Цял ден пак на горе на долу..при нас духа една вихрушка, ходихме с дъждобрана постоянно.
После отново ходихме до док-Бобчето видя човекът, който го раздели с мама
та сега ме праща на нефролог
Поне ни е съвестен доктора, само досаждаме вместо да ходим при джипито, пък той винаги отговаря.
за Испанската Марулка, за съвета за АР Аптамил-от както си го пием акаме по 2-3 пъти дневно без пропуск

и пак да си напиша Любов от пръв поглед-е бяхме млади и красиви ....

По професия маникюрист, педикюрист, ноктопластик
а после се оказа че не сме били братовчеди...
а баба и някой си от тяхните били сватове
луда работа
отначало не му обърнах внимание, ама той започна мн често да идва все за нещо... мн "нахален"
и след месец се престраши да ме покани на вечеря
и аз приех и си изкарах прекрасно- бил забавен и мил
след година се пренесе в нас/вече живеех сама и така вече прекрасни 8 год
е има и търкания, но без тях неможе 
, ама нали това завърших, все нещо поназнайвам).
Да се оправят бързо и да си се прибират вкъщи.
С милото ни запозна една приятелка преди 15 години (сега като го написах и чак звучи стряскащо
) За него беше любов от пръв поглед, на мен по-късно ми светна. Заедно сме от 11 години, 6 от които и живеем заедно...
Иначе сме на 50/50 изцедена кърма и АМ и това май само му обърква стомахчето допълнително...
Но пък гледам от хубавата страна-щом му мирише, значи съдържа индол и скатол пък те са разпадни продукти от протеините, значи млякото е хубаво -има много протеини
Да дам и аз отчет- завършила съм Езикова гимназия- профил френски и английски, а в Пловдивският университет съм завършила специалност Право. Работила съм в Камара на частните съдебни зипълнители, като юрист в Проблемни вземания в Интернешънъл Асет Банк и след това искарах конкурс и до майчинството работих като помощник частен съдебен изпълнител. С мъжо се запознахме още като студенти във влака за Варна
, и след много препятствия се събрахме отново и оженихме, та това е 

Честито на празнуващи ако има
(нямам време да изчитам
. Завършила съм кинезитерапия и рехабилитация, имам и удостоверение за козметик(квалификационен курс). С мъжа ми се запознахме съесем тривиално
....спечели ме на карти

Препоръчани теми