Днес бяхме на дългаааааа разходка в морската

бяхме на разходка,беше много топло и на светло много се виждат веничките по бузките,трябва ли да ги мажа или скривам от слънцето
а и още нещо искам да питам-има ли майка,която вместо да отслабва да качва килца,защото аз сега като съм вкъщи и хапвам стабилно за да има кърма съм качила,но не искам и да знам колко

Ами как да не съм доволна,след това с каката се разходихме и вече съм гроги...
, но аз бях надебеляла поради здравословни причини още преди да забременея
.Искам да помоля мамата(не помня коя), която беше писала, че е свалила около 30кг да ми пише лично съобщение, ако не я затруднявам. Марулке, дано оздравее бързо момченцето ти
...струва ми се доста И КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ТОЙ ПОЧТИ С ПРАЗЕН КОРЕМ ОСТАВА СЛЕД АКАНЕ И ПОВРЪЩАНЕ
....има ли техника за ефикасно оригванееееее или аз нещо не правя както трябва,че вече сле в един затворен кръг излизане няма 
Тъй като не е минал месец от поставянето на противохепатитната ваксина днес доки не й сложи другите. Отложихме ги за малко по-нататък.
Честно казано хич не ми се иска,защото и с каката имаше такива съмнения и съответно - по-късно захранване,безмлечни каши,пюрета - също не можеше всякакви и т.н.

Ние чакаме гости (леля ми и свако ми ще идват да го видят малкия мишок) А утре ще правим погача. Първо на църква. А след това има ли нещо друго което се прави освен чупенето на питката, понеже тук не се прави, но аз си реших да му направим на бебо.
нищо после ще се включа 

При някои майки едната гърда "сервира" повечко мляко на бебето, но чак да става на бучки е рядкост. Помисли, къде може да се крие причината - притиснато от тесни дрехи; презрамка на сутиен; ако носиш бебето в слинг някъде да е по-стегнато или да не е опънато добре; евентуално неблагоприятна поза при спането.
, но аз бях надебеляла поради здравословни причини още преди да забременея
.Искам да помоля мамата(не помня коя), която беше писала, че е свалила около 30кг да ми пише лично съобщение, ако не я затруднявам. Марулке, дано оздравее бързо момченцето ти 

Препоръчани теми