И аз се загубих,ама както ви писах имам си епопея с болки в рамото и ръката,та нищо не ми се правеше,че нервите ме гонеха,ама от днес сякаш ме поотпусна и пак е хубав светът !!

Децата са добре,като изключим,че все ни мъчи някой зъб и голямо реване пада.Че и едната като почне другата веднага се включва за втори глас... Голямо носене пада....
По темите не съм чела назад

Че и за колажа ще се вредим.Абе късметлийки сме си в нашето семейство...
Няма новости при нас,освен,че много бягаме като сме навън и с всеки ден ми е по трудно на площадките,че стават неуловими....Хубавата новина е ,че майка ми в неделя пристига на помощ.Чакам я с ужасно нетърпение,малко да развея и аз дъдъд-то.Че от септември няма на кой да оставя чаветата и съм с тях навсякъде 24 часа...
Ех,човек понякога има нужда и от 1 час и 1 см лично пространство.Удари и моя час.Баба пристига хе хе 
Искам да ви кажа,че мнооого ми липсвахте през изминалите седмици когато бях от най нередовните.
Отивам да чета назад!
Слънчево прекрасно утро
Еееех помните ли какви шествия правехме с пупите или после влакчета с количките 

Сестра ми е в потрес и се е зарекла да и "даде" един пуберитет. 
ама да си изкарате добре,да се нафотате и да уморите дечковците
,та се питам туй дете мойто кроткото и послушното ли е
А и гледам заразно е,понякога го предава и на малката
и слънчево утро разбира се
Ех, че хубав ден е днес!
Ама ми е малко неудобна тая Борисова, а приключението с количка в градски транспорт не съм пробвала и нещо не посмях... 
, че като дойде помощничката ти да си здрава 
дано да се задържи така вече