Дали ме помните вече, че не съм се мяркала тъдява с месеци?
Как сте момичета? То аз не знам от къде да започна, тъпо е да спомена хората от последната страница, а другите не! Гледам дечицата тръгват на градина-училище и затова ще им пожелая на тях - спорна учебна година, много весели игри и послушни мама и татко!
Ние изкарахме едно хубаво и полезно лято. Бяхме на вилата и докато децата играеха в басейна и на поляната, а другото под асмата спеше на сянка, аз разчиствах боклуци от гаража, етажа, двора. Опитвам се да направя мястото удобно за живеене и за млади хора с малки деца. Че свеки го беше окупирала с боклуци. Въобще всички правиха каквото искат. Успяхме и семейно да отидем на почивка, после бяхме и на Панагюрище. Та безгрижно и весело лято беше!
Сега се опитвам да вляза в релсите на градския живот и да си подредя къщата след 3 месечно отсъствие.
Стоян е добре тръгна тази седмица на градина. Още не сме имали среща, на 06 11 ще е очаквам около 40-50 лв. да ни искат. За извън класните футболът е задължителен и при нас, за английският още се чудя тази година дали да го записвам в градината или в училището до нас, където се оказа, че ще има и група за малки деца. Ще проверя и в другото училище за плуване, че миналата година разчитах на градината и накрая се оказа, че няма да имат. Ако успея и с двете хрумвания седмицата ще му е запълнена.
Преслав също е добре. В пъти е по кротък от батко му на тази възраст - пу-пу да не му е уроки. още не съм го захранила, но ще е другата седмица сигурно. Сега спи до масата на пода и се е завил през глава да не му свети. Много се смее, "говори", играе си на криеница.
Баткото и бебето съжителстват в хармония. Няма явно изразена ревност, няма агресия. Стоян даже ми помага когато съм заета да да наглежда Преслав да го люшка, да му говори, да го занимава.
Да приключвам вече.
Лек ден на всички
Адски много се притесних дано всичко мине успешно!

Ама пък ние се нагледахме на красоти, бяхме в едно малко градче - Ла Рошел на брега на Атлантическия океан.

......да,дойдат да ни видят ние как я борим/вече не помня от кога.....ама може и да е щото откак се помня,все сме у нея.За съжаление и никой не ще да протестира-явно сме се примирили и съвсем сме се отчаяли/.
/.Вярвам,че ще се оправиш.......и ти стискам палци да е скоро.

На 2-3 години получаваме съседски "поздрав" от Вранча.