Отговори
# 210
Вчера питах за консистенцията на Лактаната - не получих отговор  Confused На нас много силно тече тая Лактана, пак му давам ХИП от вчера. Аптамила и той ли е редичък...? С какви размери би би давате тая Лактана - с единицата ан Авент половината ни изтича по брадата, а с ХИПа нямаме този проблем...

Незнам дали казах вчера, ако някой има същия проблем, моля да сподели - ние от вчера/още преди да дам ХИП, още с Лактаната, започнахме да правим следният номер - яде лакомо, изяжда около 120-130, после спира и започва да мрънка и да не иска биберона...Обаче като го сложа да уригне започва да си яде ръкавичките лакомо...пак давам шишето - пак го захапва лакомо, ама веднага го изплюва... newsm78 Давам водичка и си пие като смок...На какво може да се дължи това? И плаче после и си е нервен, все едно не е пак нахранен/както бикновено/.

Ох, много ядове с малкото ми съкровище, сега и тази настинка ... ooooh! Дано се оправим скоро и не се влошим повече...аз в нас нямам даже Панадол да му се невиди, ако вдигне температура през нощта/недай си Боже  Praynig/.

# 211
и при нас има някакво странно поведение при хранене - хем гладен, хем плюе, после реве, не яде а търси, не знам на какво се дължи

# 212
Jatze и Daisy и аз смятам Лате кенгуруто на Чиполино да си взема, даже исках вчера да ходим да го взимаме, но на милото не му се ходеше. Мисля, че си е супер Peace
Амидалке и ние сме като Вас болни от вчера, нямаме температура, но нослето ни е увас и вече започна да кашля. Утре пак на педито ще звъня. Вие да се оправяте Peace

# 213
  • област Варна
jatze и аз днес гледах това кенгуру в нета и мисля да си го взема. Във Варна има фирмен магазин на Чиполино.

# 214
Здравейте! Влизам набързичко!
Честити месечинки на всички бебоци!
Честит празник на Бенджи! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!   bouquet

Не мога тези дни да ви чета, защото и ние сме болнички!  Cry Малкия е със запушено носле, и той хрипти, хърка и се дави, но няма сополки. Сякаш са някъде навътре. На нас педито ни изписа спрей Риномер, но няма никакъв ефект и много се мъчи.  Cry Казаха ми за много хубав аспиратор, който издърпвал абсолютно всичко- Маример, но никъде не мога да го намеря. Май ще го поръчам от интернет. Онзи ден сутринта вдигна и температура- 37 гр.  ooooh!. Педито ни изписа Панадол. Оттогава слава богу не е вдигал повече.
espinoza,amidala13, ако откриете нещо ефикасно за нослето, моля споделете!
До ЛЛЛ консултантите!
Мога ли, когато излизаме на разходка да се изцеждам и да взимам със себе си шише с кърма? Просто да имам за всеки случай, ако случайно огладнее. Въпроса ми е как да я съхранявам? Ако я сложа в термоса да е топличка няма ли да се развали?

# 215
И ние минахме на Лактана от днес. Давам го с единицата, но сме с шишета и биби на Канпол. Няма проблем с изяждането. Днес му е трети ден без изхождане обаче и го боли и мъчи корема.
Амидалака и моя синковец се е държал така. оставях го да се напие с вода колкото му се пие и после предлагах млякото. В 90% от случаите си го дояждаше след като се е напил с вода преди това иначе го плюеше.
Да оздравяват всички болни  Praynig ! За нослетата Стеримар или физиологичен разтвор май само дават на такива мъници, а за пиене 2мл ампула вит Ц и Калций, но на него не помня дозировката.

# 216
като гледам добре сме разходили бебоците  Embarassed

# 217
Здравеѝте февруарски мами.Извинявам се че така нахълтвам в темичката ви,но търся помощта Ви.Става на въпрос за бебенцето на1 от мамите от априлската тема.Спешно се нуждае от ФЕНОБАРБИТАЛ.Молим всички които могат да помогнат да пишат в" априлки".

# 218
ЧРД БЕНДЖИ Hug  bouquet

пиша с една ръка,схваната съм и ми е кривко Crazy....но ще хапна от вкусната почерпка на Вили bowuu

пп: не мога да смъкна и килограм след раждането...и май се мятам на диета-90 дневната(можело докато кърмя) Peace...4-5 кг са но ми тежат ooooh!

Хайде мацки  Hug

# 219
  • София
Бенджи, честит рожден ден:) Бъди здрава, щастлива, обичана и богата  Mr. Green!

Момичета, много съм дебела, свалила съм 13 килограма, обаче имам още 15 и не сЪм мръднала от 1 месец! Cry. Мечтая си за времето, когато ядях като прасе, пиех бирички и не мърдах от 43 кг. Остарявам ли, що ли?

Аз още не съм ходила на преглед, а трябва, защото според лекарката, при която раждах, съм имала миома 8 см.! Никой лекар не я е видял досега, а бременността беше установена  вагинален ехограф...Дали е възможно /тя каза, че не е сигурна/?

Цикъл още нямам, но и Аспарух е главно на кърма, има едно ядене на ден с АМ.

# 220
  • Германия
.......
До ЛЛЛ консултантите!
Мога ли, когато излизаме на разходка да се изцеждам и да взимам със себе си шише с кърма? Просто да имам за всеки случай, ако случайно огладнее. Въпроса ми е как да я съхранявам? Ако я сложа в термоса да е топличка няма ли да се развали?

Разбира се, че можеш да вземеш изцедена кърма; при Т навън 25° е допустимо съхранението до 4-6 часа; при 19°-22° до 10 часа. Може би една малка изолираща чантичка ще е най-подходяща за такъв случай. А можеш да се престрашиш да направиш опит за дискретно кърмене, стига да си намериш удобно местенце  Peace

# 221
Току-що разбрахме,че лекарство се е намерило.Още веднъж се извинявам.

# 222
Току-що разбрахме,че лекарство се е намерило.Още веднъж се извинявам.
По-важното е, че е намерено лекарството. Да се оправя детенцето  Praynig

# 223
jatze и аз днес гледах това кенгуру в нета и мисля да си го взема. Във Варна има фирмен магазин на Чиполино.

Аз ще трябва да си го поръчвам по Интернет, така че ако го вземеш или видиш на живо в магазина - дай отзиви, дали става.

# 224
Здравейте,
Little Evil аз съм с миома, но не мога да разбера-как е 8 см., но не е сигурна  newsm78 Не е сигурна, че е миома или че я има изобщо. Защото моята беше 4 см, след като родих стана 3 см, но да не я видят 8 см, ми се струва странно.
Връщам се да ви изчета  Hug

Бенджи, Честит Рожден Ден!!!

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 20:06 от Evridika

Общи условия

Активация на акаунт