AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 784
  • 695
  •   1
Отговори
# 540
от сипа си харесах пръстен Ливиа, но 9,5-11 кой размер е това?

# 541
И аз тази вечер мисля да си пусна поръчката от 5-ти каталог и съм хвърлила око на парфюма Herve Leger, ще помоля някой ако има отзиви за него да каже. Ще съм му много благодарна   bouquet

Скоро доста го коментирахме. Личното ми мнение е, че не става. Не е нищо впечатляващо като аромат, на всичкото отгоре е и нетраен. Много пари за нищо.

Подкрепям с две ръце, нищо не струва, за тези пари по-добре да си вземеш нещо друго.

Момичета, не мога да открия снимките с цветовете на червилото/гланц 2 в 1 от стр.58 на К5  newsm78
Преди някой беше пускал снимки с всички цветове, но нещо не мога да ги открия, хелп    Praynig

Кои цветове те интересуват, при рускините ги има снети всички на живо.

За кутиие за бижута- дъщеря ми има две и освен това  една за гримове- дори не й стигат толкова хитринки е насъбрала.

# 542
  • София
Само да споделя, че сега бях на среща в офиса. Вчера ми се обади зоналната и ми каза да отида, не знаех за какво. Но имах възможност и отидох. Всъщност беше среща с колежка от централен офис, която премина във въпрос-отговор. Какво харесваме, какво - не, като акцента беше на К4. Е, казахме си квото се сетим, не само за К4. Та, явно Ейвън проучват общественото мнение  Laughing
Пробвах новия парфюм. Първо ми миришеше силно на лекарство. Като се пръснахме и мина време, миризмата е доста по-приемлива. Ще се окаже супер траен сигурно. Получих и една торбичка с К6, панорама 6 , от новия шампоан и златния молив-кафяв. Та това си е цяла далавера.
Зоналната даде и ваучерите, с които в събота до офиса ще има мероприятие и ще можем да си вземем подаръците. За сведение-чаршафите и фондю-то ще дойдат по-късно. Явно интереса към тях е по-голям. Мислех за тях, но размери не бяха дали и не рискувах.

Много дълго се разпрострях. От мен-толкова за сега.

Довечера пускам и приключвам.

# 543
  • Варна, а по празниците в Ямбол
такааа.. обадих се днес на координаторката, казах за гривната, която избеля, посъветва ме до края на седмицата да ходя до офиса, за да я връщам срещу връщан ена пари, защото и новата ще е същата, колкото  и да я харесвам Confused Сменят ни зоналната... малко ми е кофти, защото ме кефеше старата! Heart Eyes Не, че всъщност имам някакви преки наблюдения.. просто ей така, не че ме и касае персонално...
Всичко е на лице в кашона, златистия молив е доста тъмно кафяв, което леко ме изненада и доста трудничко се трие, което е добре, защото няма да се размазва!!

# 544

Пробвах новия парфюм. Първо ми миришеше силно на лекарство. Като се пръснахме и мина време, миризмата е доста по-приемлива. Ще се окаже супер траен сигурно.

Ще ме накарате да пусна мостри ей, иначе как се предлага парфюм дето мирише на сироп за кашлица.

Кате, зоналната ни беше много пекана и на мен ми допадаше , но и тя иска да расте в йерархията. Разбрах че новата щяла да е вносна от столицата, но дали е вярно  newsm78

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 20:14 от _re_ge

# 545
Момичета една клиентка иска червило на ейвън, от преди много години .Червилото е -Cotton candy.От новите червила имам мостри, ще потърся сходен цвят. Въпроса ми е някой знае ли точно този цвят на кой отговаря. Представителите с повече стаж   ,ако могат да помогнат. Praynig  bouquet

# 546
Момичета една клиентка иска червило на ейвън, от преди много години .Червилото е -Cotton candy.От новите червила имам мостри, ще потърся сходен цвят. Въпроса ми е някой знае ли точно този цвят на кой отговаря. Представителите с повече стаж   ,ако могат да помогнат. Praynig  bouquet
МНого е хубаво да знаем от коя серия е червилото или поне как изглежда отвънка гилзата.

# 547
Гилзата беше сребриста .Но за серия -не пишеше нищо друго ,освен името и срок на годност. newsm78

# 548
Гилзата беше сребриста .Но за серия -не пишеше нищо друго ,освен името и срок на годност. newsm78
Дебела като на УКРич или тънка като на глейзуеърите

# 549
  • София
Май сребристи червила е имало преди поне 3 год.

# 550
Има доста червила минали през ейвън със сребристи гилзи последните години , примерно една серия с мат цветовете на УКРич, освен това глейзуеърите едни от всичките също бяха в сребривти огледално гилзи , аз обаче имам чувство че е Аню опреди да кежм 4 години но там имат sugar Cane  а не cotton candy

В сегашния асротимент котон кенди е само при лаковете за нокти

Намерих го в интернет като описание- става въпрос за червило от 2004 година , но никъде не намирам снимки на цветовете :

Avon's Contribution To The "Glossy Lipstick" Trend: Avon Shine Divine Sheer Luminous Lipcolor SPF 15

Details On The Newest Lipcolor:

Shine Divine Sheer Luminous Lipcolor is most likely meant to compete with similar drugstore brands of lipsticks of this type: L'Oreal Shine Delice and Maybelline Wet Shine. This means that the finish of the lipcolor is glossy and somewhat sheer. Unfortunately, this also means that the gloss and color aren't very long-lasting.

Shine Divine comes in the typical Avon rounded-square tube, but it is a pale, silvery purple in color with a silver band around the middle. The lipstick itself is the normal lipstick shape.

There is .13 oz. of lipstick in each tube of Shine Divine.

Shine Divine contains SPF 15.

The scent of Shine Divine is fruity - if I had to narrow it down to an exact fruit, I would say it's cherry.

Shine Divine is currently available in 16 shimmer and non-shimmer shades, all of which can be seen at Avon.com. The shades shown on the website are very accurate, as I compared my two shades and they are near-exact matches. The 16 shades are:

*Strawberry Smash
*Blush Wine
*Red Delish
*Toffee Tint
*Berry Violet
*Hot Crimson
*Watermelon
*Plum Glaze
*Rose Honey
*Black Cherry
*Rum Punch
*Babe
*Cotton Candy
*Iced Latte
*Juicy Bronze
*Mocha Divine

Намерих го в каталог от 2005 година обаче на страниците дето са без намаления и там е едно мазало по едно правоъгълниче на всеки цвят  - не се различава много от другите цветове

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 21:38 от _re_ge

# 551
Захарният памук беше много светъл цвят - розовеникав.

# 552
  • София
Момичета, не мога да открия снимките с цветовете на червилото/гланц 2 в 1 от стр.58 на К5  newsm78
Преди някой беше пускал снимки с всички цветове, но нещо не мога да ги открия, хелп    Praynig

Кои цветове те интересуват, при рускините ги има снети всички на живо.

Blossom и Perfect Pink

# 553
# 554
  • о`майна лунна нощ е
Хърви-то нещо не ме впечатли. Дори не съм си помисляла да го купувам, независимо в каква промоция или програма е.
Новият парфюм на Рийз - също. Много пари, нищо запомнящо се като аромат.
Червилото с цвят "... захарен памук" - имах го като мостра. Но е било толкова отдавна, че категорично не помня от коя серия е било.
Преядох жестоко и сега не мога да си легна. Тежко ми е. Ще спя права.

Общи условия

Активация на акаунт