По едно време ми идеше да им тегла по една дълга и сочна и да си ги изпрата по живо, по здраво! Както и да е, вече сме представени в обществото, ама ако мислят всеки път да ми правят тея номера няма да се разберем. Аз в момента се чувствам все едно, че съм орала цял ден...

/, и после аспирираш хубаво... . Какпи за нослето после ни даде/на опаковката пише че за са очи, ама явно се слагат и в нослето, и едно кремче за накрая в нослето, отделно вит.Ц по една ампулка дневно/от който ей сега май яко се изакахме, май разхлабва такъв спомен имам.../ и сиропче за гърлото...утре сме пак на доки и ше кажат за болницата, дано овладеем положението, молим за палчета

да си жива и здрава и много обичана мама и съпруга 
Много благодаря за инфотто за нослето че ние след операцията още не сме се изчистии напълно и имаме сополки. Но и аз до сега се страхувах да пъхам навътре и незнаех че се запушва другата ноздра 
Ей добре че е милото така го занимава, не знам какво ще правя като почне работа 

Не е сигурна, че е миома или че я има изобщо. Защото моята беше 4 см, след като родих стана 3 см, но да не я видят 8 см, ми се струва странно.

Нощтната смяна да остави и за другите
Утре ще бързаме сутринта фенобарбитал, хранене, после ще ни взимат кръв и хайде потегляме към София. Да ни стискате палчета 
Дали е вярно това за лайката 

Да се оправяте бързо и дано ви се размине болницата 
Все пак ти си майката на бебо и те трябва да слушат теб,а не ти тях! 

И с това подсечено дупе не знам вече 

Ужас.
Препоръчани теми