Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 183
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Еееее!Сега сигурно бебка ще ми е кисела 2-3 дни с тая смяна на часа....

те няма да разберат, нито за училище, нито за работа ще стават

# 226
Знаем, че всяка година два пъти се сменя часовото време за преминаване към лятно такова и астрономическо през зимата. Много хора се оплакват, че тога им се нарушава биологичният часовник и често имат смущения в съня. Дотолкова смяната на времето влияе върху хората, че в САЩ при направено проучване е констатирано, че в първите дни след смяната на часовото време към лятно такова катастрофите скачат до 10 пъти.

Последната смяна през 2010 година беше на 31 октомври в 4.00 часа, когато стрелките бяха върнати с един час назад. През 2011 година ще преминем към лятно часово време в нощта на 27 март, като в 3.00 часа ще преместим стрелката на часовника с един час напред и ще стане 4.00 часа. Обратното връщане на часовника към астрономическото време ще стане на 30 октомври 2011 година, като в 4.00 часа ще върнем стрелката на часовника с един час назад.

Ясно!  Laughing

# 227
дозаторът е за да сложиш няколко дозички, без да мънкеш кутийката. моят е за 4 и е супер удобен. водата в термоса не я меря, просто го пълня до горе.
биричка, аз го взех от вис виталис. такъв е, самоче във вис виталис е 10 лв.
http://www.shopmania.bg/shopping~online-khranienie~buy-kupa-za-s … ko~p-1237627.html

ние днес се убихме от разходки, гостита и виждания с приятели. 12 часа миткаме Simple Smile но дара цял ден е кисела, още от сутринта и аз се чудя дали не е заради смяната на времето... не е била такава от времето на коликите...

бубе, и аз дадох предложение за анкетка, нищо, че беше несполучливо Wink
имам и още едно - можем да си направим анкетка за "последствията" от бременността - (някой говореше за) целулит, стрии, увиснали цици, килограми, брадавички, пигментация и т.н.

# 228
Бубе, педито каза да си продължавам и Саб-а, нищо, че ни изписа и Биогаята...не че има ефект де, ама ше подавам още малко... Tired Толкова мъничко човече, а вече го тъпча със 100 неща егаси...

# 229
Привет, ние днес бяхме на пикник и после на рожден ден на мама и сега сме каталясали  Heart Eyes

Минавам само да споделя една реплика, че просто не мога да се сдържа, това е цитат от разговор м/у две майки:
Първата: ... тя кърми още, а детето е на 1,5!
Втората:Е, че то кърмата не е хранителна вече.
Първата:Да, то това е прекалено.

Направо на такива какво да им обясниш ... Confused

# 230
  • София
Спокойно, чувала съм, че след осмия месец е канцерогенна  Mr. Green

И по темата - онзи ден като кърмих иван на ръба на пясъчника, в който яна играеше, чух как майките от близката пейка ме обсъждаха. Всъщност не говореха за мен, а за себе си.
- аз нямах кърма, нали бях секцио
- да и аз, ама то напоследък се прекалява с това кърмене.
- и с нормалното раждане. аз съм много доволна, че родих секцио. ти представяш ли си нещо толкова голямо да ти излезе от там? ми то после, ако не те зашият малко...
- секциото е много по-добре от нормалното. аз да ти кажа на петия ден, даже не на петия, а още на втория си ставах от леглото и всичко.
....

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 22:29 от saxophone

# 231
# 232
  • В две тъмни очички
Ако до утре не се оправи до сутринта тая начална страница ще я оправям наново!  ooooh!

# 233
mrm, първо водата в шишето, а после АМ. Затова са тези дозатори.

Ако сипеш първо АМ, а после вода разреждането се променя и не е правилното.

Е, добре де, всички ли сте имали по 30 гаджета, та не можете да ги преброите? newsm78

# 234
saxophone Божеее гати разговора!! хахахаа  Joy Да са живи и здрави.

Ние днес прави 2 месеца  Heart Eyes

Пийнете за наше здраве  Mr. Green

# 235
Е, добре де, всички ли сте имали по 30 гаджета, та не можете да ги преброите? newsm78
Дайте анкетата, аз го преброих  Mr. Green та сега ще се отчета  smile3521

Сакси, то това секцио многооооо яко бе  hahaha hahaha hahaha ние нищо не разбираме  ooooh!

# 236
  • София
И мен ме кефи анкетата с партньорите  Laughing

# 237
  • В две тъмни очички
Току що приключих с поправката на началната страница  Whistling Надявам се да не съм объркала нещо! Ако някой види грешка да свирка! Айде лека нощ  Hug

# 238
а и за гаджета ли говорехме или за сексуални партньори? Wink

# 239
  • В две тъмни очички
Добро утро!
Ама като гледам няма никой пак  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт