Птички пеят, слънце грее - ЮЛЧЕТО расте и хубавее!

• 26 523
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Ели това е прекрасно! Просто не се бях замисляла до момента  Rolling Eyes Подкрепям с 2 ръце   bouquet

# 616
Пускам го да се посмеете,не съм ви чела  Blush
http://vbox7.com/play:287be682

# 617
Здравейте, момичета,
Редовно ви чета, но нямах много време да ви пиша. Преместихме се в нова квартира. Добре, че бяха майката и сестрата на моя мъж да изчистят всичко, та не знам как щях да се оправя иначе.
Днес бях на консултация. Малката е добре. Лекарката видя някакво тъмно петънце, което малко я притеснявало, но ми каза че ще го следим и ще видим какво ще излезе. Можело да бъде чревна бримка или някаква кистичка. Убеди ме, че все още няма за какво да се притеснявам.
Аз съм се родила с една аномалия, която може да се случи и при малката, но понеже е на меките тъкани и няма как да се види, дори и на 4Д. Ще стискам палци всичко да е наред. Praynig
А иначе бебка си рита много усилено. Онази вечер и татко и я усети и беше много развълнуван. Laughing
Пишете, че имате проблеми със съня. Аз си спя, като пън и дано е така и занапред. Слагам си само възглавница под краката, защото по някога много ми се подуват.
За сега това е от мен. Нека всички да са здрави и усмихнати. Добре дошли на новите мами!!

# 618
  • Варна/Сливен
Пускам го да се посмеете,не съм ви чела  Blush

hahaha
Наминавам само да ви пожелая лека нощ да спинкате сладко   sleepuu
 Hug

# 619
Привет Wink

Аз дне сбях на стаж цял цял ден и съм като разглобена! на всичкото отгоре като се прибрах хапнах малко и уж леганх да си почина, малко дремнха и като станах бях по-схваната и от преди това! Tired Мръднахме до наще на вечеря, ама нищо не ми се ядеше и само ми се гадеше. Уж се пооправих ама малко след като се прибрахме у нас се престраших на едно бананченце(че да си пия желязото) и 5 мин след като го хапнах  Sick Sick Sick Sick всчико около мен !!! Напараво ужас....  сега ми поолекна малко ама ми се доспа... особенно като знам че и утре пак съм на линия... дано да съм по-добре.

Юлка страхотно си се справила с козунака, направо ми се дояде, а уж не съм от най-глемите фенове!

ох четох 4 страници ... и нищо не запомних друго, освен снимките с козунаците..  hahaha

едвам седя пред компа.. надявам се всички да сте добре. Ще се опитам да дойда на лекцията в сряда, че трябва после и уни-то да ходя... ама ще видим дали ще съм добре, че ако пак ме подхване  Sick история....

Айде де се гушкате, кой с възглавниците, кой с мъници, кой с мъжете си ... аз ви пожелавам спокойна нощ и весел и ползотворен утрешен ден !  Hug

# 620
  • София
Тоя малкия ми напълни душата  Laughing Да му имам слизането  Laughing Laughing Laughing

Кажете сега за това суеверие с прозорците, че аз за утре съм си извикала едни момчета да ми ги измият.

Браво на майсторките на козунаци! Трябва и аз да взема да се престраша и да пробвам  Simple Smile

# 621
Пускам го да се посмеете,не съм ви чела  Blush

Smile  Joy

Да попитам - мога ли да навредя на бебчо по някакъв начин като лежа по гръб? Аз не изпитвам какъвто и да е дискомфорт лежейки по гръб и си полежавам доста newsm78 Бях прочела в някоя от темите, че прекъсвам някаква артерия мисля  newsm78 

Лека нощ  Hug

# 622
Добра нощ от мен  Shocked явно ще е по график...един ден в седмицата да не може да се спи  Crazy,то всъщност си е една нощ...'щото после през деня много добре си отспивам  Mr. Green . Бесито в тази статия горе-долу описват евентуалния проблем:
http://www.biberonbg.com/info/san_i_bremennost.htm
Става въпрос за ВЕНА - КАВА ,куха вена разположена отдясно,която може да притиснем лежейки по гръб,преди да попречиш на бебето... първо на теб ще ти стане дискомфортно,веднага се усеща,тя природата добре го е измислила  Peace виж и тук:
http://www.myfelicitas.com/parent/za-ochakvashti-bebe-bremennost … st-po-sedmitzi/70
освен другото пише ,че моето състояние в момента е нормално  hahaha ,подготовка за безсънието след време  Rolling Eyes .
Иначе ви изчетох и аз като Франсето, запомних козунаците на Юлка   chef - браво на теб!
Аз ще пропусна тази година... нали не трябва да се натоварвам  Wink . Ели  Hug радвам се ,че си с такова настроение и честито за сандалките за бебчо и твоите придобивки   bouquet . На Джен и Калоянис какво да ви кажа за мъжете... много ги глезите с тези кулинарни подвизи, 2-3 дена на филии и после и попарата е майсторлък за оценяване  Laughing . Съни20 стискам ти палци с бебчо всичко да е наред  Praynig Ей до тука ми беше паметта от прочетеното...  Rolling Eyes пускам ви да видите как ще хапвам утре след тази нощ  Joy
http://vbox7.com/play:b4a29b2c

# 623
Добро утро, хайде на кафето!  food010

# 624

Добро утро!Хайде кой каквото иска да си избира Grinning
Аз пих едно фрешче и ще пробвам да дремна още малко Whistling

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 08:19 от kaloqnis2007

# 625
  • София
Добро утро!
Калоянис,мерси за хубавата закуска и кафето!
Дарато,направо ме разби с това клипче Joy
На мен също ми се случва да се будя през нощта и то по едно и също време,към 3ч Crazy ама след час-два въртене(ако мога така да го нарека),и заспивам.
Браво за козунаците!На мен ми се струва много сложно с това месене,пресяване Rolling Eyes
Аз вчера му ударих една голяма разходка.Първа минахме с таткото да оставим малката в детската,оттам на метрото и в центъра.Ходих да взимам билети за Шоуто на Слави(което беше много интересно),след това ходих до НОИ да си извадя ПИК,оттам обратно на метрото и в Младост да се видя с една приятелка,ходихме на кафе,след това на китайски ресторант.Прибрах се за около два часа и айде пак обратно към НДК-ато,оттам разходка докато почне шоуто,и се прибрахме в 22:30ч Laughing
Днес съм на ЖК,надявам се да видим колко е пораснала малката принцеса,и също да видим едното бъбречно легенче как върви с размерите Rolling Eyes Някой беше питал за картон,аз декември си извадих,защото тогава за първи път ползвах болничен че малката беше болна и сега на този ще ми нанасят другите болнични.Днес ще трябва да си взема първия.
Оставям ви за сега,отивам да си допия кафенцето и после пак ще намина. Hug

# 626
Ели, мерси, сега ще ги прозвъня, да видим дали ще ми искат документ.
Дарато,  Joy Joy Joy.
Краси, всеки път като ти видя снимките и ми се гледа сериала Laughing.

# 627
здравейте момичета,
джен и ели благодаря за съвета за прозорците сега ме позамислихте ,защото аз не се връзвах много на приказките на мъжа ми.... ще извикам май майка ми да помогне въпреки,че ми е съвестно да я занимавам, а какво е това суеверие Ели сподели с нас,аз не съм го чувала спец.за прозорците и пердетата  Hug честито и за покупките и за сандалките на бебо  Mr. Green
за готвенето ако си бях в къщи и през деня щях да съм същата все да правя нещо вкусничко,много ми е кеф да се занимавам в кухнята особено,като има кой да яде,засега мъжа ми всичко хапва от приготвеното добро прасенце си имам, както сам се изразява  Joy , но понякога и мен ми писва щото на моменти имам чуството,че не оценяват какво парвим за тях или са свикнали дотолкова,че знам ли......ама го написах разбрано   hahaha
за възглавницата и мен не ми е удобно да спя с нея дано върши работа при кърменето,сега
някак си намирам поза в която да съм ок,но като почна да се обръщам е чудо едва едва, като робот  hahaha засега поне спя добре, като изключим ставането до WC
тук си имаме едно слънчице от сутринта гледам през прозореца в офиса супер е на обяд ще се разходя малко, пожелавам ви ден пълен с усмивки и настроение  Hug по-късно пак ще намина

# 628
Здравейте и от мен!
Калоянис,много е богата трапезата тази сутрин.

# 629
Добро утро , или добър ден и от мен. Калоянис благодаря за закуската, толкова е обилна , че има за всяка по нещо наистина. Момичета много ви благодаря за подкрепата за Ивчето, но за съжаление засега подобрение няма. Водих я на д-р и тя каза, че не е за антибиотик съвсем леки налепи имала и да пробваме с хомеопатия първо. Това добре, но като се прибрахме и вдигна 39,9, аз шаш и паника такава температура в нейния живота не съм виждала. Цяла нощ имаше температура и се борихме с нея, сутринта пак 39,2 и звъннах вече аз на докторката и направо ми каза жената какъв антибиотик да и взема и така, надявам се нещата да влезнат в релси. Но при нас имало такъв вирус с гърло и много висока температура. Абе много лошо, но дано отмине бързо.
Юле и Ивка ходи на ПГ в детската градина, но при нас не почиват нямат ваканция. Даже ги питах миналата седмица ще излизат ли в пролетна ваканция и те ми казаха , о не работим се не се притеснявай. Явно всяка градина си решава само, което не е правилно. Ама , защо да работят хората, като могат да си починат и ти пък сега , остави ги малко да починат. Joy.
Днес поне имам малко повече настроение и дано само не заспя на работа, че не съм спала почти цялата нощ, но ми казаха да се вардя от нея, че да не ме лепне и мен, ох дано се опазя.
Напълних ги главата с мой те проблеми, сори ама като  си споделя ми олеква. Хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт