  Crazy
Дано да съм добре днес, че довечера сме на театър и не искам да го пропусна.

over the rainbow, днес яденето ти е почти изцяло въглехидратно, вкарай малко протеини (месо, яйца, риба) и зеленчуци (салати). Ако ядеш само въглехидрати, трудно ще отслабнеш.  Peace

Мира, красотата иска жертви.  Laughing Беки добре те е посъветвала - маскирай с лосион. Но миризмата и мен ме отказа, определено, пък и ме домързя в един момент цялото това бъркане и мацотене.

маик, 3 кила, свалени от корем и задник, веднага си проличават. Особено ако е на слаб човек, като теб. Ако беше 100 кила, нямаше да личат, но 68 кг. на 172 височина са си направо отлични! Това е все едно аз, както съм 167 висока, да тежа 63 кила - ми супер! а аз все още съм 66-67. Така че, повярвай на хората и се харесай най-накрая. Това с обувките вече е кофти, особено като знам, че носиш Кампер и други скъпи марки. Ако имаш някакви на токове 39 номер, мога да ти ги купя, другият вариант е да ги занесеш на обущар. Имаше едни много добри, на пазарчето в Надежда, точно в началото на Ломско шосе, те слагаха някакви стелки и намаляваха по 1 номер от обувка - знам, защото давах едни обувки на мъжа ми, които му бяха големи. Или пък сама си сложи стелки, стелката веднага стеснява обувката.

Веве, яденето ти е страшно малко, как няма да озверееш от глад. За обяд към супата яж и друго ядене, вечер само яйца недей. Яйцата си могла да ги изядеш на обяд със супата + някой зеленчук примерно, а ча вечеря - нещо по 7-те варианта за вечеря.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 10:45 от Анонимен

# 708
Ами ще се коригирам, ще е поправяте Grinning Предполагам че за кратко време ще вляза в ритъм.

# 709
  • UK
Знаете ли, че това с обувките и аз го забелязах при мен и ми е мнооого странно  newsm78 Реално нямам много за сваляне, а и краката ми долу никога не са били дебели, обаче факт е, че след 5-6кг свалени обувките ми хлопат. Добре, че нямам 100 чифта обувки  Mr. Green Не, сериозно маик, искрено ти съчувствам  Hug
За днес -
З: кроасан с масло+1 Туикс
О: леща с картофи+фил.преп.ръжен хляб
В: салата домат+краставица+пресен лук и може би малко сирене

Приятен ден ви желая на всички   bouquet

# 710
  • Варна
Днес най-полсъ мръднах надолу, така че се надявам да съм излязла от пустия застой, който ме беше натиснал последните 2 седмици. тази сутрин се премерих и, о, чудо!, вече съм 51 кг. Party

маик, искрено ти съчувствам, не знам какво ще правя, ако и на мен почнат да ми хлопат обувките (и моите са колкото твоите, долу-горе Crazy). Добре, че отслабването не ми се отразява на ходилата. Simple Smile Но пък, в продължение на няколко години, тотално ги подмених всичките, защото от бременностите ми пораснаха - носех 36, след първата бременност минах на 36,5, а сега, след втората, съм твърдо на 37. Rolling Eyes

# 711
  • ул. "Мечтание"
Здравейте! Снощи празнувах, но днес съм на линия!

Извинявайте, попрочетох ви, но няма да пиша. Мъчи ме нещо синузита днес и не съм много адекватна.

Лек и отслабващ петък!  Hug  bouquet

# 712
За съжаление имам алергия и лосиона, който ползвам е еудермол 8, изписан от кожен лекар, който е много хубав, но не мирише.Няма да се отказвам де  Naughty
Майк, при мен проблема е обратен.Имам много хубави обувки, но след като няпълнях не ми стават и сега с нетърпение чакам момента, в който ще мога да си ги нося smile3508

# 713
мира - значи скоро ще си ги носиш  Peace

жас - няма как да стане. последните 5 години пораснах от 38-ми на 39.5 и си купувах 40ти номер (като слагах стелки, за да оберат луфта). сега явно върдо съм 39. то и новите патъци, дето си купих наскоро (ботуши + чехли на еcco ли бяха, геокс ли бяха, не помня), са си точно 39ти номер, но тогава реших, че моделите са уголемени и затова вземем по-малкия номер, като изобщо не заподозрях същината на драмата. мисля си, че ако махна стелките и наслагам по-дебели (или поне нови и не толкова утъпкани) може би ще оправя проблема. категорично няма да изхвърям обувки на irregular choice обаче само защото много ми хлопали: просто ще започна да ходя по улиците бавно и с достойнство, за да не ми падат  hahaha
и да, права си - куца ми самочувствието и правилната самооценка май. и твърде съм мнителна по отноение на хората. трябва да измисля начин да навиря глава и да крача по-самоуверено;

отивам да товаря колата, че тръгвам за децата и после и по прованса;

хубави и отслабващи дни!

# 714
Жаси, мерси ще се поправя... просто не си падам много по месото(особено след НВ), пък от яйцата ми излизат пъпки. Но в такъв случай довечера ще се яде риба Simple Smile

# 715
Знаете ли, че това с обувките и аз го забелязах при мен и ми е мнооого странно  newsm78 Реално нямам много за сваляне, а и краката ми долу никога не са били дебели, обаче факт е, че след 5-6кг свалени обувките ми хлопат.

Явно сте имали доста задържани течности, които обикновено са в крайниците и сега със системата отоците са спаднали.

# 716
моята теория за краката е, че от тежестта на тялото, свода на крака (на стъпалото) се сплесква и дори и краката да не са дебели или оттекли, номерът нараства с 1/2-1 номер
при мен беше така бременността, качих 22кг. но там, разбира се, имах и отичане на краката

аз съм все така на плюс. но вчера след пътеката и 700 калории леко ми прилоша и хоп 2 сладки. язък ми за потенето

# 717
мегало, и ти си права, и Rosita е права. Явно е комбинация и от двете.
Но при всички положения, аз предпочитам да съм слаба, ако ще и целия гардероб да си изхвърля и да трябва да го подменя наново. Щото дрехи и обувки бол, особено по чуждите магазини на разпродажби са по без пари, но тялото кой ти го дава? Трябва сам да си го отгладуваш и оформиш със спорт. Дрехи, обувки, сланини - всичко давам, гола ще ходя, ако трябва, ама да съм слаба!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 13:36 от Анонимен

# 718
При бременност нарставането на стъпалото няма нищо общо с килата, поне аз така знам. С първата бременост крака ми порастна между половин и един номер, с втората не мръдна. Отслабнал ми е и на мен крака, но за тези 2 години умишлено си купих само 1 чехли и 1 ботуши.
маик, има едни стелки, само предна част, без пета, обират до половин номер, потърси в магазните за обувки, Ирегулар чойс да изхвърляш си е лоша работа  Cry  хубаво изкарване на почивката  Hug
Аз съм вече 54,6  Flutter такива кила не съм била от 9 години сигурно, но малко бързо паднаха, напоследък нямам апетит и ям много малко. Тъкмо за Великден ще ми е по-спокойно.

# 719
  • ул. "Мечтание"
При бременност нарставането на стъпалото няма нищо общо с килата, поне аз така знам.

При бременност, хормона, който отпуска ставните връзки на таза, действа и на останалите хрущяли. А стъпалата са съставени от множество кости с много хрущяли между тях. За това и често бременните им "порастват" краката, защото тези връзки се размекват и крака се разширява. Аз "качих" един номер и с двете бременности. При някои жени промяната остава трайна, при други се нормализират нещата до година.

Общи условия

Активация на акаунт