Отговори
# 225

и от мен на Бенджи!

Днес ни беше погачата и да не ви разправям какво гюрунтия беше - направо ми изгърмяха бушоните! Нищо не направихме като хората, понеже бабите една през друга викаха кое как се прави, как се чупи питката - нагоре или надолу, пък всяка си има собствени разбирания за нагоре и надолу!  #Crazy По едно време ми идеше да им тегла по една дълга и сочна и да си ги изпрата по живо, по здраво! Както и да е, вече сме представени в обществото, ама ако мислят всеки път да ми правят тея номера няма да се разберем. Аз в момента се чувствам все едно, че съм орала цял ден...  Rolling Eyes

Оплаках се и аз и да взема да вдигам гълъбите, че бобъра е с баща си и не знам докога ще се спогаждат. Хайде, лека и мека ви желая!  Hug

# 226
Здравейте,
да се включа към оплакващите се - днес ударих колата и то докато беба беше вътре. Вярно съвсем козметично и леко, но много криво ми стана. Досега не съм правила ПТП, шофирам нон-стоп и отдавна и сега за пръв път карам сама с бебето и забърсах този пред мен. Супер блодни ви казвам...
А и мама има големи проблеми и нещо ужасен ден беше!
Няма да се изказвам по никакви теми, че нямам настроение Sad
На Бенджи пожелавам много хубав празник, бъди много щастлива   bouquet

# 227
ходихме на частен доктор - каза, че сме 50 на 50 да ни се размине болницата... Confused Каза, че в тази възраст много лесно правели бронхит и ни изписа сума си неща - каза хубаво да аспирирам нослето и се оказа, че до сега не съм го правила както трябва та споделям за всички - запушва се едната ноздричка, хпосле хубаво се напъхва целият нактайник в другата/аз не смеех чак хубаво навътре да мушкам, доки каза, че накрайника е силиконов и няма да го боли  Peace/, и после аспирираш хубаво... . Какпи за нослето после ни даде/на опаковката пише че за са очи, ама явно се слагат и в нослето, и едно кремче за накрая в нослето, отделно вит.Ц по една ампулка дневно/от който ей сега май яко се изакахме, май разхлабва такъв спомен имам.../ и сиропче за гърлото...утре сме пак на доки и ше кажат за болницата, дано овладеем положението, молим за палчета  Praynig

# 228
  • Полски Тръмбеш
няма да пиша.. че съм с 1 ръка  Party на др спим  Crazy
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed newsm17 newsm17 newsm17 от нас да не се налага болницата  Hug

# 229
Бенджи честито и от мен  amidala13 -палчета и от мен Praynig аз съм с ужасно главаболие  Twisted Evil

# 230
Честит Рожден Ден на Бенджи, да си жива и здрава и много обичана  bouquet
Палчета за amidala, дано всичко се оправите бързо Praynig
JJuleto - не се ядосвай, важното е, че всичко е наред с вас двечките. На всеки се случва, дето се казва - Само колите в гаража никой не ги удря.

Аз да попитам - От два дни акото и газовете на малкия са доста миризливи, какво пак съм оплескала? Някой имал ли е такъв проблем? Sad

# 231
  • Варна, морето, сините вълни...
Добър вечер аз се включвам набързо докато мъжете се приспиват. Днес малкия дявол ни разказа играта, като сме свикнаи да е спокойничък и се шашнахме с милото и почти се скарахме Confused Ама имахме гости и може за това да е бил нервен. За цял ден е спал сигурно 3 часа само и то като се разбужда и мрънка (спа в кошчето за кола).
Честит рожден ден Бенджи (и тук)   bouquet да си жива и здрава и много обичана мама и съпруга  Hug
Амидалка дано да се размине болницата  Praynig Много благодаря за инфотто за нослето че ние след операцията още не сме се изчистии напълно и имаме сополки. Но и аз до сега се страхувах да пъхам навътре и незнаех че се запушва другата ноздра  ooooh!
А май се приспаха  Party Ей добре че е милото така го занимава, не знам какво ще правя като почне работа  Blush
Лека вечер  Hug

# 232
Влизам набързо,преди лягане...
Бенджи,Честит рожден ден.Всичко най-хубаво.  bouquet
Амидалка,дано ви се размине болницата.И ние сме със сополи и нашто педи също изписа капки за очи да капя в нослето и вит Ц,както и Проспан.Още на другия ден имаше значително подобрение.Силно се надявам да сме се разминали и ние...
Някой беше споменал ,че издирва някакъв аспиратор....(сори ама ми изхръкна кой) Сигурна ли си,че се казва Маример,понеже има и такъв спрей,от сорта на Стеримара... Rolling Eyes
Мойто зверче ми е обявило стачка.Вечерно време отказва да яде от гърдата,а кърма имам.Незнам какво да правя.
Консултантите от ЛЛЛ,ако имат идеи ще съм благодарна...

# 233
Честит рожден ден на Бенджи. Бъди много щастлива, здрава и обичана   bouquet  bouquet  bouquet

Вчера си направихме голяма разходка и беше супер.

Но днес мойто малкото момченце  ни разказа играта, не е спал цял ден и е вечно в нечии ръце. Не иска нито в люлката, нито в количка или коша. УЖАС........... Сега вече каталясал цял ден да се сърди , мрънка и реве най - накрая заспа, дано да е за по дълго. Praynig Praynig Praynig

Little Evil аз съм с миома, но не мога да разбера-как е 8 см., но не е сигурна  newsm78 Не е сигурна, че е миома или че я има изобщо. Защото моята беше 4 см, след като родих стана 3 см, но да не я видят 8 см, ми се струва странно.
Връщам се да ви изчета  Hug

И аз в отбора на тези с миома. моята е 5см. на  8см. или поне беше толкова по време на бременността , сега не е знам, но доки каза че може да изсъхне сама.

amidala13 Дано да се оправяте по- бързо и да ви се размине болницата. Стискаме палци

Лека нощ и спящи бебчета

# 234
Бенджи, Честит Рожден ден и от мен, много здраве, късмет, любов и положителни емоции!!!  bouquet
Амидалка, значи утре и аз задължително да се обадя на педито, че и тя да ни види след 2 дена усилено почистване на нослето. На Вас стиснати палчета и дано всичко се размине само със сополките! Аз слагам физиологичен разтвор или Стеримар и аспирирам с Бейби Вак (аспиратора, който се слага на прахосмукачката) и също мисля, че доста добре всичко вади, понеже количеството наистина тези дни е значително. Дано да сме се справили добре newsm10
Софт, дано и Вие да се оправяте бързо!
Теди, наистина супер сме се разходили:( половината сме болни:( Най-интересното, че и като беше по-студеничко не сме пропускали ден без да излезнем, а сега в най-топлото сополи:(
Мила-симона Аз съм също много близо до Коматевския възел, макар, че съм в Смирненски, така че можем да се уговаряме за разходки на лични ако искаш.
Лека вечер от нас!

# 235
Амидала, Тобрадекс или Макситрол са ви изписали? И двете са очни капки, но се ползват и за нос. Макситрола са супер ефикасни. Стискам силно палци утре да сте значително по-добре!
JJuleto след първия път спира да ти пука  Laughing С бебе в колата винаги си по-внимателна, а аз в началото бях и много стресната и тогава счупих десния стоп  в един чисто нов лъскав Форд на паркинг  Wink
На мен ми е много нервно, днес получих неприятни тъжни новини и сега се чудя как да си легна. Запътвам се към леглото и ви желая лека нощ.

# 236
Минаваме да почерпим, но да знаете, че почерпката е за сутринта  Naughty Нощтната смяна да остави и за другите  Hug Утре ще бързаме сутринта фенобарбитал, хранене, после ще ни взимат кръв и хайде потегляме към София. Да ни стискате палчета  Hug
Хмммм и ще видя аз желязото му колко е  Naughty Дали е вярно това за лайката  Blush

МИЛЕНКА сигурна съм,че ще се размине болницата  Hug

Днес Боби има имен ден  Party Party Party

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 06:14 от loryn

# 237
Бенджи Честит Рожден Ден!Здраве и късмет! bouquet

Амидалкаfingerscrossed  fingerscrossed fingerscrossed Да се оправяте бързо и дано ви се размине болницата Praynig

lorynЧести Имен ден на Боби!Да е жив и здрав и много да радва мама и тати!

QueenBeeВземи мерки следващите събирания да си изкараш по-добре! Peace Все пак ти си майката на бебо и те трябва да слушат теб,а не ти тях! Peace

JJuleto Дано да нямаш повече инциденти Praynig

Айде лека нощ от мен,трябва да ставам че малката пак мрънкочи Crazy

# 238
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро Hug
Успех на Лори и Боби в София Peace
Иии ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН БОБИ! newsm51 Много прегръдки и целувки от нас с Мони!
Аз чакам да се събуди Симеончо че ще ходим до Търново, ама той яде в 4:30 и сега спинка още Simple Smile Тук е нещо дъждовно, дано при вас е по добре и да има разходки  Hug приятен ден.

# 239
  • Русе/Germany
Добро утро от нас с ревящия Борислав. Направо  smile3511
Нищо не ни помага в преспиването. Един час тря се дере като магаре и чак тогава ако ТОЙ реши трябва да заспи. Да ви кажа на всичките ми приятелки преспивам децата без проблем, даже ме бъзикат че ги хипнотизирам да заспиват толкова бързо. Е моето не мога и не мога да го преспя като хората. Ако не ме изнерви няма да е той. И то се нервя защото не може да гледа вече, заспива за няма и минута и като опули едни големи очи Sad И с това подсечено дупе не знам вече Sad
Спирам да се оплаквамм.
Бенджи честит рожден ден на патерици, много здраве, щастие, любов и бебка много да те слушка
Лори имаш палчета мила. Честит имен ден на Боби, да бъде много усмихнато дете
Амидалка и за вас палчета мила, дано ви се размине болницата Hug
Тук е много гадно времето, снощи валя и сега е мокро и гадно. Пак няма да става за разходка Sad Ужас.
Хайде бягам да се доизцедя и се надявам да поспя малко.
Хубав и усмихнат ден и БЕЗ ревящи бебета Hug
А кафене да сложа да има от почерпката на Лори и за другите

Общи условия

Активация на акаунт