Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 204
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета,честито на именниците днес,със здраве да носят името си и благи вести да спохождат  живота им.Всеки ден ви чета,интересни са ми  споровете и си вадя изводи от вашия опит и инфото от чичко ГУГЪЛ,и тъй като при нас всичко е еднообразно,а и вие често отговаряте тук и на мои съмнения и питанки си сверявам часовника с вас,за което много съм благодарна.Преди няколко теми писахте за ваксината ,която още в болницата правят на малките,тази по рамото(не помня как се казваше),та тогава споменавахте че е надута,питането ми е до кога ще е подуто това място, ние сме на 2 м и 13 дни и е доста подуто мястото,не зная  това нормално ли е или трябва да се притеснявам.Много ще съм  благодарна,ако някой запознат ми отговори,че взех да се вкарвам в разни филми  smile3506 smile3516 smile3515

# 136
nina_tita  нашата докторка каза че така трябвало да бъде. Можело дори да се пукне и да изтече нещо от него да поставяме ако забележим суха марля.
Ние излязохме в 11 и се прибрахме в 7. Направооооооооо крака нямам. Ама и малчо добре се представи. Спи, яде навън без да мърка. Само крака да имаш количката да тикаш. Ама мисли за фигурата ми детето.

# 137
Абе,момичета,утре ще извеждате ли бебоците?Нали казват , че щял да бъде над България радиационния облак...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=569294.msg18212832;topicseen#new
[/quo]

Абе, тия верно ли са изписали 200 страници Shocked Shocked Shocked?
ЛЛ вместо тамифлу да вземат да раздават антипсихотици и Прозак #Crazy.

# 138
  • В две тъмни очички
Я, какво предлагат нашите изследователи с/у радиация - http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8 … D1%86%D0%B8%D1%8F - как да не ги обичаш тея хора бе  Mr. Green

# 139
  • София, Лагера
Какво ще кажете за анкета "Колко сексуално партньори сте имали?" newsm81  Mr. Green
айдееееее, разведри темата  Joy  Party Party Party  Hug Mr. Green

Уфф, щях да пиша, но така ме разсмя, че забравих какво  Mr. Green

...освен че днес излязохме в 10.30 и се прибрахме в 19.20  Mr. Green

# 140
  • В две тъмни очички
Май , май анкета няма да има в тая тема  Mr. Green

Абе Нощни верно се изгуби  newsm78

Ноеми, Етомира - слънцезащитното кремче се казва Daylong

# 141
Ноеми ти си първата, която коментира идеята за анкета.  Другите мълчат, а аз сериозно предлагам Peace.

Бубе, как няма да има анкета, ето аз предложих Whistling.

# 142
  • София
Запис. Навън сме цял ден. Нищо не съм чела.  Blush

Като видях яна за пръв път след раждането й казах, че вече си има братче, а тя ми посочи неспадналия корем и заяви "сега тук вътре е моята сестричка"
днес, както си играе на площадката, идва, поглежда спящия в количката иван и ме пита "мамо, а кога ще се роди моята сестричка?"   Rolling Eyes

# 143
  • София, Лагера
Мерси, Бубе!  Hug
Ей, днес голЕм кеф, значи! След дъъългата разходка с Бубето и Ети, дойде мъж ми да ме вземе, взехме и Пресиян от градината и така... невинно.. в парка... по бира... че по 2... и сега съм сама с малките (Крас отиде да се види с приятели, и той Хасан все пак), а на мен ми е едно такова спокойно, хубаво...  Flutter Peace

Колифорния, аз ... само анонимно отговарям на такава анкета  Crazy Mr. Green (не че много ги помня, де)

# 144
Ми, то нали анкетите са анонимни newsm78.?

# 145
И аз днес праснах 2 бири...че и с картофи...хептен да осера диетата.... Embarassed Embarassed Embarassed

А за спрягана анкета- всичките, или само тези дет' съм ги запомнила" с добро"  Rolling Eyes  Sunglasses

# 146
  • В две тъмни очички
Пуснах анкета - актуална според мен! Нищо,че не е баш по темата

# 147
  • София
Но нали казаха, че радиацията не може да стигне до Европа?!  newsm78

# 148
  • В две тъмни очички
Утре щяла да е тук, но в минимални НЕОПАСНИ количесва, които дори не можело да се отчетат

# 149
  • в Надежда-та
Абе,момичета,утре ще извеждате ли бебоците?Нали казват , че щял да бъде над България радиационния облак...
ще излизам, ще излизам .... събота и двете деца в къщи цял ден Crazy
Да не говорим, че Николай само като си отвори очите и дръпне завесите и вика "Виж какво е хубаво времето, само за разходки", "Другите майки излизат на разходка" Joy

saxophone hahaha Joy Joy Joy на мен ми е интересен отговора ти Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт