Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 176
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
ДА, може би трябва да избягваме марули, пресен лук, всичко, което расте сега. А как обиам зелена салата.

И МАЙ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ, ОСВЕН ДА НЕ ИЗЛИЗАМЕ.

# 166
  • В две тъмни очички
Момичета извинявам се за притеснянието, което ви наложих ,ама съм все още леко невежа с оформянето на каквото и да е във форума!

Моля гласувайте на ново! Имате право на няколко избора!

Antoaneta Simple Smile , освен тези, които изброи се препоръчва и да не се консумират млечни продукти!

# 167
УЖАС,  аз обичам млечни и съм главно на тях.

# 168
И колко време да не излизаме и да не проветряваме... Crazy
Все сме изложени, няма начин да се скрием   Tired

# 169
сакси, забравих да кажа, че и за вашата сестричка много се смях. ама верно - кога ще излиза и тя? Laughing Laughing Laughing

това като братовчед ми - той бил на 5 г., когато съм се родила аз и все стоял до майка ми и я питам "абе, лельо, кога ще се събуди това бебе да си приказваме?" Laughing Laughing Laughing

# 170
  • В две тъмни очички
И колко време да не излизаме и да не проветряваме... Crazy
Все сме изложени, няма начин да се скрием   Tired
  Hands Thumbsup

# 171
  • София
От вас чувам, че идвал радиац. облак. Ми ако е нищожна радиацията що да се крием? А ако ще разчитаме на стоене вкъщи, трябва да запушим врати и прозорци (това са ми спомените от часовете по военно обучение, ама за какво нападение беше не помня Simple Smile )
А салати не ям още заради нитратите, виж млечните ме замислиха - и аз и Михаела много ги уважаваме.

# 172
  • Пазарджик
Елч чак да и завиди човек и аз искам така,след днешната убийствена разходка само да подуша възглавницата и smile3524
За анкетата гласувах с:Няма да окаже влияние на разходките ми с бебето,смятам ,че няма как да се предпазим дори и да седим в къщи.
А за храните те нашите зеленчуци и плодове имат толкова нитрати ,че радиацията няма да оцелее Mr. Green то и млечните ,колко ли мляко има?

# 173
нямате изчитане... за разходките - ние сме от тези дето не излизат... сложно, ревем, тръшкаме се, никъде не заспиваме а на вън най-малко
тути и моят татус е от толкова години  Shocked
бебеш за протокола (или портокала Simple Smile ) -

и отчет на днешната разходка

п.с. за храненето навън, ако не кърмя нося си всичко в термус, предварително приготвям

# 174
От вас чувам, че идвал радиац. облак. Ми ако е нищожна радиацията що да се крием? ......

Дали ще е нищожна?  newsm78 Thinking Така казват на народа-няма опасност. Доколко е вярно....
Питам се защо в новините по Б** казаха тази новина чак след  продължителната новина за банката, след убийството в Мездра, след мисля и Либия??? Ако има реална опасност дали нямаше да почнат с тази новина емисията си? Не ми се сториха уплашени новинарите от този факт, още повече че в репортажа дори не си бяха направили труда да интервюират някой "специалист" по радиацията(или съм пропуснала).
И все пак утре мисля да излеза.

# 175
  • В две тъмни очички
chopi , макар че често се случва "След дъжд качулка" или лошия опит от "Чернобил" (дни по късно известяване" , аз лично смятам,че няма място за притеснение. Прекалено сме далеч от Япония!

# 176
Аз не мисля да си стоим вкъщи!Ако има радиационен облак,не мисля,че има значение дали си на вън или вкъщи  и аз имам спомени от училище,че за предпазвне от такова нещо се залепват прозорци и врати-да не влиза грам въздух...Чух и че сме прекалено далече за да има реална опасност....

# 177
Мда, и да сме вътре все тая, освен ако не живеете в къщи от олово Naughty.

# 178
А и от неделя пак се скапва времето... Sad

# 179
ааа, imam si edna mechta, значи лорка все пак каталяса от рев Grinning

чак сега стана Лора  #Crazy наяде се и пак заспа.  Елч, рев ли бе да го опишеш! Дано другия път да е ред на спящите дни, че да се наприказваме като хората newsm47  А Даринка не е истинска просто с тези вдигнати ръце   love001 страхотна е. и тези мигли просто......

Общи условия

Активация на акаунт