Ивайла на Десиив родена е през МАЙ – месец щастлив!

• 69 834
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • Плевен
Христос Воскресе!
Мир, любов, здраве и благоденствие!

Весел празник !  easter

# 106
Христос Възкресе!

Ние тръгваме на великденско турне по роднини!  Laughing

# 107
Во истина возкресе момичета!   bouquet
Да сте живи и здрави и вие и семействата ив!
На именниците много здраве и късмет.Велизар на Олчето ,сигурно има и други ,но не се сещам в момента.

Ние почетохме празника семейно,както винаги.Чакам домочадието да се наспи,научи и да се разходим.
Прибрахме се вчера-починахме,разходихме се,аз имах нужда.Комплексчето е добро,има СПА.Направих масаж,джакузи,добре ,че нямаше хора,че и децата се наплуваха и полудуваха в басейн-джакузито  Laughing
Сиске хубав ви е града,съжалявам ,че не стояхме повече дни да ви видим и да видим и Светлинното шоу,сигурно е страхотно.

# 108
  • София
Воистина Воскресе!
Привет момичета,
Онзи ден писах и ми се затри целият пост!
Благодаря за пожеланията, тук и във фейса, много сте мили и половината да се сбъднат пак ще сме щастливи и той и цялото семейство!
Ние се прибрахме от болницата в сряда, постояхме там, защото откриха някаква бактерия на Преслав и му слагаха антибиотик 5 дни. Сега е добре, яде, спи и ака и от време на време се обажда да му чуем гласа.
За самото раждане - пожелавам го на всички, който искат да раждат пак. Бяхме на пицария до 20часа и в 21,22 родих. Е имах контракции от време на време в пицарията, но нищо особено и не им обърнах внимание и всичко се разви от момента в който си тръгнахме към къщи. У дома докато се измия и облека и ми изтекоха водите и без майтап щях да си родя. Един приятел дойде да ни вземе и трябваше да мине на два червени светофара, за да не родя в колата. В болницата докато ме приемат и вече режеха пъпната връв - в епикризата пише Приета в 21,15 - Родила 21,22.
Баткото е добре, радва се на бебето. Има изцепки от рода  - Да му дам малко от шоколадовото яйце. Още първият ден беше го награбил та ми изправи косите. Обяснявам какво може и какво не може да прави, дано нямаме много проблеми.
Сега свиквам с мисълта за справяне с две деца и половина /Деян е половинката/

# 109
Христос возкресе! Здраве, благополучие и разбирателство!

Как сте, девойки?

Ани, като следваща подред да вземе да даде отчет за състоянието си и това на Оги!
Бабъл като по-следваща да вземе и тя да даде информация за състоянието си...
Ако има и други и те да дадат писмени обяснения.  Mr. Green

Неде, ти с така написаната епикриза ми се струва, че можеш да влезнеш в рекордите на Гинес!

Оставям ви сега, че мъжа ми се прибра с кльопачката и бирата... После ако ме оставят може да драсна още някоя щуротия.

Лека вечер

# 110
Неде, много се смях докато те четох. После разказах всичко на Дидо. Много ти се радвахме. Страхотно раждане , искам и аз така!  Grinning

Да дам отчета и аз: понаболява ме корема от време на време, но не му отдавам особено значение. Скоро влизам в деветия. Да мине РД на Иван и вече мога да раждам. Къщата вече е приведена във вид удобен за живеене. До седмица плануваме да сме там.

# 111
Ани ,а снимки ?

# 112
Снимки ще има, но чакам дизайнера да се накани и да сложи последния щрих - едно фолио върху няколко шкафа. В момента те са в неопределен цвят и ако снимам така няма да е хубаво. Засега поне в събота е обещал да дойде. Никоя фирма от Варна не се съгласи да дойде до Шумен и да постави фолиото, но всички са съгласни да го изработят. И накрая хванахме човека да го слага, дано да се справи. Каза че е слагал и преди, но нямал нужните инструменти. Да видим какво ще се получи.
Също така и една картина на стената ще липсва, но засега няма да купуваме, че после като направим освещаването, може някой да поиска да ни направи подарък.  Grinning

# 113
Здравейте, след голямото ядене!
Извинявам се, че със закъснение - Честит рожден ден на Сиси! Да е все така положително настроена и усмихната да приема живота от към веселата страна и да се радва на малките си принцеси!

Ани с нетърпение очаквам и аз снимките! То и при тебе не останало!
Наде твоето раждане наистина е за рекорд! Да са много здрави и усмихнати момчетата ти и тримата и на ръце да те носят! Много сладка случка разказвайте повече такива момичета. Тази година е на мъжките майки, предишните бяха все момиченца.
Бабъл ти как си?

На Мариса утре е тържеството тя ще е козле, така че после ще има снимки!
Лека работна седмица тя ще е къса за щастие и повече усмивки на всички!  bouquet

# 114
Ето малко снимки от мен:

Първите са с племенника, а после яйцата:
http://anibankova.snimka.bg/family/april2011.587949.23195634

И едно клипче великденско:
http://www.youtube.com/watch?v=Rwoq0LadqHg

# 115
Вифче, с един ден закъснение да ти честитя рождения ден на Макси! Да ти е жив и здрав. По малко да се разболява и много много да те радва!
  bouquet

# 116
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАКСИ! Надявам се да е минало много весело! Виф, поздравления и чакаме подробен отчет!

Неде, оттук натам само здраве и много да те слушат младежите! Браво за раждането Simple Smile

Аз ще се отчитам утре

# 117
Честит рожден ден на Макси и от нас,много щастие,късмет и усмивки   bouquet  bouquet
Недеееее завидях ти,браво!Страхотно раждане си имала,можеш и трето да си родиш щом така леко мина всичко  Grinning

Ани какво се е случило??Племенника в твоите ръце и Ивко го пипа  Shocked През барокамера прекараха ли ви ?  Joy

# 118
  • София
Честит рожден ден на Макси! Да е жив и здрав, все така усмихнат!
Неде, знам, че и първото ти раждане беше лесно, ама това е било направо скоростно  Simple Smile Ама ми се гледат повече бебешки снимки, че направо съм забравила новородените как изглеждат  Simple Smile
Ани, аз пък скоро се сещах за бебето на брат ти, нали всичко е наред вече? Сигурно си е наваксало с килограмите.
И ние изкарахме благополучно празниците, само дето от всичко ми се хапва, а нещо доста ми се е смалил капацитета на стомаха. Предупредила съм Калин да ме сръчква, ако види, че много ям, че после е тежко  Wink Иначе всичко е наред, подритват си ме редовно, вече се оглеждам за бебешорски покупки. Май още неща щях да пиша, но напоследък съм тооолкова разсеяна, добре че не съм направила някой гаф в работата. Преди помнех всичко, сега не чак толкова, но хубавото е, че даже не ми пука  hahaha

# 119
  • Пловдив
Привет и от нас!
Христос воскресе!

Първо да честитя на всички рожденици през последните 2-3 седмици - Бети, Макси, Сиси Hug Hug Hug

Неде, честит ти малък Преслав - страхотно име и още по-страхотно раждане - дай боже всекиму   bouquet  bouquet  bouquet

Дени, изненада ме и мен - желая ви много успехи на новото място и ще следя с интерес    bouquet

Велиска, Виф - прегръщам ви силно и моите съболезнования  Hug

Ние преди седмица махнахме третата сливица на Кали след толкова време колебания - мина много леко - час и половина след операцията скачаше, танцуваше и пееше из стаята...
От утре е вече на градина - за да почерпи  Mr. Green Mr. Green А и защото вече не се издържа в нас - дивотията й е станала за 3-ма....

Бела няма намерение да ходи скоро, ама то 11 кила лесно не се дигат да ходят сами  Mr. Green Бръщолеви няколко думи, смее се на всеки, особена като е наспана и наядена... Миме, и ние вадим зъб № 4... среднощно цокане и нервички...

Ани, много сте сладки, а ти си такави фина бременна... На сестра ми почти не й личи и на нея корема, а вече е в средата на 8-мия...

Общи условия

Активация на акаунт