"Системата минус 60" - тема №22

• 46 934
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • ул. "Мечтание"
Искам да питам набързо, може ли да се яде картофена салата с лук за вечеря.

Само за закуска и обяд.  Peace

# 421
Съжелявам ама аз си хапнах картофена салата тази вечер. Нямах нищо друго за ядене и съм много отпаднала в последно време. Чувствам се много кофти. Дано да не се разболявам.

Приятна вечер. Аз след малко ще се ориентирам към леглото че много ми се спи.

# 422
Привет и от мен Party
Отчета ми за днес
З-мюсли с мляко ,банан, малко чипс и 2 парченца форнети
О-кремвирш с млечна салата
В- ябълки

Сладки сънища момичетаа Hug

# 423
Привет системки! Hug
Имам въпросче относно обедното готвене и то е само с една чаена лъжица олио ли готвите, че на мен хич не ми се получава? Rolling Eyes За вечеря сол може ли или и сол не може?
отчет за днес:
З. пържени ръжени филийки и сирене
О.Картофи задушени(но не с една ч. лъжица олио) и зелена салата с малко сирене
В.задушени зеленчици(малко олио) и салата с извара, цедено мляко и чушки(стана страхотна) имам и още едно прегрешение няколко парченца шпек и сушеница, но пък вечерята ми беше в 16.45 поне и после бях на йога практика, та да се надяваме да съм компенсирала, а и обещавам да съм още по-стриктна, но на моменти все още ми е трудно, навици градени с години не се пречупват за месец и 4 дни! Peace
Лека нощ!

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 22:23 от мими_то

# 424
  • ул. "Мечтание"
Аз готвя 95% процента от манджите си без никаква мазнина. Не откривам разлика, даже по-скоро са ми по-вкусни, отколкото с мазнина.
Използвам морска сол. Принципно колкото по-малко сол използваш, толкова по-добре!  Peace Повечето хранителни продукти си съдържат необходимите ни количества сол.

# 425
Аз готвя 95% процента от манджите си без никаква мазнина. Не откривам разлика, даже по-скоро са ми по-вкусни, отколкото с мазнина.
Използвам морска сол. Принципно колкото по-малко сол използваш, толкова по-добре!  Peace Повечето хранителни продукти си съдържат необходимите ни количества сол.
А салатите и те ли без олио и сол Cry?

# 426
Аз рядко ям готвено за вечеря. Или яма салати, или плодове със зеленчуци, или печена риба, та затова в 90% от случаите наистина не вечерям нещо, в което да има мазнина. А иначе, готвя само със зехтин, зехтин слагам и в салатите, но зехтинът е суперполезен, така че хич не го мисля, даже и 2 лъжици да сложа в манджата.  Peace

# 427
  • ул. "Мечтание"
Салатите си обикновено ги режа/късам, не ги готвя!  Simple Smile Термически необработените мазнини за мен са в друга категория. Употребявам си неограничено. Но това си е по моя лична преценка.

По правилата на Системата вечер не се подправят с мазнина салатите.

И не ям напълно безсолно, но съм намалила общото количество сол драстично.  Peace

# 428
Набързо менюто за днес :
З : половин баничка , Корни и кафе
О : леща , сухарче и кафе
В : активиа и портокал

Аз готвя с много малко количество мазнина (олио ) и почти без сол . Не обичам мазна и солена храна , децата също ядат безсолно , само мъжа ми ползва солницата вкъщи  Laughing И аз вечер не ям готвено , само салати или кис.мляко с плод , рядко печено месо .
Днес си направих снимки , но утре ще ги сваля от фотоапарата .
Диви , страхотна промяна  Hug Hug

# 429
Момичета мож ли скариди за вечеря? Нещо не ги откривам.. newsm78

# 430
Здравейте момичета много добре изглеждате дано и аз скоро да покажа такива снимки.
отчета за вчера
з:2 филиики вита с кашкавал и малко сушеница
о:грах с картофи
в:спанак с ориз
за днес ще го измислам, но вечер като ям месо най не съм гладна- май ще пробвам с риба или печено пиле за вечеря
благодаря за каланетиката

# 431
Гууд морниинг лейдис, много се гордея със себе си и бъзам да се изфукам  Mr. GreenСнощи бяхме канени на италианска вечеря, но аз издържах геройски и не сгафих.Тази сутрин предполагам се досещате каква ще е закуската  Laughing:
З- паста по италиански, крем карамел
О- боб и салата
В- нещо с мляко
Жаси, верно че си претърпяла операция на крака?И въпреки голямото стоене в къщи си постигнала тия добри резултати  Shocked БРАВО!!!!
Аз си стопих 1 кг в плюс сега ще моря и другия #2gunfire

# 432
добро утро .
Тази сутрин се справих добре за з. сандвич със сирене за о. картофки и тиквички а за вечеря коприва с ориз.
Имам един въпрос .Тези две ябълки кога се хапват между закуската и обяда или между обяда и вечерята.Извинявайте за може би тъпия въпрос но още съм съвсем нова тук.

# 433
двете ябълки са само и единствено в случай, че си много гладна и не можеш да издържиш до следващото хранене - те са междинна закуска (не само ябълки, а може и други плодове от позволените). Ако трите ти хранения са равно засищащи, то най-вероятно няма да имаш нужда от такива междинни хранения. Peace

скариди за вечеря може, те са морски дарове, спадат към 6-ти вариант (месо или риба)  Peace

# 434
Жаси, верно че си претърпяла операция на крака?И въпреки голямото стоене в къщи си постигнала тия добри резултати  Shocked БРАВО!!!!

Да, на 28 октомври си скъсах ахилесовото сухожилие на десния крак на степ-аеробика. Оперираха ме веднага. 40 дни бях в гипс и на легло, но и като ми махнаха гипса, не можех да ходя още месец, а се тътрех с патерици. Над месец ходех на физиотерапия във Военна болница. Демек, ноември, декември и януари бях почти напълно неподвижна. Чак от февруари започнах да ходя. И въпреки всичко системствах и не качих килата, даже махнах около 3-4 кила през тези месеци.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт