AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 759
  • 695
  •   1
Отговори
# 645
Някой маза ли се с лосиона за изкуствен тен ?
Аз ДА , ефект- никакъв  newsm78.
Ексфолирах се много добре ,намазах се цялата ,без гърдите ,че малкия още се сеща да суче.Освен че заблестях ,друг ефект няма .А толкова надежди му възлагах на тоя крем Tired.

Преди години пак купувах ,но беше кафяв вътре в тубата , а сега е бял и тогава поне оранжева ме направи ,сега и това го няма.

Тъй,помрънках.
Аз също се мазах (писах по-назад), но съм много доволна от ефекта, тенът стана страхотен. Блестящият ефект го има само при намазването, като се изкъпеш изчезва. Единствено около китките не бях размазала добре и беше малко по-натрупано, но след 1-2 дена се оправи от миенето и като цяло тена се задържа около 10 дена.
Добре, че ме подсети, ще взема после да се нацвакам пак Flushed

# 646
Момичета питах и в другата тема, но май тук е по вероятно да получа отговор Peace
някой пробвал ли е вече новият течен фон дьо тен Smooth Mineral да даде отзиви
също и очилата с пеперудите отстрани, клиентка си ги хареса, но как ли са наживо
благодаря предварително  bouquet
За Фдт с минерали -още не съм го получила,чакам го в понеделник.Очила SADIRA-чудесни са! Всички,които ги видяха,ги харесаха.

# 647
Момичета, получих си подаръка, нооо... липсва един от продуктите - сребърната емулсия.
Чудя се на кой да се оплача или пак на арменския поп  ooooh!

За втора дата направих поръчка от 100 лв., но все повече се ядосвам и май ще ползвам други продукти, а брадата ако има желание да поеме моите клиентки Simple Smile
Ще се позамисля, ама взе да ми писва - поне като подаряват да внимават или пак  Outta Joint

# 648
На сайта и в панорамата са описани следните продукти:

Всеки комплект съдържа 7 хит продукта на Avon

* Парфюм Little Black Dress 50 мл,
    * Крем за ръце с минерали от Мъртво море,
    * Крем лосион за тяло с минерали от Мъртво море,
    * Емулсия Anew Reversalist,
    * Серум за сухи краища Advance Techniques,
    * Спирала SuperShock в черен нюанс и
    * Перли за бронзов загар "Арабски блясък".

by the sea , обади им се утре и настоявай да ти пратят липсващия продукт. Разбирам да бяха писали подарък изненада, ама в случая не бива да ги оставяш на мира. Еееей ма ха и номерцата им...

# 649
Търся представител на AVON в близост до Дружба 1,на който бих искала да поръчам от малките мострени парфюмчета .Също много спешно ми трябват на първо време поне 10 мострички -без значение мъжки,дамски и без значение марката на парфюма.
Ако някои има да пише -ще ги взема още утре.

# 650
Здравейте!!!
Искам да ви попитам има ли смисъл да поръчвам Little black dress от нетната оферта, ако при пускането на поръчката ми показва сива точка? Защо изобщо ги предлагат, след като вече не се произвеждат?

# 651
  • у нас
А пък на мен от 25,01,2011г до сега не ми сторнират липващи през две кампании продукти първо беше 24к червило и след това комплект мостри на на новия персеив. В чудо съм се видяла с моита зонална тя ми е кординатор телефон не вдига. Последно се чухме  на 8 март и ме увери, че всичко ще е наред,да ама не. #Cussing outБаланса ми не помръдва надолу и това си е. Rolling Eyes

# 652
Добро утро скъпи представители!
Черпя ви с чаша горещо и ароматно кафе!
Да ви се оплача , че вече 2 кампании не си получавам гривната, пратиха ми само пеперудката, ама къде да си я сложа като нямам гривна....? Изобщо не съм доволна, а заради нея си поручах портмонето - онова бежовото, което е шито в петък следобед - тоест криво е!

Нямам думи..... все още продължавам да съм представител, но те не са лоялни към нас, както ние към тях!

Пожелавам Ви един слънчев и усмихнат ден и повече позитивизъм!  bouquet

# 653
Танче, а пък на мен не ми пратиха пеперудката...Да вземем да се кооперираме Wink

# 654
Да се редактирам ,тен се появи -  след няколко часа  Laughing,много съм бързала .Днес сутринта вече е видим ,малко петносан ,ама другия път ще се поправя с мазането.

Гривна и аз нямам от още .

# 655
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Хич, не се и натискайте за тези гривни, ако не сте ме чели идете и ме почетете няколко страници назад.... избеляват за месец гривните, така че от сега се гласете за връщане  Mr. Green

# 656
Мога ли да бъда 100% сигурна, че ще ми включат демо продуктите при образуване на процент, че едни 5 лв. не ми стигат, а съм станала голяма скръндза за Ейвън  Rolling Eyes

# 657
Да,бъди сигурна-ДЕМО се вкл. в образуване на %!Пише го в приложението.

# 658
Аз снощи пуснах поръчката си и на майтап взех че написах и номера за пудрата и тоалетната вода на Soft Musk, въпреки че не бях изпълнила условието за обща стойност на поръчките в К03 и К04 от 260 лв. (общо са ми 233 лв.)  И днес ставам и гледам, че са ми ги фактурирали  Joy Joy Joy Имам си и подарък четките за грим от 24к Gold  Heart Eyes

# 659
Благодаря!  bouquet
четох аз и прпрочитах сайта, но просто не пише, че не влиза, а не изрично, че влиза, а вече вяра нямам  Peace

Пуснах, "скромни" 100 лв, но "от сърце"  Joy, ако има даруг път "тогава повече"  hahaha
Наистина ли така поръчват клиенти?!

Общи условия

Активация на акаунт