Ивайла на Десиив родена е през МАЙ – месец щастлив!

• 69 835
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добър ден, Здравейте,
Дали ме помните вече, че не съм се мяркала тъдява с месеци?
Как сте момичета? То аз не знам от къде да започна, тъпо е да спомена хората от последната страница, а другите не! Гледам дечицата тръгват на градина-училище и затова ще им пожелая на тях - спорна учебна година, много весели игри и послушни мама и татко!
Ние изкарахме едно хубаво и полезно лято. Бяхме на вилата и докато децата играеха в басейна и на поляната, а другото под асмата спеше на сянка, аз разчиствах боклуци от гаража, етажа, двора. Опитвам се да направя мястото удобно за живеене и за млади хора с малки деца. Че свеки го беше окупирала с боклуци. Въобще всички правиха каквото искат. Успяхме и семейно да отидем на почивка, после бяхме и на Панагюрище. Та безгрижно и весело лято беше!
Сега се опитвам да вляза в релсите на градския живот и да си подредя къщата след 3 месечно отсъствие.
Стоян е добре тръгна тази седмица на градина. Още не сме имали среща, на 06 11 ще е очаквам около 40-50 лв. да ни искат. За извън класните футболът е задължителен и при нас, за английският още се чудя тази година дали да го записвам в градината или в училището до нас, където се оказа, че ще има и група за малки деца. Ще проверя и в другото училище за плуване, че миналата година разчитах на градината и накрая се оказа, че няма да имат. Ако успея и с двете хрумвания седмицата ще му е запълнена.
Преслав също е добре. В пъти е по кротък от батко му на тази възраст - пу-пу да не му е уроки. още не съм го захранила, но ще е другата седмица сигурно. Сега спи до масата на пода и се е завил през глава да не му свети. Много се смее, "говори", играе си на криеница.
Баткото и бебето съжителстват в хармония. Няма явно изразена ревност, няма агресия. Стоян даже ми помага когато съм заета да да наглежда Преслав да го люшка, да му говори, да го занимава.
Да приключвам вече.
Лек ден на всички  Heart Eyes

# 646
Ани стискам палци за майчето ти!  Praynig Адски много се притесних дано всичко мине успешно!  Praynig Praynig Praynig Hug

# 647
Ани стискам палци  Praynig
Неде звучиш много свежо  Simple Smile
Искрено ви завиждам за възможностите на големия град за обучение и спорт особено за малките  Grinning

# 648
  • Varna
 Гале, не знам какво стана, на наистина хотела е вече почти пълен за Нова година. Дори официално не сме пуснали и офертата, само някой от фирмите, които питаха за нея я изпратих и и вече...
  Почивка ще имам малко средата на октомври.  Сега подготвям студенскте празници и разни мероприятия събота и неделя, и основно утре ще се настаняват студентите при нас от свободния университет иии почивка. Ще отидем на Пампорово за 5 дни

# 649
Оказа се по сложно от колкото си мислехме. Налага се оперативна намеса.
Благодаря ви за подкрепата!  Hug

# 650
Привет на всички,

Аз се позагубих, ама бяхме за десетина дена по работа във Франция, ама то си се оказа жива екскурзия, че тия франсета са толкова стиснати и ударени от кризата, че хич не им е до изкуство.  Crazy Ама пък ние се нагледахме на красоти, бяхме в едно малко градче - Ла Рошел на брега на Атлантическия океан.
Ето много малко снимки от хилядите, които сме снимали. :

https://picasaweb.google.com/103690652522376164011/LaRochelle201 … p;feat=directlink

Да ви кажа честно, за пръв път в живота си помислих, че ние сме май по-добре от тия западняци.   Mr. Green Те са толкова нещастни от тая криза, така им е паднал стандарта, че направо живи да ги ожалиш  Crazy И нещо ми се струва, че тоя европейски съюз няма да го бъде, ама поживьом и увидем, както се казва. 

Ани, стискам палци да се оправите, сега сядам да ви чета.

Хубав уикенд на всички :  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 651
уау Нанчи страхотно градче,много романтични гледки.Разкажи повече!
Ани дано операцията мине леко  Praynig
Нанчи ние не се впечатляваме толкова от кризата,че все в мизерия сме били и сме си свикнали..
Иночка браво за заетостта на хотела  и на Бети за таланта  Peace

# 652
  • Русе
   Нанчи, прекрасни снимки! Личи си, че сте хора на изкуството Wink
   Ани, кураж на теб и майчето ти!!! Дано операцията е успешна! Flowers Four Leaf Clover

# 653
Ани, дано операцията е успешна и майка ти да се възстанови възможно най-бързо.

Nanchi, много е красиво това градче.

# 654
Добро утро момичета,
Ани разпиши се ако имаш време - как е майчето ти!
Наде звучиш наистина свежо, браво за хубавото лято и за хармонията между братята!
нанчи а това което си описала за франция много ми допадна, че са по зле от нас, а градчето наистина изглежда много кокетно и спретнато!

Слънчева седмица на всички!

# 655
  • София
Moмичета, хай!

Аз и Миа сме у дома, аз болна с Т и мускулни болки, а тя вече доста по - добре, но издейства да не е на градина покрай наличната майка в къщи Simple Smile

Не мога да отворя на Нанчи снимките аз....но ще видя длаи нямам някви защити на браузъра.

И така, хубава седмица на всички - а аз продължавам с маратони сериали: Отчаяни съпруги, The good wife, etc....  Wink
Следобеда ще пробвам да размърдам кокалите, че слънцето изглежда превъзходно!
Оставям ви, че Миа ме лекува с детския докторкси комплект и съм с щипка на носа (идея нямам какъв е замисъла зад тази процедура!)

Mr. Green  Hug

# 656
  • Варна
Ани, стискаме палци всичко да е ОК и пиши когато можеш!
 Praynig

Щях да пиша доста неща, ама друг път!

Порадвах Ви се на хубавите постове момичета - и за деца, и за лета, и за градини и за всичко!

# 657
Ани,стиснати палци и от Пловдив имаш за майчето ти!Ако можем да помогнем с нещо-пиши/с инфо за доктори,болници и т.н....../..и дано всичко да минава бързо и леко! Praynig
Ванче,дано и ти бързо да оздравееш.......иначе за сериалите и аз съм на тая вълна/хеле на съпругата.........едвам изтраях да почне новия сезон/...Пък,дано  лечението на доктор Миа да е ефикасно Peace.
Нанчи,много красиво,чисто и подредено.......уви,не като у нас.....И,направо им се чудя,че толкова тежко я изживяват тая криза-видели те ooooh!......да,дойдат да ни видят ние как я борим/вече не помня от кога.....ама може и да е щото откак се помня,все сме у нея.За съжаление и никой не ще да протестира-явно сме се примирили и съвсем сме се отчаяли/.
Неде,добре си си дошла.......а,снимки?????
Stryper ,как е при теб положението с работата2
Гале,съжалявам,ако съм ти бръкнала в раната....ама ,наистина е гадно това с неплащането на издръжка...пък с кредита-още по......Ама,какво ли се чудя,като в момента и пред очите си имам същата история/явно,някои мъже смятат че децата и кредитите са изцяло женски ангажименти #Cussing out/.Вярвам,че ще се оправиш.......и ти стискам палци да е скоро.
Лек ден Ви желая,момичета.....и много здраве и късмет!  bouquet Heart Eyes Hug

# 658
Любе много ме дразнят такива мъжа,ама бая са се навъдили  Close
Страйпър не я търсете вече е в Лондон и с Ирка довечера женска сбирка щели да правят  Grinning, блазе им...
Да се похваля Митко беше на съзтезание събота и неделя и взе златен медал  Crazy Heart Eyes
Много се радвам за детето.  Heart Eyes
Отивам да си върша работата,че бая задачи събрах..

# 659
  • Русе
   Мимоз, браво на момчето! Честит златен медал! Simple Smile
   Любе, радвам се, че пишеш, дано си вече по-добре! Какво правят Змейкови?
   Ванилка, оздравявай! Hug
   Ани, чакаме добри новини от теб! Praynig
   Сигурно вече сте чули, че тази сутрин имаше земетресение. Ама не им вярвайте на тези от новините, дето казват, че било слабо. Доста силно си беше. Хубавото е, че повечето хора са спели по това време - 5.40 сутринта, но аз нямах този късмет. Тъкмо бях хранила Ема, изгасих и си легнах, когато леглото се разтресе и заскърца! Земетресенията са най-големият ми кошмар, а тук за съжаление сме в сеизмична зона Sad На 2-3 години получаваме съседски "поздрав" от Вранча.
   Успешен ден, без никакви сътресения! Wink

Общи условия

Активация на акаунт