Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 040
  • 781
  •   1
Отговори
# 750

Ето и част от моята колекция в снимки, при гостуването ми в блога на LaMartinia.
Маринска Hug Peace

# 751
....
РЕ това е сайта www.juliettehasagun.com/#/eshop_en Благодарение на Оле Hug

Lady Vengeance, мерси Hugотивам да разгледам. Бижу,Денси-мерси  за инфото за франгрансекс,ще погледна и там за каква доставка става въпрос   bouquet

Денси,напълниха ми душата  снимките и самата колекция.Браво  smile3501

# 752
Ама моля ви се,
само аз не съм видяла снимките,
покажете ми ги!
 Praynig
И аз искам да ги видя  Peace Rolling Eyes

# 753
Годес, ги даде в началото на тази страница в мой цитат. Hug

Маринска, стига не ме засрамвай, това е част от. Шанели имам още и планирам още. Embarassed

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 23:16 от densi

# 754
  • Враца
леле, що Монтал , що Шанел, що нещо!
Браво!

# 755
Леле,възхитена съм от снимките,големи красоти притежаваш  Flutter

# 756
  • София
Интервюто на Денси е в стил "кратко и право в 10-ката" Wink
А снимките са прекрасно направени (харесаха ми "полегналите" като речни камъни СdC  Simple Smile и минитата  Heart Eyes
Натали, поста ти беше толкова емоционален, че сякъш и аз съм била там. Hug Нямам търпение за интервюто и снимките.

# 757
  • Германия
Интервюто на Денси е в стил "кратко и право в 10-ката" Wink
А снимките са прекрасно направени (харесаха ми "полегналите" като речни камъни СdC  Simple Smile и минитата  Heart Eyes
Натали, поста ти беше толкова емоционален, че сякъш и аз съм била там. Hug Нямам търпение за интервюто и снимките.

Румик Hug

Предлагам ви Първото интервю на Кейко Мечери за българската парфюмна публика.

Възхитителна жена - динамична, непринудена, обаятелна. Щастлива съм, че се докоснах до нея.

# 758
  • Варна
Денси, Натали, вълнуващи неща ви се случват, браво!  Hug
Удоволствие за мен е да ви чета/разглеждам/слушам!  Grinning

# 759
  • при морето

Само аз ли не съм пробвала Отмъстителната!?! EmbarassedГрадската кралица не ме впечатли,за радост.Силно се надявам и с лейди Венджънс да е така.

Според мен ТИ изобщо не бива да я пробваш Hug Hug Ще олекнеш на секундата с няколко долара, убедена съм, че ще те грабне, просто убедена.  Naughty

ПП Парфюмът няма нищо общо с градската кралица.
А така,стана тя!Прочетох и възторженото ти и много емоционално описание в Аромастилница-та  и ...паднах,трябва да я душна вече,искам я!Откога търся точно такава тъмно,до черно червена роза,знаеш ли!
Засега по-важното е,че L Àgent-а не ме остави без дъх и определено не е от парфюмите,за които възкликвам "уауу".На мен лично след втория час ми се искаше да пръсна пак,после усещам как затихва и сякаш ляга ,притаява се някак.Не го намирам за идентичен с класическия,както мисля,че четох някъде,че бяха писали.Предпочитам си първообраза.А относно тамяна,който предполагам носи очарованието му,откакто открих Амбър фетиш на Аник Гутал мисля,че няма по-прекрасен тамян.Утре пак ще го разнося този Агент,винаги давам втори и трети шанс. WinkМоже пък с нещо да ме спечели.Никога не се знае.

# 760
  • София
Денси, а какви са тези продълговати шишенца с топчести червени капачки?

А някой може ли да ми даде мнение за ейвънския Аутспокен на Фърги?
Гледам тубероза и кожа, гледам оприличават го на Амариж, ама кой знае...

# 761
Денси, а какви са тези продълговати шишенца с топчести червени капачки?
Глория Кашарел.

# 762
Агент, този Outspoken го пробвах от една приятелка на майка - дистрибутор. Кожата почти не я усетих, регистрирах доста горски плод - боровинки, къпинки, такива ми ти работи, туберозата е химична. Абе не са го доизкусурили, а аз също бях привлечена от описанието. Не ти трябва.

Ох, Глория, Глорияяяяя.......Добре, че си имам мъничко за "черни дни" (ама много е мъничко, въобще не може да се сравнява със запасите на Денси Cry завижд, завижд...)

# 763
Не успях да я усетя съвсем Глория на срещата, всичко ми се разми Rolling Eyes А шишето й наистина е красиво.

# 764
  • София
Натали,   bouquet за интервюто!! Прочетох и изслушах  Simple Smile Кейко Мечери наистина звучи като една много мила жена, земна и в същото време много развълнувана от това, което прави! Мисля да си поръчам проба от Genie des Bois, също така ще опитам Attar de Roses - имам пробичка, но не бях стигнала до нея още Wink
Направи ли поне снимки на мосю Монтал? Или и това не позволи?

Общи условия

Активация на акаунт