AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 784
  • 695
  •   1
Отговори
# 525
Влязох профилактично да огледам една поръчка/няма да я пускам/ и съответните наличности и гледам ,че светят в зелено спреят черна рокля,часовникът-колие;жълтее Селебре-то,Голдът го няма.

# 526
  • София
Момичета, не мога да открия снимките с цветовете на червилото/гланц 2 в 1 от стр.58 на К5  newsm78
Преди някой беше пускал снимки с всички цветове, но нещо не мога да ги открия, хелп    Praynig

# 527
# 528
  • София
Нели, в отпуска съм. Затуй съм тук. Е, ще ходя да порботя следобед, ама си е друго, де.  Само нета ми зависва и всяка сутрин събуждам момченцата на бг мрежа и се нервя.

Довечера пускам поръчка. Аз посъбрах достатъчно и като сложа 1-2 приятелки на моята сметка ще се получи .
Опитах да вкарам парфюма от мини предложението, но не го приема. Как са успяли преди, не знам. Вероятно ейвънци са се усетили.

# 529
БЯСНА СЪМ!  smile3511 Може ли в пощите да са толкова некадърни? Дали са моя кашон на някаква друга жена. И сега трябва да търча навсякъде и да си го търся.

# 530
БЯСНА СЪМ!  smile3511 Може ли в пощите да са толкова некадърни? Дали са моя кашон на някаква друга жена. И сега трябва да търча навсякъде и да си го търся.
Представител на Ейвън ли е другата ?
А в пощата няма ли да се размърдат?

# 531
Да даже мисля , че е координатор защото получав кашоните на една жена на която първото й име е като моето ,но фамилията е различна и от пощата защо да си направят труда да видят разликат и й дали и двата кашона!
И плюс това ми се развика, че не съм била към нея ,а към друга координаторка.  ooooh!

# 532
Здравейте знаете ли някой от кремовете за съдържа съставка от охлюви  newsm78

Аз не знам. Обаче ме напуши смях  Joy и затова се включих. Само като си ги представя какви лиги пускат.  Mr. Green

Нели картинката е уникална  Hug много обичам да гледам охлюви  Crazy Днес с приятеля ми минахме покрай един и след около 30мин. като се върнахме той горкият изминал само около 30-тина см   Grinning

Аз не се включвам често, защото немога да пусна поръчка и нямам какво да споделя Cry
Една клиентка (редовна и с доста големи поръчки ) ми забави плащането ... уж днес щяла да взима заплата ,но аз съм отпуска и помагам на село на бабата Simple Smile и чак в понеделник ще си платя фактурата от К04 , а кашончето от К05 кой знае кога ще дойде ... Като си го получа ще пиша пак Simple Smile

Приятен Ден На Всички !  Heart Eyes

# 533
Да даже мисля , че е координатор защото получав кашоните на една жена на която първото й име е като моето ,но фамилията е различна и от пощата защо да си направят труда да видят разликат и й дали и двата кашона!
И плюс това ми се развика, че не съм била към нея ,а към друга координаторка.  ooooh!

И на мен ми се случи. Имам късмет че от града има малко координатори и се знаеха един друг та моята се обади на тази дето ми е взела кашона и ми го върна до края на деня. Ама то в тея пощи е безотговорна работа. През обедната почивка отивам да си взема кашона и помолих една жена да мина преди нея жената се съгласи а оня **** от пощата я чаках 10 мин. да си изпили ноктите!

# 534
И аз тази вечер мисля да си пусна поръчката от 5-ти каталог и съм хвърлила око на парфюма Herve Leger, ще помоля някой ако има отзиви за него да каже. Ще съм му много благодарна   bouquet

# 535
  • на североизток от Рая
И аз тази вечер мисля да си пусна поръчката от 5-ти каталог и съм хвърлила око на парфюма Herve Leger, ще помоля някой ако има отзиви за него да каже. Ще съм му много благодарна   bouquet

Скоро доста го коментирахме. Личното ми мнение е, че не става. Не е нищо впечатляващо като аромат, на всичкото отгоре е и нетраен. Много пари за нищо.

# 536
И аз тази вечер мисля да си пусна поръчката от 5-ти каталог и съм хвърлила око на парфюма Herve Leger, ще помоля някой ако има отзиви за него да каже. Ще съм му много благодарна   bouquet

Аз лично не съм много впечатлена от парфюма. Като аромат не е лош ,но го намирам прекалено нетраен. Имам чувството, че като се напръскам и след 1 час вече не мириша въобще. Останала съм с впечатлението ,че и на дрехите не се задължа кой знае колко.Но може и да е до кожа ... при всеки е индивидуално. Wink

Искам да похваля ампулите на Планет Спа-тези със сакето и ориз.Моята кожа е от по-мазните и доста добре изсушава и кожата ми става много мека и гладка. WinkВпечатлена съм и от новия парфюм на Рийз-доста траен е и аромата много ми харесва. Blush

# 537
Аз съм заявила доставка до дома и не се разправям с тъпите пощаджийки.По коледа пращах колет по пощата и си изкарах всички нерви със служителите там , така че си спестявам срещите с тях като мога. Peace
Петя Петкова, моя клинтка си го поръча на тая кампания и го хареса.Но аз дори не посмях да го отворя и да го подуша,че тя е много взискателна и не исках да разбере,че е отварян продукта. Rolling Eyes
Дано се включи някой по-запознат от мен.Simple Smile

# 538
И аз да се оплаче от бг пощи. Отивам аз днес да си взема кашона и някаква нова леля ми го носи и ми казва, че дължа 2 лв  Shocked . Аз и казах, че никога не съм плащала за кашон и че тя нещо се бърка и тъкмо взе да ми обяснява за какво били двата лева и дойде една от старите пощальонки и й каза, че за кашони от Ейвън не се плаща. Сигурно ако беше някой нов представител щеше да си плати.
Иначе всичко ми е налично и верно са сменили кашоните, по-малки са и нещата вътре са натъпкани като коледна пуйка   Joy

# 539
Иначе всичко ми е налично и верно са сменили кашоните, по-малки са и нещата вътре са натъпкани като коледна пуйка   Joy
Страхотно си го описала, остава като отвориш кашона и той да свирне като изпечената пуйка  hahaha hahaha hahaha
В това студено време ми замириса на зима и на Коледа Laughing
Аз вече събирам поръчки за следващата кампания, ама нещо много слабо - имам 40 лв. и сигурно ще си остана само с тях. Ще трябва пак да се набутам малко.

Общи условия

Активация на акаунт