AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 814
  • 695
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте и от мен. От няколко дни следя какво пишете в темата и ми е доста полезно и интересно.
Искам да попитам печатната версия на AVON magazine безплатна ли е?

# 496
Безплатно се поръчва  avon magazine . Mi66el ,благодаря ти много за СИП.  bouquet

# 497
Безплатно се поръчва  avon magazine . Mi66el ,благодаря ти много за СИП.  bouquet
само че не винаги пристига 1 на всеки 3 не ми го пращат  #2gunfire

# 498
  • София
 Получих си кашончето. Нямах липси, даже от миналата кампания са ми доставили гривната за 125 годишнината и украшението птичка. Сама по себе си гривната изглежда доста тенекиена, но се надявам като и сложа някое украшение да става за носене.   Mr. Green

За пръв път Ейвън ми слагат безплатна мостра на парфюм - новия на Рииз - Love to the Fullest. Е по-отвратително нещо не бях помирисвала. Обикновено нямам проблем с главоболие от парфюми, но този ми доказа, че и това е възможно. И пари да ми дават да го нося няма да се навия. Може на някоя дама да й допада и да й стои добре на кожата, но това няма да съм аз.   Sick

# 499
Браво за получения кашон. Моят ще дойде утре, чакам го с нетърпение само се ядосвам ,че без да искам не отбелязах ,че искам да дойде по пощата и ще дойде с куриер. Но от грешките се учим другия път ще се заглеждам повече. Нямам си и на представа как ще го получа.  Grinning
А относно гривната и аз я имам и мога да кажа ,че на мен много ми харесва тази от колкото гривната в списанието, която е по- ситна.   Peace

# 500
mi66el,   bouquet
А тази козметична чантичка каква/коя е??

# 501
mi66el,   bouquet
А тази козметична чантичка каква/коя е??
Една черна , твърда. Вътре е с лилав хастар. А отгоре е нашитаа на квадрати с черен конец.
Ако ме е разбрал някой ще се почерпя сама Thinking

# 502
Тъкмо щях да питам колко  е голяма.

# 503

Божке, много съм задобряла Rolling Eyes

# 504
Аха, сега вече е ясно... Можеш да се почерпиш, ама да не забравиш и нас Whistling Mr. Green

# 505
Здравейте знаете ли някой от кремовете за съдържа съставка от охлюви  newsm78

# 506
  • на североизток от Рая
Здравейте знаете ли някой от кремовете за съдържа съставка от охлюви  newsm78

Аз не знам. Обаче ме напуши смях  Joy и затова се включих. Само като си ги представя какви лиги пускат.  Mr. Green

# 507
Картинката е уникална  smile3532
Иначе не съм чувала кремовете на Ейвън да съдържат екстракт от охлюв.

# 508
Аха, сега вече е ясно... Можеш да се почерпиш, ама да не забравиш и нас Whistling Mr. Green

Eeee, ще почерпя - как иначе:

# 509
Бясна съм...Фактурирали са ми липсващото в к04 украшение "пеперуда" ,ама познайте дали го има в кашона...Неееееееееее, липсва. А клиентката се изръси с 30-ина лева за гривната и двете украшения и си чакаше с нетърпение "Пеперудката", а сега какво да й обяснявам...Обадих се на координаторката, дано задейства нещо, ако не-просто спирам с Ейвън. За дребни несъответствия-премълчавах, ама това преля чашата. не заради 6-те лева, а защото не може така. Един път липсва, после пък фактуриран, но недоставен продукт...

Общи условия

Активация на акаунт