"Системата минус 60" - тема №22

• 47 036
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Нощни очи, това съм чела и аз, но не го помнех с точност, а и не ми се ровеше  Blush благодаря ти  Hug

# 721
  • ул. "Мечтание"
Ако трябва да съм максимално точно, хормона се казва релаксин!  Mr. Green

# 722
маик , искрено ти съчувствам за 100те чифта, като се сетя как аз оревах света за един чифт зимни ботуши, дето са ми станали големи на стъпалото  Confused Ама и аз съм другата крайност: докато ти имаш колекция от обувки, аз имам любими обувки и съответно ги нося докато не ме изоставят някъде по улиците  hahaha Същата съм и с чантите и коланите - като набележа нещо трябва да го имам на всяка цена и го нося докато не се разпадне съвсем  Joy

# 723
моята теория за краката е, че от тежестта на тялото, свода на крака (на стъпалото) се сплесква и дори и краката да не са дебели или оттекли, номерът нараства с 1/2-1 номер
при мен беше така бременността, качих 22кг. но там, разбира се, имах и отичане на краката

Но момичето /Непоправимата/ сподели за няколко свалени кг. не за 22 ..., а при по-малко свалени килограми е логично да е от освобождаването на задържаните течности и вече по-добрата работа на бъбреците.

# 724
Досега не се бях замисляла защо, но преди години като ученичка тежах 71-72кг и си купувах 39 номер обуквки. След като родих първото си дете минах на 38 newsm78, но отслабнах доста и станах 62кг.
Днес се движа добре с храненето з.-половин банан и мляко с нес кафе. Не е много, но снощи пак не можах да издържа когато мъжо седна да вечеря в 8. Не, че ядох много но си позволих салатка и едни много несистемни картофи. За щастие няма + днес. Вие как издържате когато домашните вечерят по-късно, на менм ми е много трудно.
Обяда ми беше-картофи на фурна с копър и чесън; В-тиквички с кисело мляко.

# 725
Здравейте!Да се отчета за днес:
З-филии с кашкавал и домат 3 бр.
О-малко пилешко месо на скара
В-едно кисело мляко
Незнам дали аз нещо не съм наред,обаче на мене ми е супер тежко на стомаха.Вчера пропуснах обяда-толкова ми беше тежко.,че не можах да ханпа абсолютно нищо.На вечеря едва изядох малко зеле с моркови.Днес- почти същата работа-едва се натъпках на обяд с малко месо и още ми е тежко.За това за вечеря ще ям само киселото мляко.И при вас ли е така?Явно трябва да огранича малко закуската от към количество!

# 726
Здравейте!Да се отчета за днес:
З-филии с кашкавал и домат 3 бр.
О-малко пилешко месо на скара
В-едно кисело мляко
Незнам дали аз нещо не съм наред,обаче на мене ми е супер тежко на стомаха.Вчера пропуснах обяда-толкова ми беше тежко.,че не можах да ханпа абсолютно нищо.На вечеря едва изядох малко зеле с моркови.Днес- почти същата работа-едва се натъпках на обяд с малко месо и още ми е тежко.За това за вечеря ще ям само киселото мляко.И при вас ли е така?Явно трябва да огранича малко закуската от към количество!

Определено трябва да ограничиш закуската! Много е 3 филии с кашкавал, затова не си била гладна на обяд. Яж по 2 филии максимум.

# 727
В-тиквички с кисело мляко.

Как си ги правиш тиквичките? Питам щото нали не може пържени, пък много ги обичам и се чудя как да си ги правя.

# 728
  • ул. "Мечтание"
Тиквичките ги пека във фурната с малко сол. Стават чудесни!  Peace

# 729
Тиквичките ги пека във фурната с малко сол. Стават чудесни!  Peace

И аз така ги правя, слагам и копър. Може и в микровълновата.

# 730
Аз ги пека на тефлонов тиган.

# 731
И на скара стават страхотни тиквичките, нарязани по дължина. А лукът колко вкусен става на скара ...направо се накапах Simple Smile

# 732
# 733
 Закуската, обядът и вечерята трябва да са равни, а не сутрин - 1 вол, а вечер - 1 морков;
Както казва Жасмин

Момичета можете ли да ми напишете закуска по системата,че май прекалявам с нея а вечер само половин кофичка кисело мляко(за да компенсирам голямата закуска),до колко филийки на закуска е добре да хапвам че да започна да отслабвам.Иначе обяда и вечерята ги схванах и ми са системни,само закуската ме притеснява.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт