AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 752
  • 695
  •   1
Отговори
# 630
  • о`майна лунна нощ е
Имам питане по отношение на баланса. Миналата седмица пуснах като рекламация един фдт с опция "отказ" и аню антицелулитната терапия от демо предложенията с опция "замяна". Днес гледам с дата 06.04 ми сторнирали бая сума от баланса, а именно пише "-12,90 лв." и "-3,38 лв". Защо? Първо - антицелулитната терапия я искам да я заменят с друга, защото опаковката беше смачкана - т.е да ми пратят друга на нейно място. Защо ми сторнират баланса със стойността й, като ще ми пращат заменена. Вероятно ще ми я таксуват наново после със следваща. Права ли съм?

# 631
Чистите ли, чистите ли, момичета? newsm28
Ние сутринта поизчистихме двора, садихме цветя... Много мръсна била тая София ooooh!
Сега разглеждам Ейвънски чанти и портмонета по чуждите форуми. В каталога хубави, спретнати.. като гледам снимки - все едно не са същите. Има и добри попадения, но малко  Rolling Eyes
Ето форумите, може и да сте ги преглеждали Wink -->
http://www.avon-ukr.com/forum/19-29-1
http://avon-donetsk.at.ua/forum/12-8-1

`ТуиГ, не мога да ти отговоря на въпроса.

Anichka, чантата, за която говорехме не изглежда толкова зле... като че ли http://radikal.ru/F/s53.radikal.ru/i142/1011/12/d2e55ebf79cb.jpg.html

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 17:47 от deni_val

# 632
  • у дома с любимите си хора
Имам питане по отношение на баланса. Миналата седмица пуснах като рекламация един фдт с опция "отказ" и аню антицелулитната терапия от демо предложенията с опция "замяна". Днес гледам с дата 06.04 ми сторнирали бая сума от баланса, а именно пише "-12,90 лв." и "-3,38 лв". Защо? Първо - антицелулитната терапия я искам да я заменят с друга, защото опаковката беше смачкана - т.е да ми пратят друга на нейно място. Защо ми сторнират баланса със стойността й, като ще ми пращат заменена. Вероятно ще ми я таксуват наново после със следваща. Права ли съм?

Туиг,да не би в офиса като са попълвали документите да са задраскали съседното квадратче за връщане на сумата вместо продукта?Нямам друго обяснение. newsm78 Не си ли взе 2-я екземпляр от попълнения документ?

# 633
  • о`майна лунна нощ е
Не знам, дано да не са задраскали отказ вместо замяна. 100 пъти си повторихме, че терапията я искам. втори екземпляр не съм взимала никога, но и не съм ходила толкова пъти до офиса с подобен проблем, за да знам практиката да си получа и аз такъв.

# 634
  • у дома с любимите си хора
Ами аз винаги съм давала втория/индигирания/екземпляр на представителя.Мен така са ме учили и така правех.Оригинала си остава в офиса,заедно с продукта,който пък в последствие изпращат до София.При нас тези неща се описват в една тетрадка за да няма после изчезнало нещо или пък объркване.

# 635
Здравейте ,някой знае ли до кога може да се пуска експресна поръчка за К05 ?
Заради една клиентка която не си плати сега може да изпусна цялата кампания ... Cry

# 636
  • на североизток от Рая
Здравейте ,някой знае ли до кога може да се пуска експресна поръчка за К05 ?
Заради една клиентка която не си плати сега може да изпусна цялата кампания ... Cry

Последният ден от К5 , отбелязан на каталога , е 13.04. Значи на 13 април до 10 часа сутринта можеш да пускаш поръчки - експресни. Имаш време дотогава да събереш още поръчки.
 А пък такива клиенти заслужават  bash

Забравих да кажа ЗДРАСТИ!

Аз днес не съм чистила. Правихме парти на синът ми по случай рожденият му ден. Отиде ми денят в залата. Но беше много забавно и за децата, и за майките. Утре, ако времето е хубаво, ще почистим пред блока. Аз , впрочем, го правя редовно почистването там. Аз поддържам цветните градинки пред кооперацията.  Blush

Разгледах руските сайтове , които  deni_val е пуснала, но" Моята" сумка я няма там. Е, нищо. Май няма да се набутвам. Не останах впечатлена от тези, които видях.  Whistling

Веси, наистина е трябвало да поискаш един екземпляр за себе си. Аз също съм давала винаги. Дори и без да поискат, знаех правилата и ги спазвах.

Часовник Бриджет, който имам, го търся в нета и не го откривам. Ама така се дразня, чее.. Crazy

# 637
deni_val благодаря ти за линковете за форумите Party видях много от чантите, от които съм се интересувала, включително и Julia, която мислех да си поръчам за себе си в тази кампания  Wink

# 638
  • Бургас
Туигъл, спокс, като искаш замяна правят точно така - първо ти сторнират нещото, пък после ти го турват пак в новата фактура. Сравнително наскоро и мен ме врътнаха така Wink

# 639

Anichka, чантата, за която говорехме не изглежда толкова зле... като че ли http://radikal.ru/F/s53.radikal.ru/i142/1011/12/d2e55ebf79cb.jpg.html

Ами там, където е къдравото на капака (да изглежда като мидичка) - се виждаше черната подплата, което вервайте ми, не е търсен ефект, а дефект - шивачите му казват избягъл тегел. Просто все едно подплатата е по-голяма от чантата.
Е може да е дефект на тази конкретна бройка - шивачката да е недоспала и т.н. (знае ли човек).

# 640
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря за отговорите за баланса. Няма да си правя експерименти да поръчвам сега още една /то не че имам поръчка вече де/. Ще се надявам наистина да ми добавят в следващата фактура антицелулитката на същата цена от 12,90 лв. Ако не го направят - кофти, но ако го направят и я фактурират на редовна цена ... още по-кофти. Ще се бием по мъжки с Ейвън.

# 641
Не съм влизала в темата отдавна, но все не ми остава време. Поради липсата на време не мога да се похваля и с добри поръчки, слабо е напоследък. Надявам се през следващата кампания да живнат нещата.
Поздрави!   bouquet

# 642
Здравейте момичета! Доста сте изписали, но успях да ви изчета. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Относно часовниците на АVON - доволна съм имам 3-4 и до сега нямам проблем, но честно да си кажа толкова пари не бих дала, всички са ми от промоции, за чантите пак въобще не бих дала 40- 50 лв.  Wink Wink Wink
А щях да забравя - да ви дам малко информация за К06. Снощи набрах поръчката , която имам до момента, но не съм е пуснала т.к имам още 1-2 клиентки които чакам, та какво да ви кажа  newsm09 пълна скръб половината и повече продукти светнаха в жълто - новият парфюм Рийз , тоал.вода Фул Спид и доста др неща.
Това е от мене  newsm03 Приятен неделен ден! И си починете добре днес, че утре някои от нас са на работа smile3511

# 643
Някой маза ли се с лосиона за изкуствен тен ?
Аз ДА , ефект- никакъв  newsm78.
Ексфолирах се много добре ,намазах се цялата ,без гърдите ,че малкия още се сеща да суче.Освен че заблестях ,друг ефект няма .А толкова надежди му възлагах на тоя крем Tired.

Преди години пак купувах ,но беше кафяв вътре в тубата , а сега е бял и тогава поне оранжева ме направи ,сега и това го няма.

Тъй,помрънках.

# 644
Момичета питах и в другата тема, но май тук е по вероятно да получа отговор Peace
някой пробвал ли е вече новият течен фон дьо тен Smooth Mineral да даде отзиви
също и очилата с пеперудите отстрани, клиентка си ги хареса, но как ли са наживо
благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт