AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 833
  • 695
  •   1
Отговори
# 420
Грешката е в това, че пише "продуктът се включва в офертата" а не в това, че е подарък при покупката на аромат ТТА. Клиентката ти ще си получи подаръка спокойно Simple Smile

# 421
Извинявайте че се меся в темата ви но ако има някой представител от Русе нека ми пиши ЛС понеже искам да си поръчам неща от  6 и 7 каталог Grinning Grinning Grinning 

# 422
Извинявайте че се меся в темата ви но ако има някой представител от Русе нека ми пиши ЛС понеже искам да си поръчам неща от  6 и 7 каталог Grinning Grinning Grinning 

Отиваш на първа страница и виждаш кои представители са от Русе. Избираш си някой и му пишеш ЛС.А за 6 и 7 каталог е малко раничко още. Peace

# 423

Отиваш на първа страница и виждаш кои представители са от Русе. Избираш си някой и му пишеш ЛС.А за 6 и 7 каталог е малко раничко още. Peace
Нищо че е рано аз да  си ги кажа Laughing Laughing Laughing

# 424
що да е рано бе, аз вече събирам за К06, приключих за к05 .....
малка писанка писах ти  Hug

# 425
пореден въпрос от мен като нов представител.. какво е мнението ви за  лосиона за тяло с бетакаротен за удължаване на тена?Моя клиентка пита.

# 426
пореден въпрос от мен като нов представител.. какво е мнението ви за  лосиона за тяло с бетакаротен за удължаване на тена?Моя клиентка пита.

Нали вече няколко пъти коментирахме, че има отделна тема за това. Моля да не насаждаме повече напрежение в темичката Crazy

# 427
  • на североизток от Рая
    МЯУ!     Тук съъъъм!

Искам да ви питам да ли вече сте виждали на живо чанта Talia от стр. 115. Бях се отказала от нея, но сега пак я искам.  Whistling

В онова малкото книжле, което ни пратиха за К7/8 също си харесах една бяла чанта.  ooooh!

Уж не харесвам ейвънски чанти, но на тези кожата им ми се струва читава.

Та за въпросната чанта от каталога се интересувам точно от кожата.

Надявам се на отговор.  Praynig

# 428
Neli Mar4, аз съм сигурна ,че тези котки са за мен... Mr. Green Hug  Оообичам котки .А за чантите и бялата ми харесва в малката брошура ,и очилата им, но в нашия офис нямат никакви нови продукти .Клиентките ми искат да пробват очилата, ама няма как. Та и аз чета с интерес всякакви отзиви за некозметични продукти. Peace

# 429
  • на североизток от Рая
   Чантите нали имат отстъпка 15% ? Това съм го забравила. А пък откогаааа не ми е поръчвана чанта. Надявам се да се разшават клиентките вече.

Дано и парфюмите да потръгнат. През този сезон те вървят при мен. И ролки, ролки, много ролки. Този път имах около 15. Кеф ми е да ги наредя и да ги гледам. И от всичките само едничка беше за мен.

as-g, това изобилие е за теб!  Hug Hug Hug

# 430
Здравейте момичета! Аз съм нов представител и имам едно въпросче - Има ли възможност да пусна добавка, ако все още нямам фактура???

# 431
haha_pm, щом все още нямаш фактура можеш да пуснеш добавка. Това вече се е дъвкало.  Peace

Аз още събирам поръчката, но имам само към 35 лв..  Crossing Arms

# 432
Neli Mar4, направо страхотно .  bouquet Искам ги всичките.Чантите са на 15 процента ,което е малко според мен ,като се има предвид цените им ...При мен най-вървежните продукти са -Тв и парфюмите ,рол-он и душ гелове и кремове на трето място .Лека вечер на всички. Hug

# 433
Благодаря! Simple Smile)

# 434
Узи, честит рожден ден на патеричка вече Mr. Green Живичка и здравичка, и много положителни емоции!  Gift

Да, аз знам какво е условието за парфюма и чантата, но просто така си въведох кода, и аз не знам защо... А то взе, че ми го прие, после гледам - фактуриран, че и си дойде Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт