Давам водичка и си пие като смок...На какво може да се дължи това? И плаче после и си е нервен, все едно не е пак нахранен/както бикновено/.
Дано се оправим скоро и не се влошим повече...аз в нас нямам даже Панадол да му се невиди, ако вдигне температура през нощта/недай си Боже
/. 

Малкия е със запушено носле, и той хрипти, хърка и се дави, но няма сополки. Сякаш са някъде навътре. На нас педито ни изписа спрей Риномер, но няма никакъв ефект и много се мъчи.
Казаха ми за много хубав аспиратор, който издърпвал абсолютно всичко- Маример, но никъде не мога да го намеря. Май ще го поръчам от интернет. Онзи ден сутринта вдигна и температура- 37 гр.
. Педито ни изписа Панадол. Оттогава слава богу не е вдигал повече.
! За нослетата Стеримар или физиологичен разтвор май само дават на такива мъници, а за пиене 2мл ампула вит Ц и Калций, но на него не помня дозировката.
. Мечтая си за времето, когато ядях като прасе, пиех бирички и не мърдах от 43 кг. Остарявам ли, що ли?
Не е сигурна, че е миома или че я има изобщо. Защото моята беше 4 см, след като родих стана 3 см, но да не я видят 8 см, ми се струва странно.
Препоръчани теми