Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 178
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • София
saxophone hahaha Joy Joy Joy на мен ми е интересен отговора ти Mr. Green

казах й да пита татко си  Mr. Green

А по темата с РАДИАЦИЯТА, каква е разликата вън или вътре?

# 151
Аз преди 11 май не съм излизала с бебка,само на консултация съм ходила рано но с кола.
гъбка, ако знаеш колко се дзверих на този ти пост! викам си "абе какъв май, нали сме март. и защо няма да го извежда точно преди 11 май! какво има на 11 май?"  Laughingи чак после зацепих, а хем не съм блондинка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз съм ЗА анкетата със секспартньорите. забавно ще е Laughing

аз днес излязох в 13 и се прибрах в 17 ч., а Дара не си отвори дори едното око, спа като заклана. после вкъщи се похили един час и по едно време я поглеждам - тя спи! и така вече 4 часа. тази нощ ще съм на линия, да знаете Laughing Laughing Laughing

иначе ние сме на АМ и аз си я храня навън най-редовно. случва се. не можем да излизаме само по 2 часа! или пък да я мъча да я бутам истерясала за храна към къщи. няма смисъл да го мъча детенце!

# 152
  • в Надежда-та
Бубе редактирай анкетата, за да може да се виждат отговорите и без да си гласувал Rolling Eyes

# 153

Бубе редактирай анкетата, за да може да се виждат отговорите и без да си гласувал Rolling Eyes
newsm10

# 154
явно всички бебчета спят навън, само мойто реве Cry абе спи по малко, но в един момент ги ококорва в следващия вече се захласва от рев и не иска нито биба, нито нищо
за сметка на това в момента, в който се приберем от разходката го нахранвам и така заспива, че нищо не е в състояние да го събуди. в момента спи вече 4ти час, не знам нощес кой ще го забавлява
 Peace
бяхме цял ден в парка Заимов и Лора не спря да реве  Shocked до сега не го беше правила. Щом тръгнахме към в къщи заспа и още спи.  какво му стана на това дете не знам.  #Crazy

Ние сме на АМ и се храним на вън. Термос + кутия с храна носим. не ми се прибира само за хранене.

# 155
ааа, imam si edna mechta, значи лорка все пак каталяса от рев Grinning

забравих да ви се "похваля", че днес ми умъртвиха поредния (четвърти) зъб. имам още 5 пломби за правене и зъболекарят ми вече се бъзика с мен, че може да ми запише часове в понеделник и четвъртък и да ги почваме от зад напред с ваденето на нерви. ужас! да не ви се случва!

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 21:50 от Елч

# 156
  • В две тъмни очички
Абе, тая скапана анкета ми лази по нервите!!! Натискам "брой гласове които може да въведе всеки потребител" - 2 и то после не ми го отчита като редакция и не можеш да гласуваш за 2 различни неща  ooooh! Е, ако знае някой как да го направя да каже!!! А поправката да се виждат гласовете я активирах, само кажете дали е ок и дали го е отчело като редакция Peace

# 157
  • София
Бубе, за да регактираш броя гласове, трябва първо да ги нулираш май  Peace

# 158
Виждат се гласовете Peace.

# 159
  • В две тъмни очички
Момичета да нулирам ли гласовете,за да пробвам на ново да въведа опция за по 2 гласа?

# 160
  • София
според мен, нулирай смело, но после не ме бийте, ако не стане ...

мацки, ние ще изпишем темата, дискутирайки как, дали и коя анкета да пуснем  Joy

# 161
  • В две тъмни очички
А по темата с РАДИАЦИЯТА, каква е разликата вън или вътре?

Някакъв вид предпазване , докато отмине радиационният облак!

# 162
между другото в момента дара спи с вдигнати ръце.
няма такъв смях! сълзи ми излязоха на очите като я видях

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 10:08 от Елч

# 163
Бубе, пробвай,пак ще гласуваме.

Аз ма няма да извеждам Рая утре, заради радиацията, ама и аз имам въпрос-има ли значение дали си вънка или вътре?

# 164
  • София
А казали ли са кога ще отмине?
Интересува ме също върху кои храни се отразява радиацията? Що ли ми се струва, че като няма къде да си пробутат радиационната храна, ще я пуснат тука на ниски цени и народа ще купууува... то и аз ще купувам като не знам какво да избягвам  Confused

Елч, разкисках се и аз, замалко да си събудя иван Simple Smile))))

Бубе, не се е оправило това с гласовете. Значи единствения начин е да изтриеш анкетата и пак да я сложиш, ако ти се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт