Ивайла на Десиив родена е през МАЙ – месец щастлив!

• 69 837
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Мимоз, толкова ли е зле положението, чак АБ!?

Гале, в тебе ми беше надеждата! Хайде, има още няколко финални странички, убеди я да драсне поне един пост, да напише как са!

# 631
Ееееее, друго нещо си е да станеш сутрин и да има какво да прочетеш Simple Smile

Добър ден!

Надявам се да се пораздвижи темата като сега доста майки сме си вкъщи и гледаме дребосъците!
Пейзи и Люси да пишат по-често Simple Smile. Нито снимки на кореми сме гледали, нито някакви по-конкретни отчети от тях....
Бабъл, казвай как сте вие! Влезна ли вече в ритъм?!

Противно на моите очаквания, се оказа, че съм някакво бързоадаптивно същество... Както първия месец след раждането на бебка ми беше непознат и натоварен, така след това свикнах и все едно винаги съм била с 2 деца до сега Simple Smile
Толкова бързо си минава времето. Дребното расте със секунди. Така и не разбрах кога стана на половин година!
Само не ми е ясно какво ще правим през зимата затворени вътре.... Ще трябва да се напъвам да измислям разни забавления, а тук хич ме няма....

Моята девойка се събуди от зимен сън и ме привиква с "песни".

Хубав ден ви пожелавам и драснете по някой и друг ред Simple Smile

# 632
   Танче и мен това ме мъчи, зимата затворени в къщи и с новородено, но ще се справим, няма как!

# 633
  • Русе
   Здравейте, дами!
   Рaizy, радвам се, че се разписа Simple Smile Спокойни дни до финала!
   При нас - Дари ходи на градина, но не винаги с желание. Имат нови пързалки на двора, нови играчки в групата, не знам какво повече може да направят хората, за да е доволна нашата госпо'ица. Утре е родителската среща, чудя се колко пари да нося, да не би да не стигнат ooooh!
   При вас минаха ли вече родителските срещи?
   На Ема й никнат зъбки, първи кътници, имаме доста тежки нощи напоследък. През деня е весела, играе, има апетит Mr. Green Вече може да слиза сама от всички легла и дивани, но все още има опасни ситуации - например като тича по леглата... Скоро трябва да я водя на консултация, за мерене и теглене, но и без тях е видно, че панталоните окъсяха Simple Smile
   Ето и малко снимки на децата(за който не ги е видял):
  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2242624339976&set=a.2 … ype=1&theater

# 634
  • Varna
paizy, и сестричката ми е с термин 17,11. и от мен спокойни дни  до раждането.
  Миме, много са пораснали госпожиците.
  При нас още не са почнали род срещи, мисля, че предстоят другата седмица.  Ние пак спринтираме между балета фигурното пързаляне и детската градина.  Ще видим до кога ще издържим и кое ще отпадне, обаче да му се не види и двете и се отдават много добре и  на двете места ходим със желание... Добре, че е бате Томи и той спасява положението, да ми е живо и здраво абитуренчето
 Днес е ден на туризма, седя си аз сега с една чаша вино и се смея на стихчето, което ми изпрати колега
 и си мисля, че на Нова година се прибрах 11,58 за посрещането на руската нова година и в 11,30 бях заспала във фотьойла, а днес  ми резервираха 36 стаи за тази НГ .... newsm44 #Puppy dog
 Я люблю свою работу,
Я приду сюда в субботу
И конечно в воскресенье.
Здесь я встречу День рожденья, Новый год, 8 Марта,
Ночевать здесь буду завтра!
Если я не заболею,
Не сорвусь, не озверею,
Здесь я встречу все рассветы,
Все закаты и приветы.
От работы дохнут кони,
Ну а я... бессмертный пони!

# 635
Ние пак спринтираме между балета фигурното пързаляне и детската градина.  Ще видим до кога ще издържим и кое ще отпадне, обаче да му се не види и двете и се отдават много добре и  на двете места ходим със желание...

А детската градина!?  Laughing Тя отдава ли й се!  Joy
Иночка, Бети има рядък талант и в никакъв случай не бива нищо да отпада! Дано да успеете да се справите!  Peace

Миме, не гласувате ли първо по колко пари да се събират и след това да ги събирате?!

# 636
Иночка готино стихче наистина!Браво на Бети за ентусиазма, докато може нека си ходи може да се окаже, че е родена за това - никога не се знае!
Миме нашата родителска ще е утре и аз мисля да имам 100 лв. но не давам повече от 60 лв.  Mr. Green
Даже съм в огромен размисъл дали да я записвам изобщо на нещо друго танци, приложни знаете как е.... че почва парното и честно казано много се тревожа дали ще мога да се оправям финансово цяло лято 1 лв. не съм заделила, а сега ще се прибавят и стотина лв. парно... гадост.
А така ми се искаше да я запиша на плуване, че много и се отдаваше на морето и не исках да губи хъса си, но... пусти пари да упостеят. Постоянно правя намеци на шефа, че през двете години в които не е коригирал заплатите ни какво ли не се вдигна с не знайно вече колко процента и всеки път аз обеднявам с точно тези проценти, ето сега от 01.10 и парното 4% и газта (колата е на газ).. ох наоплаквах се, но това сега ми е болна тема и се моля за по дълго циганско лято.
Честита половинка на Ивелинка! Времето лети и още как!
Хайде разписвайте се! Лек ден на всички и много усмивки!

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 13:34 от galiushana

# 637
  • Варна
Привет!
Да драсна и аз някой ред, че много отдавна не съм...
Но се завъртяхме в един ритъм, и не ми остава и минутка и на работа...
Макси тръгна на училище на 15, доволни сме от учителките. Почват в 8 сутринта, и приключват в 16.30 ч, и трябва да го взема до 17.00 ч. Ходи с желание за сега! Е, има всякакви емоции де - къде се бият и убиждат, къде са първи приятели, къде ял, къде не, вчера след работа го намерих на двора на училището по потник, абе деца... и една учителка от 8-13 ч, и възпитателка от 13 до 17 , на които ако аз ида на мястото, след първия ден ще бягам като газела в противоположна посока  Mr. Green

Вчера си продадох колата... буквално за без пари .... то ние с мъжа ми на майтап пуснахме обява, то пък едно момче излезе мераклия, дойде от Пловдив даже с влака да я гледа, и като я хареса... и му я дадохме  Mr. Green Да е жив и здрав, пък аз ще събирам за нова  Mr. Green Дотогава ще ме возят явно сутрин, пък вечер с Макс пеша....

Честита половин годинка на Ивелинка! На мама още по-голямо спокойствие пожелавам и много идеи за зимни приключения!
На бременните мами им желая да им е леко!
Аааа, Иночка, как така ще я отписвате Бети.... верно зор си е, ама таланта не бива да убива  Peace А това стихче е много весело  Joy

И като писахте за парите и родителските срещи, нас всяка сутрин ни посрещат с искане за пари за нещо  Crazy я за консумативи хигиенни, я за канцеларски, храната ние си я плащаме по 60 лв на месец, отделно пари давахме за шкафчета за всяко дете, тая сутрин ни искаха и за клоун....  да им имам и безплатното държавно образование в училищата  Mr. Green

Сега като писахте за тая рубрика по Дисни, се сетих, че майка ми се оплакваше, че Макси докопал ножиците и нарязал някакви неща... и тя скрила всичко режещо... аххх, какви неща има по тая телевизия. Само чакам Макс да се провини, и веднага му се дърпа кабела на ТВто... да го видите как слуша .... въпреки че, предпочитам неговите дивотии, пред ДИВАЩИНИТЕ по детските канали....

Хайде, много се разписах май.
Сполай ви на всички и до скоро   bouquet

# 638
  • Русе
   При нас родителската среща мина скромно и бързо. Оказа се, че учебните им помагала тази година са осигурени от държавата, та събирахме пари за фулмастри, боички, тетрадки, играчки и кърпи за ръце в умивалното помещение. По 25 лв на човек. Записах Дари на английски език. Тя много се вълнува, защото знае някои думички вече и иска да учи песнички Simple Smile
   Гале, хайде да пишеш как е минало и при вас, дано не ви събират много пари.
   Ани, за парите - обсъждаме първо и веднага ги събираме, само ако някой няма в себе си може да донесе до няколко дни, но по принцип всички са подготвени.

# 639
  • София
Виф, как така на училище? Не е ли рано още? Те нали догодина ще са на предучилищна нашите...
Гале, спокойно,някъде четох, че тази зима щяла да е мека и щяла да е почти като тази на 2006-та година. Аз помня тогава как почти не се заседяхме с бебетата вкъщи и си викам де тоя късмет и за това бебе  Simple Smile А това парно, уж трябваше да ни връщат към 350 лв надплатени, но не ги взехме, обаче последните сметки гледам, че имали само 50 лв да ни връщат, как така ги приспаднаха, не успях да хвана края.
Миме, големи сладурки са ти момичетата. Румен от понеделник тръгва на градина, в сряда имат родителска. И на мен като че ли 60 лв ми е психологическата граница, като трябва да включва и помагалата. Обаче като се замисля, че това е за цяла година, май не е много.
Ние общо взето влязохме в релси - нещата като че ли се нормализираха и с организацията, и с кърменето. До следващата криза де, но като цяло засега Боян е по-кротък от батко си като бебе - поне спи в количката  Laughing , ще видим по нататъка как ще е.

# 640
Bubble-че/да се намеся аз,нищо,че не е към мен въпроса/,от тази година се водят вече в предучилищна дечковците ни и понеже е задължително,затова и учебните  помагала са безплатни.А,пък понеже няма достатъчно места в ДГ,предучилищни групи има и в училищата/предполгам,че Виф това има предвид/
Да,кажа и за Иво-още не са ни казали какво ще ни струва удоволствието,но още от сега мъж ми ги е предупредил да я карат по-скромно........щото предните години се уливаха/и накрая на годината се оказваше,че имат неусвоени пари,та купуваха разни глезотии като професионална озвучителна уредба,фотоапарат,зарядно.......абе,вярно,че пак за децата ги ползват,но не мисля,че е редно да ни изнудват така Naughty/.Иначе,мога само да се похваля от училището на Сами-направо приятно ни изненадаха откъм искания.....и от предлагане.А,за допълнителните дейности-моите и двамата са категорични-само футбол...... и никакви пориви интелектуални.
За снимки бях обещала и качих доста у ФБ-ка,ама нещо ми се сменя постоянно там и много ме нерви/и не само мен,май Mr. Green/,та  другите ще ги кача,като спрат да си правят експерименти......Поне от  срещата с Ирка и останалите Пловдивски мами са там.Пък утре ще видя дали ще успея да снимам/че г-жа Пепсънова не дава с прост апарат да я щракат....,само с широкоъгълен обектив, можело Joy/,че имаме уговорка за кафенце.....
А,за мен,няма да пиша,че не е за писане.........с две думи-старост нерадост,тежи това ЕГН и се не трае.....добре,че съм все още в болнични/ама то нямаше и начин да не съм ,де/....
Гале,а баща й на Мариска,не помага ли поне малко финансово?
Танче,Ани за Дисни канала ли става въпрос ,че ги учи на "стил"?/да знам да не допускам гледането му,че той Иво бързо попива такива идеи/
Виф-че,пожелавам ти скоро да си купиш мнооооооооооого хубава кола!И със здраве да си я караш!
Иночка,не го закривате вече сезона......да поемете малко дъх,преди НГ празници?
Сиска,незнам дали чете,ама да вземе да пише как вървят колегиалните отношения-и към кой набор се наклониха везните?
Пейзи,почивай активно,колкото можеш! Peace
....ох,дано не съм пропуснала някой...,ама дИвчо ме обсажда от одеве и си търси белята/понеже ние в ДГ пращаме послушното близначе,другото си го пазим за домашна употреба/,та ще ходя да вземам мерки....или по-скоро да го пазя да не го застигне някой брат или баща поизнервен/че в момента играят на "Монополи",но много им се губят картите и парите покрай неговото присъствие/

# 641
Добър вечер!

Мина и при нас родителската среща. Уточнихме набързо учебния план - какво предстои да правят тази година (не че Никола нещо е правил миналата година...). Събрахме набързо по 20 лева, като допълнително всеки за детето си ще купи канцеларски материали и принадлежности, сменихме родителския комитет, разказаха ни набързо за допълнителните дейности - тези хора нямат грам опит да презентират дейността си и привличат потребители... Аз смятам Никола на джудо да го запиша. "Учителката" по английски хич не ми хареса. Треньорката по джудо е два пъти колкото мен като габарити - представете си за какво иде реч!  Mr. Green

Да ви кажа, моля се, ама много се моля да не боледува сериозно това дете, че направо на мен ми се прииска да ходя на детска градина при тези учителки!
Иначе се оказа, че в групата са му всички деца от парка, с които е отраснал - кои познава повече, кои познава по-малко.... само 2-3 майки не познавах. Радвам се, че не продължи повече от час и малко, че храната на Инето е в мен и на бащай лошо му се пишеше иначе. Пък тя спала през цялото време в мое отсъствие - та той не може да се оплаче, че е "гледал" 2 деца!  Twisted Evil
Та това е отчета от нашата родителска. Стискайте палци учебната година на наш Николчо да потръгне гладко и безпроблемно.

Любе, по "Динси" е стилната рубрика.  Laughing

Иначе ние се радваме активно на хубавите есенни дни и сме постоянно навън! Децата са послушни - кое повече, кое по-малко. Днес съм доволна от живота!

# 642
  • Русе
   Ей, Танче, много ми хареса финала на твоя пост! Дано да имаш повече такива дни Simple Smile
   Ама ти като си видяла учителки и треньорки, пак добре, при нас нямаше такава екстра. Казаха ни, че учителите по допълнителните занимания са същите като миналата година, само дето и тогава не ги видяхме Laughing За парите не знаеха дали ще има промяна, миналата година сумата беше 70 лв, но ние платихме само първата част, защото много боледуваше Дари през зимата. И аз се моля за здраве на децата, всичко друго е на втори план Praynig
   Любче, радвам се, че поне за писане имаш сили! Дано да се възстановиш по-скоро! Hug
   Бабълче и при вас вече е спокойно, дано и Руменчо да е здрав и да ходи на градина с радост!
   Дарито също беше голям фен на Дисни, особено през лятото, като си беше в нас, но започнаха да дават някакво клипче с едно безформено същество и тя се изплаши. Каза, че й прилича на марсианец и повече не иска да гледа този канал. Сега с Ема дружно гледат Бейби Тв, както казва татко им "Учат английски" Grinning

# 643
Ей така ви харесвам да има четиво за сутришното кафенце! Heart Eyes
Разбира от нашата среща е 40 лв., защото наистина помагалата са безплатни и парите ще са за канцеларски материали предимно, казахме никакви играчки повече само игри с букви, цифри ще учат по програмата Приятели и аз се уплаших от материала които трябва да вземат, но нали са ни умнички ще се справят...надявам се.
Ох Люба въпроса ти е болен за мен, БНД не работи и няма доходи от....година преди да го оставя, но най-лошото е, че плащам негов кредит по които съм поръчител и ще е така в следващите още 5 г. по 210 лв. на месец, вярвай ми всеки месец когато тези пари излизат от джоба ми го псувам до девето коляно поне 3 дни след това. За мой късмет имам колежки с по големи деца, които ми носят дрехи и този уикенд съм запланувала вадене на пликовете и ровене. Но хайде да не си кривя душата от както изтрезня и пожела да я види му поръчах боти или ботуши (защото баща му е тираджия и той се вози с него в камиона за да не скучае в къщи), та баща му е купил от Германия и двете и даже попита другия път какво да вземе, та поръчах дрехи да има поне нещо новичко, освен бельото де (да не решите че носи използвано такова)  Mr. Green Но и все тайничко се надявам, че мъжа които обичаме и двете ще се реши да бъдем заедно като истинско семейство и да носи заплатата си в нашия дом, но... абе ще се оправя да съм здрава да работя ще си я отгледам, няма да се предавам я.
И ми дожаля и я записах на латино танци всички момиченца бяха ги записали и щеше да е много тъпо само тя да остава с момчетата! Ох!
Леле пак се отплеснах извинете ме!
Леле Бъбъл с какъв кеф и аз помня зимата на 2006 г. все си бяхме навън с количките беше супер да и няма да я забравя и аз, защото също като всички се чудех как ще съм затворена с 6 месечно вкъщи цяла зима, но с Деси не се прибирахме почти. Дано и тази да е такава да имате пак късмет майчета с бебчета.
Танче вие добре сте минали с 20 лв. но то пък и канцеласките още толкова сигурно, а това че Никола познава децата е супер и дано да не боледува - пожелавам ти го от все сърце!
Дано и Дарито да не боледува повече!
Иночка вече напълни хотела за НГ може да си починеш малко!
Люба почивай си повече щом си болнични ти е простено да е поразхвърляно малко повече!
Хайде слънчев уикенд, ако някой си търси компания от софиянките да свирка ние ще си скучаеме както винаги самички в къщи!

# 644
Момичета здравейте!
Ние позакъсахме малко и последните два три няма да ви описвам през какви състояния съм минала. Вече съм под 48кг и онези сланини на корема ги няма  Rolling Eyes
Стиснете едни палчета днес за майка ми!  Praynig В момента и правят цистоскопия. Само за упойката се притеснявам. След малко пак потеглям към болницата.

В ДГ събрахме по 50 лв, но сега ще събираме по още за нови чаршафчета. А нали тази година е безплатна градината, ще го запиша на всички извън класни дейности на които иска и не иска.
Ивко май се е ориентирал към рок музиката и по скоро клони да свири на синтезатор, ама нямат такива дейности в градината. Днес ми обяснява какво е гама, без аз да съм му казвала някога.

Общи условия

Активация на акаунт