. А аз имам 10 стола в квартирата и една огрооомна рода... Та ще видим как ще стане работата.

...струва ми се доста И КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ТОЙ ПОЧТИ С ПРАЗЕН КОРЕМ ОСТАВА СЛЕД АКАНЕ И ПОВРЪЩАНЕ
....има ли техника за ефикасно оригванееееее или аз нещо не правя както трябва,че вече сле в един затворен кръг излизане няма 
Лина от сутринта не е спала,дреме по 5-10 мин и толкова.Дере се,свива се,но не са колики.Мисля,че не може да се изака
.Яденето днес е на почивки
.Сега уж заспа,но да видим за колко време.
.Моита не живее на 300-400 км,а на няма и 100,но все още не може да намери време да дойде да види внучката си.Първо беше проблем,че няма кой да я смени в работата,после пари,сега пък трябва с кола да ги докарат,че ще дойдат групово
... 
.
.Отивам да будя каката поне,докато не е заваляло да ходим на вън,пък дано така поспи!
.

, става въпрос за няколко семейства с дечица,но мисля поотделно да ги каним,че ще лудна иначе 

(ние сме на квартира както споменах и работи само мъжа ми, та..наем, заем и т.н. , аз и майчинство още не съм взимала, не работех преди това, защото от две години се възстановявам от заболяване) както и да е, после дойде още веднъж, даде някой друг съвет със заповеднически тон
, седя на терсата почти през цялото време да пуши и си наби шута:) Толкова за свеки. Момичета аз да попитам..как бих разбрала за евентуална бременност, при положение, че нямам цикъл
. Честити два месеца на Борянка
Теди, дано Светли бързо свали температурата
Препоръчани теми