Ивайла на Десиив родена е през МАЙ – месец щастлив!

• 69 830
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
О,Миме......аз на новини не вярвам от много време/използвам ги само за ориентир,за какво да си търся информация в нет-а/.....,особенно пък в последните две седмици,дето имах чуството,че баш на идиоти ни правят....Да си призная и аз не спях по това време и може да не усетих баш земетресението/пък и ние сме далече,слава Богу,ама нещо нервата ме беше хванала и се чудех,какво ми става/.Змейкови са добре-чакаха лелята и племенника на гости и сигурно покрай тях са заети.....
Мимозка,браво на Митко!Дано да му върви все така на победи!Пък,за момите англичанки се надявам,че ще се разпишат......пък ако пуснат и снимки,направо ще ни изненадат приятно.
Ани???

# 661
Добър вечер от нас в този мрачен, дъждовен ден!

Днес за първи път сме си цял ден у дома и на мен ми е много неестествено и тъпо! Така добре ми беше по цял ден в парка, с приятна компания и в приказки минаваше неусетно времето. Сега се чудя дребното какво да го правя у дома?!? В момента съм й пуснала филмче от поредицата "Бейби Айнщайн" и тя зяпа ли зяпа с интерес.

Пък Никола откри тазгодишния сезон - хрема, придружена с кашлица от стичащ се секрет. Естествено, както всяка година до тук, това се случва точно преди да реша да го пусна на градина! Пак сме в период на лекуване. Надявам се този път да овладеем ситуацията преди тя да ни е връхлетяла!

Мимозка, браво на момчето! Сигурно си на седмото небе от щастие Simple Smile Я кажи как ти го възнагради за това негово постижение?

Ани, какво става с майка ти? Как е?

Ванилка, аз със свекърва ти се виждам честичко в парка, та от нея черпя информация за твоето синеоко съкровище Simple Smile, че ти минаваш много набързо с 1-2 реда....

Бременните мами да дадат по един обстоен отчет... Мамите на малки вързопчета - също Simple Smile
Надявам се сега като захладнее и сме си повечко у дома да намерим време за някой и друг виртуален купон, че иначе ще умра от скука, пък само на такъв съм спсобна да присъствам!

Дени, знаеш ли колко свободни GB има за пълнене във виртуалното пространство, а ти не се възползваш... Mr. Green

А работната Имарова съвсем ни забрави. Сигурно не се е вясвала насам с векове. Пък да вземе да каже как е Иван, настоява ли детето все още да си има братче?

Анна
, вие как сте? Евка какви ги върши?

Хайде да не продължавам поименно ами драснете по 2 реда, че да не загина от скука!

# 662
Имам добри новинииииииии!
Много съм щастлива, операцията се размина и най вече мама е жива! Доста се бяхме изплашили. През колко диагнози мина и колко излишни манипулации направиха докато установят че има бактерия в урината  - Ешерехия Коли. Не знам дали сте я чували. В понеделник вече трябва да я изпишат. Това лекарите хем помагат, но вече се убедих че са и големи търговци.  Rolling Eyes
Благодаря на всички за подкрепата!

Мимоз, браво на Митко. Да му е честита победата и все така да те радва.  Peace

Аз пък за земетресение ни съм чула, ни съм усетила. Ама то последните две седмици така ме тресе, че само до земетресение ми е било.

Танче, добре си ти да побутваш тоз оня!  Wink

# 663
Ох,Ани,нямаш си на представа,колко  хора си отдъхнаха след тая новина....от няколко дни  Ви мислех,с майчето ти/тия дни станаха 4 години без моята майка и  колкото и да се опитвам да се държа......все ми е тъжно и ме избива на рев/.Дано да не се налага да ходите вече по доктори,ни за нея,ни за който и да е от Вас! Praynig
Танче,ние и днес го изкарахме навън-по къси ръкави/даже направихме сериозна разходка и попрегряхме/.....обаче,явно ни пратихте вече студеното...така,че от утре ще сме с домашна програма/или ще откриваме сезона на МОЛ-овете-перфектното място за тичане Mr. Green/
Аз,не смея да пиша,че пак почнах през пост...през два да се  виждам Embarassed......Качила съм доста снимки у ФБ-ка,на който му е интересно да заповяда и да си уплътнява времето....
Лека и спокойна!

# 664
Ние днес почти плажно го раздавахме,а имаше и хора на плажа,но дъжда стигна и до нас вечерта.Дано да повали,че работата е сериозна вече.. Praynig
Танче засега получи нов екип Адидас,по-сериозна награда не съм измислила,а има и провинение в училище,така че трябва да поправи  две оценки преди да има др награди  Wink 
Ани много хубава новина,бочае как ги измислиха тия манипулации-операции-чудеса,а се оказа ешерихия коли??!! Shocked Чувала съм я ,често се случва при жени по анатомични причини да го наречем...
Пустия му фейсбук хич не го понасям и толкова рядко влизам...Тия снимки там все ми убягвят.

# 665
Добро утро,

Ани, много хубава новина! Представям си какъв кошмар сте преживели, а то да се окажат лекарски грешки.... Много гадно.
Аз все още не знам какво ще стане с работата. Има неща, които ме притесняват в сегашната. Бях една седмица в Лондон за обучение. От понеделник продължаваме в София. Много бавно стават нещата при нас. А бившия ми шеф ми писа и иска да се видим. Предполагам, че ще ми предложи да се върна.

Люба, Ванилка, дано сте по-добре.
Честито на Митко за златния медал!

Тъй като бях в Лондон по работа, имах много малко свободно време. Градът е огромен и ако не беше Ирка щях да си остана само с обиколка на квартала до офиса. Евентуално да стигна до търговската им улица - Оксфорд стрийт.

Очарована съм от вниманието, което показва към хората. начина, по който говореше с тях. Ирка е страхотен човек! Така организира програмата, че да мога да видя колкото се може повече.
Направихме нощна разходка покрай Лондонското око, Парламента, Биг бен, Пикадили съркъс и накрая Оксфорд съркъс.
Помогна ми да изпълня обещанието, което дадох на Криси, за да му купя нов Томас.
Децата са много щастливи от подаръците си. Аз изкарах страхотно и с нетърпение чакам следващото пътуване до Лондон. Ако продължа да работя в тази фирма до края на годината трябва да има още едно ходене.

# 666
Здравейте,
времето май наистина се е развалило в цялата страна, стана ми много смешно как Таня писа за София, Люба от Пловдив разказа за времето там и после Мимоз за Балчик и така придобихме обширна прогноза за цялата страна.
Ани страшно се радвам за хубавите новини за мамчето ти! Като си я приберете пиши как са момчетата!
Браво на Митко, ти си горда майка Мимоз, но виж в училище явно трябва повече да се старае!
Страйпър браво за хубавия престой в Лондон (много го харесвам този град) и за добрата организация на Ирка, а тя ако намери време дано се разпише. И пиши за какво те вика бившия шеф сега ако те искат от две места...голяма дилема ти предстои.

Никола дано да се оправя бързо и най-вече да не зарази сестричката си!
Ванче предполагам, че и ти вече си ок и си в редиците на трудещите се!
Спокойна седмица на всички!

# 667
  • София
да, здрави сме, то беше само за ден , два!
мерси момичета!
аз обаче лягам, че утре пак в 6 на крак! а Миа отдавна спи....и добре прави Simple Smile

пс. чудно ми зазвуча ходенето в Лондон! чудесно!

хайде , лека нощ!

# 668
Аз дали показах снимките от срещата с Жули?!  newsm78
Ето тук почти в края са: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2419084553560.140752.11 … oto_album_comment

# 669
Девойки как сте?Нас снощи ни тресна земетресение и бая ме уплаши..Добре,че беше кратко.
Отивам да гледам снимките  Grinning
Ани мерси за снимките/а Жулиана си съблече готината пола,за да скача на батута и отказа да я сложи  Laughing  /

# 670
Привет отново,

Пускам един линк към снимките от Ла Рошел, че скоро ще ги скривам. Много красив град, ама много стиснати хората - нещо като нашите габровци  Mr. Green

https://picasaweb.google.com/115353661400783072367/LaRochelle201 … p;feat=directlink

Ани, много се радвам, че всичко е наред с майка ти, а ти по снимките изглеждаш страхотно.

И както се казва - "Няма нищо по-хубаво от лошото време", но ако можехме да сме си вкъщи, с книжка в ръка и на топло под одеялото.

Хубава седмица:  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 671
Здравейте!

Ани, много се радвам за майка ти.
Снимките са много хубави. Двамата братя са големи красавци, а ти изглеждаш супер.

Ние това лято добре поскитахме и заради това не ми остана много време за форума.
Бяхме на море с децата и майка ми, и докато те спяха следобеден сън ние карахме колела по разни коларски пътища и имахме възможността да видим разни красиви места.

После ходихме на Охрид с едни приятели. За първи път ходихме на плаж на охридското езеро и много ми хареса. Така си правехме програмата, че винаги завършвахме деня с плаж и къпане в езерото.

След това ходихме на разходка с децата да Рилските езера. Ралица се държа геройски, не се оплака от  3 - 4 часовия преход, а Стефан заспа на гърба на баща си и пропусна по-голяма част от прехода.

После пак с приятели и без децата се качихме на Мусала.

Ралица в края на лятото най-накрая се научи да плува без плувки. Вече не се притеснявам че може да се удави в басейна ако случайно падне. Плува малко собствен стил, но все пак плува.
От началото на лятото имаме и нови съседи с момиченце на годините на Ралица. Двете станаха големи приятелки и в началото Ралица дръпна много с английския, непрекъснато учихме думи за да могат да си говорят. Много се зарадвах, че ще има с кого да го практикува и учи, но после се оказа че девойката е много по-напред с българския, а английския май е по-скоро исландски.  Mr. Green Добре че семейството от отдавна е в БГ и имат българска детегледачка. А аз се показах като пълна невежа не познавайки майка и.  ooooh!

Вече и двамата са на детска. Стефан горе долу лесно свикна с яслата.
Но тази седмица се разболя и сме си в къщи.

Аз изкарах няколко работни дни в офиса, докато Стефан не се разболя.
Рано е да се каже, но като цяло се завръщам в средите на работещите след 3 годишно отсъствие. Вчера бях и на първия си коктейл и се видях с маса хора които не съм виждала поне от 3 год. и установих, че това си е ужасно много време.
 Хубаво е да си поговориш за нещо различно от детските теми.

В фейсбук има снимки от всички места които сме били, може би повечето сте ги видели вече.

Нанчи, на много красиво място сте били.

И както Нанчи написа, аз мисля след като сложа Стефан да спи мисля да се излегна на дивана с книжка в ръка и да почета няколко часа.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 13:25 от Una

# 672
  • Русе
   Нанчи, много ме зарадва твоят линк! Сега отивам да гледам и да се радвам на Франция. (Била съм там преди 15 години, но помня основно Париж и изкачването пеша на Айфеловата кула Mr. Green Даже в профила ми във ФБ на стената имам една снимка от турнето ни във Дижон, ама не очаквам някой да ме разпознае, а не ми дава да се отбележа Wink)
   Мимоз гледах по новините за земетресението и съм направо обидена Crossing Arms Казаха, че било силно, 4.1 по Рихтер, хората много се изплашили, даже се включваха на живо от Шабла. А при нас като имаше преди две седмици 5.1 казаха, че е слабо и толкова. Ох, шегата на страна, дано не ви се случва скоро отново Hug
   Децата са горе-долу добре, Дари ходи на градина, но всеки ден пита дали утре е почивка ooooh! Днес поне отиде с голямо желание, защото има куклен театър. Ема влачи една хрема, покашля, но иначе си палува както винаги. Миналата седмица я мерихме, изпреварва кака си с 1.5 кг за съответните сантиметри. То си личи и по дрешките.
   Днес вадя умалелите дрехи на Ема за един братовчед, не мога да повярвам каква голяма купчина събрах, а това е втори тур на изпращане на дрешки за тяхното бебе. Поне освободих място и можем смело да купуваме нови Mr. Green
  Тук слънцето се показа за малко, ура! Simple Smile

# 673

Ани, много се радвам, че всичко е наред с майка ти, а ти по снимките изглеждаш страхотно.

Тези снимки са правени ден преди да се разболее майка, после не ми беше до снимки. Но Ето че вече пак се върнахме към стария ритъм: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2522701343915.144095.11 … 791217&type=3

Уна, страхота лятна програма!  Peace  Сега е ред на зимната!
Честито ти завръщане в трудовите редици!

# 674
  • Русе
   Ани, много са хубави момчетата! Струва ми се, че и двамата приличат на теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт