Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 154
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Цитат
kak be6e tia parfiym na dol 4igabama

дол чигабама  Shocked Shocked Shocked

Да поясня, че човека пита за
http://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/The-One-for-Men-2056.html

Joy Joy Joy

#Shocked smile3544   Жива да не бях!   superuu

# 76
  • София
densi , в старата реклама или в новата, дето я чакахме?  Thinking Ако говорите за старата и според мен е страхотно попадение!  Heart Eyes
bubanka , аз започвам да се чудя дали не трябваше да си взема ЕДПто, но иначе е хубав аромат.
Новата преди две страници съм я сложила. И музиката е страхотна, да не говорим за мотора и гащиризона на дамата.

...
  Embarassed Къде? Проспала съм я. А и в youtube не успявам да я издиря.  Rolling Eyes

# 77
  • Германия
Другарката певица Рени, радвам се да те видя в темата Hug Luciano Soprani има и добри и лоши аромати, като всеки друг бранд, ако питаш мен. Този, напр. е ужасен, но в темата има една фея, на която едноименният парфюм от бранда допада особено много и е станал парфюмна визитка.

Атти, темата е Пресвети бананов пай!! Hug

Харесвам цитруси дотолкова, щото наскоро почнах да се паля по моно цитрусови аромати. Пълно фиаско преживях с Extract of Limes (Penhaligon`s), който е Cif Cream за фаянс.

Харесвам цитрусовите ноти в Eau de Campagne и Sisley 3, но често като Мимс имам усещането, че цитруси е почти равнозначно на бръснарница. Редки са ми попаденията в тази група и видях много интересни имена, които непременно ще потърся.

# 78
  • Norway
Атти,   bouquet за новата тема
И да, обичам цитруси, но да са примесени с други нещица и не силно изявени  Peace
Портокали, лимони, бергамонт, лайм.... newsm78 незнам, почти не ги разпознавам, бъркам ги
когато са в парфюми, и по-добре  Grinning

От вчера обаче имам нова придобивка в много красиви флакон и кутия  Heart Eyes
САФАРИ!!!

Много, много мой  Heart Eyes Започва леко ретро и много зелено, което преминава в огромен
букет нарциси и тук-таме зюмбюли, тук намирам и някаква сладост, но не мога да си обясня
от къде идва  Thinking. После легнах да спя  Laughing и сега след 2 часа и половина около мен
още ухаят нарциси, но не така силно, а меко и нежно се носи аромата на лусозен крем  Crazy

За приликата си с Англомания....да, има я, но този е на светлинни години от нея.
За мен Англомания е мазна, монотонна, без развитие, докото този преминава различни фази,
като всяка от тях носи своята красота.  Peace

Рекламата на Коко М. е страхотна  Heart Eyes

дол 4игабама  hahaha  Joy

# 79
Парфюмът - Prada Infusion de Fleur d’Oranger.
Много незабележим парфюм харесва и ползва любимката ми, редакторката на френския Вог Емануел Алт.

# 80
Извинявам се,че нахлувам така, отдавна не съм писала Embarassed Може ли да попитам има ли прилика между bronze goddess i brazil dream na Estée Lauder
Благодаря предварително!  bouquet

# 81
Не.Бронза Годес е кокосовко тропи4еско ,секси,женствено
Бразил дрийм е синтети4ен и гаден жасмин

# 82
  • София
 Е хайде де, покажете рекламата!  Praynig Flutter

# 83
Стига, аз тъкмо се бях навила ooooh!

# 84
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572335.30

*Jeny*, отнавий се, няма прилика. Hug

# 85
  • Козлодуй
Не знам Бразилската мечта дали е гаден жасмин,но за мен има и сол,която ме довърши.

Не ми е любимец Коко М.,но рекламата е просто невероятна Heart Eyes

# 86
  • София
WOW! Страхотна! Heart Eyes Съжалих, че в момента не съм с КМ! Crazy

densi мила, ти си казала 2 станици, а аз чела недочела съм разбрала две седмици...  ooooh! Признавам, че не бях прочерла предните страници. Момичета, простете за което.  Hug densi, мерси!   bouquet

# 87
bubanka , аз започвам да се чудя дали не трябваше да си взема ЕДПто, но иначе е хубав аромат.

ако трябва да избирам за себе си, категорично едп

Габка, прекрасна придобивка!

# 88
Габка, честит!   bouquet Чудесно е че те изненада приятно Сафари и ти харесва. Hug

За приликата си с Англомания....да, има я, ...

Приликата е с Будоар, не с Англомания. Wink

На мен пък Бразилската мечта ми харесва най-много от всички Мечти! Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 15:23 от Бижy

# 89
  • Norway
bubanka, Бижу  Hug
Да, наистина ме изненада приятно  Heart Eyes

Габка, честит!   bouquet Чудесно е че те изненада приятно Сафари и ти харесва. Hug

За приликата си с Англомания....да, има я, ...

Приликата е с Будоар, не с Англомания. Wink

Embarassed Грешката е в моя телевизор.
Еда парфюмна фея (  bouquet)ми беше изпратила като бонус от въпросния  Будоар в спринцовка
с игла, та аз какво си омотах ръцете и опръсках тавана, вратата, тоалетката, абе половината проба
излях  Laughing Еййй, няма да ви казвам това чудо как смърдя седмици наред, ужас  Sick
От тогава съм много внимателна със спринцовките  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт