Птички пеят, слънце грее - ЮЛЧЕТО расте и хубавее!

• 26 510
  • 709
  •   1
Отговори
# 645
Франсето, наистина е гадно със завръщан ето на  Sick. Дано да е било нещо временно. Hug

Момичета за мое голямо съжаление утре няма да дойда. Все още покашлям понякога и не ми се иска да стряскам другите мамчета. Искрено се надявам да мога да дойда на следващата лекция.  Hug

addy_1
много неприятно, но все пак си зависи от кожата и ако си открила нещо, което те предпазва - действай с него.
А за премахването една моя прителка си махна стари стрии след 2 години с Chicco Mama Donna, с крема, не със серума, но пак според мене е индивидуално. Тя преди това доста изпробва, а и подейства само това.

# 646
  • София
Ето ме и мен.Консултацията мина добре.Малката е 626гр,термина малко се измества и затова е така.Иначе обиколката ми е 92см,5см от последната консултация и +3,5кг отгоре от последия път Embarassed а относно легенчето,се оказа че моя док който ме следи не може да го види,апаратурата му е по-стара.Та нямам резултат.Надявам се всичко да е наред с малката ми принцеса.Няма да чета в интернет че ще започнат да ми влизат мухи в главата и ще мисля глупости.Отивам да взема малката от детска и се връщам. Hug

# 647
Привет и от мен   bouquet
Чета ви редовно, но от доста време не съм писала, нещо ме е налегнал мързела. Пък и нищо ново около мен... освен че най сетне НОИ преведе за декември месец обезщетението, което си е цяло събитие  newsm44
polq31 – пожелавам ви по-бързо да се оправите. Според моята майка най-добрия начин за сваляне на висока температура е с оцет, брат ми постоянно вдигаше 39-40, гърчове ... страшна работа.
Относно стриите – все още не са ми излезли, въпреки че съм предразположена. Използвам бебешка мас на Павлович и съм доволна. Имам си едни стари на бедрата и аз имах едно рязко напълняване през пубертета. Също така ми се появиха спукани капиляри на лицето и ръцете, но при мен си е наследствено. След бременността ще ги оправя с лазер не е толкова страшно.

Бебчето смятам да спи при нас, така че се въздържам от коментари относно детска стая.

Хубав ден пожелавам на всички  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
Наталчето - поздрави за добрите новини от прегледа, пожелавам ти всичко да е наред с легенчето и да е в норми  Hug

# 648
Забравих да попитам, утре каква лекция ще има. Тъй като гледах на 9 месеца и видях че днес е имало. Благодаря   bouquet

# 649
и аз се връщам от консултация,момата е добре,не се спира на едно място и вече е цял килограм Mr. Green

# 650
Здравейте сладурки  bouquet
Аз да ви се оплача,вчера си пусках ПКК и урина и днес ходих при моята доки да и покажа резултатите,всичко ок ама имам бактерии в урината Sad Та утре ще занеса пак урина за повторение в клиниката където ходя(резултатите от вчера са от друга поликлиника,нашата местна)и вече ще се види как са нещата и ако има наистина бактерии доки каза,че ще ми изпише някякъв антибиотик.Притеснена съм Sad Някоя от вас имала ли е такива бактерии?Доки каза,че не е нещо претиснително и че е нормално появата на такива понякога,ама все да се притеснява човек...
За спането събуждам се за тоалетна и после е абсурдно да заспя,до ситринта пуля очи ShockedВъзглавница слагам между краката и си подпорам понякога кръстта.Често лежа по гръб,даже така ми е по удобно отколкото на една страна

sunny20 стискам палци всичко да е наред с бебка Praynig Peace
Поли дано Ивчето се оправи бързо Praynig Peace
Кратунка съгласна съм с тебе за стволовите клетки.Доста се бях позамислила и аз,но много изчетох и стигнах до мнение да не съхранявам.А за тапетите които си избрала,страхотииии са smile3501 от коя фирма са?И аз смятам някакви такива да са

Чакаме хубави резултати от всички мамчета Hug
Наталчето браво за хубавите новини от прегледа,сигурна съм,че с бебо всичко ще е добре
Това е засега от мен,ще ви наглеждам  bouquet Hug  bouquet

# 651
kaloqnis2007 писали сме заедно,радвам се,че прегледа е минал добре и,че сте добре с бебка.Поздравления за килограма,браво на вас  love001

# 652
kaloqnis2007,Наталчето smile3501 smile3501 smile3501 браво за добрите новини,момичета!Наталче, вярвам че всичко ще е наред с бебека Peace!
Ирка,дано скоро се възтановиш напълно! Hug

# 653
ето ме отново при вас в края на работния ми ден
наталче и калоянис браво за добрите новини   bouquet
ели намерила си си приятна занимавка с подреждането  Mr. Green а тия 30гр. супер вие сте готови за плаж там  Hug не го знаех и това за прозорците благодаря ти ,че ми го сподели
Поля  дано сте овладяли вече положението с температурата и малката да е по-добре  Hug
Иринка  и ти се възстановявай бързо
Джен,чакам да покажеш градината!
и аз искам да видя и да се порадвам на това красиво кътче Hug
Юлка къде си липсват ми чаршафите ти  Hug и на Петето също, тя сигурно е в разгара на ремонта  Hug
след малко тръгвам към къщи ,вечер не сядам на компа, готвя ,ако има ядене релаксирам,после сме на масата и ТВ цял ден пред монитора ми стига така ,че до утре момичета  Heart Eyes

# 654
Наталче, Калоянис браво  за добрите новини от прегледите  Hug

shturchaki не си вкарвай  излишни притеснения в главата, повтори урината, често се случва да има замърсявания при даването на пробата. Аз ти препоръчвам да даеш и стериллна и обикновенна урина. Важно прри взимането на урина да е първата сутрешна, като съд не се допира до генитиалийййте и се изчаквапри уринирането първите няколко капки, след това са събира 50-60 мл. Peace

Момичета моят син нали е ваканция и сега гледаме Междузвездни войни- трилогиите за 10 път вече, преди се дореждах да съм Принцеса Лея или Падме, но днес ме обяви за Чубака Joy hahaha, щото съм била много дебела  newsm78, а вие с някакви 4-5 кг ще ми се притеснявате

За стриите- имам от миналата бременост по гърдите, ама да ви кажа не съм страдала никога по този въпрос  Mr. Green. Аз съм и с по тъмна кожа и мисля, че много не си личат. Има от тийн годините и на любовните паласки  Mr. Green. Мажа се всеки ден по принцип и без да съм бременна, с кремовете на Фрутини. Доволна съм  Peace

Стволови клетки - не мисля да замразяваме по причините които е описала Кратунка

Снимки на градината ще кача във Фейсбука, ама днес цял ден ми е скапан нета и нищо не мога да свърша като хората

# 655
  • Варна
Здравейте момичета  Hug
Първо да поздравя мамите с добрите резултати - Наталче, Калоянсис   bouquet
Кратунка тапетите и книжката са страхотни  Peace Относно климатика в детската стая, мисля че добре си решила, дори и да не духа директно, пак се изстива. Най-добре е бебчо да спи на отворен прозорец през лятото. Аз лично ще отварям малкото прозорче на вратопрозореца  Peace Благодаря за мнението за стволовите клетки  Hug Относно дарението, мисля че тук в България няма как да се случи за съжаление, защото цитирам: "Съгласно законите в България стволовите клетки могат да бъдат прилагани на лицето, от което са изолирани. Позволява се те да бъдат прилагани и на брат/сестра или родител на детето при писмено съгласие на настойника (след навършване на пълнолетие на самото дете). Това се осъществява само при наличие на съвместимост между двете лица. "
За стриите - все още не са ми се появили, дано да ги избегна  Praynig Аз се мажа с крема на Мустела, бебешко олио на Нивеа и това на Икаров. И аз смятам че е до типа кожа, но все пак сме длъжни да положим максимални грижи, пък каквото стане  Wink

# 656
  Момичета,вече някои от вас  са започнали да посещават училище за бременни и ще се радвам да споделите какви насоки ви дават относно къпането но новороденото-кога,как с какво,(само вода,вода и бадемово масло или зехтин напр. или ползаване на бебешка козметика),колко често? Ето и един  материал с инфо и клип на български http://www.zdravobebe.com/2010/01/blog-post_7164.html
 Дано мамчетата с опит да споделят и се вкючат със съвети и препоръки! Peace
 Галче Hug,много ми се иска,но ще се въздържа от слънчевите бани!

# 657
jen благодаря ти за бързия отговор мила Hug Вчера дадох обикновенна урина при което не изчакох няколкото "капки" да отминат,а направо вътре в кофичката Embarassed,а днес моята доки ми каза да направя точно както ти си казала и утрешната ще е стерилна.дано всичко да е ок Praynig

# 658
Здравейте, сладурки  Hug
Позагубих се че мама ми е на гости и много-много не сядам в нета  Blush
Четох ви малко по диагонал  Wink
Иринка, бързо да се оправяш, мила  Hug Пий чай от липа или лайка да успокоиш гърлото  Peace Че те искам на линия на следващата лекция  Hug
Ели, какво стана с твоите резултати? Извинявай ако си казала и аз съм пропуснала  Blush Това, което казваш за даряване на стволови клетки го чувам за първи път да се прави  newsm78 . Аз си мисля да замразя, но първо ще проуча добре преди да реша... въпреки че още не съм го обсъдила с половинката  Laughing
Калоянис, Наталчето, браво за хубавите резултати, момичета  Hug Grinning Наталчето, всичко ще е наред  Heart Eyes .
Аз съм в четвъртък на преглед и тогава ще се похваля колко сме порастнали  Wink , а утре ще ходя на лекцията в бейбитория, така че ще се видя с някои от вас  Heart Eyes Grinning  - темата е за зъбките.

# 659
Ели, Гале качих няколко снимки в моят албум в НАшето си Албумче, но не са много добри, щото тук е мрачно днес. Обещавам да направя по-хубави на цялото дворче и тогава ще кача да ги гледате. Hug

Общи условия

Активация на акаунт