Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 172
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добро утро!
Не ме оставиха да спя моите деца и то основно каката...
Kalifornia, на Хипа първо се слага АМ, после доливаш водата, а и без това не правиш второто мляко в ползваното вече шише, тоест ако ти трябват повече порции носиш още шишета ... абе стига с тоя контейнер, че голям размисъл ми причини.
Сега всички спят и се чудя да ги будя ли за разходка или да си лягам...

# 241
здравейте и от мен,ние докато се наканим за разходка,май ще се развали времето..Ама то нашият малък мъж още спи,добре,че си мести главата от време на време в разни положения,та не се вкарвам разни филми.Памперса сигурно е прогизнал вече,то от снощи в 7,30 и още не се е събудил,яде в полу сънено състояние два пъти,но нали спим заедно,нито той,нито аз се събуждаме Embarassed Laughing
Хубав и слънчев ден на всички ви,изпълнен с приятни разходки Heart Eyes

# 242
  • Пазарджик
Добро утро!
Честити ви месечинки!
Бубе   bouquet не те сдържа до сутринта.
Очаквах като се събудя да вали,нали така казаха за времето.И като видях слънчице  LaughingСутринта се събудих в 6ч./а всички спяха/изгледах един филм и пак съм заспала,голямо диване съм.

# 243
  • София, Лагера
Ха добрутро!
Голям кеф - вчера ходихме с още 3 двойки и децата им на кръчмица на Панчарево, децата дивяха на тревата, аз пих бира, мъж ми кара колата  Party. И за да е пълно щастието, вечерта пак излизахме, в пицарията, в която бяхме се оказа на Пресиян учителката от ДГ (познайте кой се занимава с него  Mr. Green), имаше и още 4 деца - еййй, 100 години се живее така!!!

Вчера след цял ден под пагубното влияние на Ноеми, се прибрах, пих една бира и се трупясах. Трябва повече тренирвоки. Това на нищо не прилича.
Twisted Evil нямаш грижи, ще се тренираме една друга  Whistling А аз съвсем не на шега си мисля, че може да опънем някое одеялце на поляната зад МОЛа  Peace

А и за петната от бременността - махнаха ли ви се?
Някои да, но имам едно още от предната бременност, което си стои. Ще го боря скоро с лазер.

Е, добре де, всички ли сте имали по 30 гаджета, та не можете да ги преброите? newsm78
До 30 се броят  Mr. Green Wink

# 244
  • София, Лагера
Ей, доста интригуваща анкетка ще се получи!  Mr. Green Добре, че е анонимна!  Flutter

За анкетите[/b]:
...Както и тази за партньорите,ама кажете дали ще гласувате и дали няма пак да има някакви спорове! Пишете какви опции искате да има!
Joy Joy Предлагам отговори:
- 1 (тук ще ми е интересно  Flutter)
- 1-5
- 5-10
- 10-30
- 30-50
- 50-80
- над 80 (и тук ще ми е интересно  Party)

Хубав ден на всички!  Hug

# 245
Здравейте от мен..

Една почерпка за мое здраве, че днес овната одъртява хихих.

# 246
Бенджи,честит рожден ден!Здраве,много щастие и късмет!Весел празник!
Ние хукваме по разходки.Приятен ден на всички!

# 247
  • В две тъмни очички
Бенджи   bouquet

Ноеми , аз не се шегувах,че идеята за одеалото на полянката ми харесва  Mr. Green (бира,храна,тоалетна и приятна компания - какво по-хубаво от това  hahaha)

А що се отнася до анкетата със секс партньорите,и аз си мислех точно така да я конструирам  Mr. Green

Тути,ми то зор....хахахах...не издържах и от 10 до 1 кажи речи с това се занимавах

# 248
Здравейте
Тези топли дни не се спираме.
Бенджолина Честит рожден ден newsm59
мама зайка_ Честита ви месечинка.
За анкетата с партньорите ще бъде забавна Peace

# 249
Бенджолина Честит Рожден Ден!Бъди винаги много обичана и щастлива жена!

http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs     

Честита месечинка на МАМА ЗАЙКА.
Вие обаче сериозно ще я пуснете тая анкета-не е лоша идея,но пак не е анонимна.Моя мъж като отвори тук форума ще разбере бройката,нали това за което гласуваме излиза в по-тъмен шрифт Thinking.Ще стане весело,тъй като никога не сме говорили за мои или негови бивши   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Трябва да се маха опцията ,да се влиза във форума със запазена парола   newsm78 newsm78 newsm78
Заваля при нас,дано се оправи времето за утре,че свикнахме  все на вън...
Хубава вечер момичета

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 17:16 от nina_tita

# 250
Здравеѝте януарски мами.Извинявам се че така нахълтвам в темичката ви,но търся помощта Ви.Става на въпрос за бебенцето на1 от мамите от априлската тема.Спешно се нуждае от ФЕНОБАРБИТАЛ.Молим всички които могат да помогнат да пишат в" априлки".

# 251
Току-що разбрахме че лекарство се е намерило.Още веднъж се извинявам.

# 252
Бенджолина Честит Рожден Ден!
Гледам, че съм единствената гласувяла с друго в анкетата - ми то нищо не знаех за този облак - няколко дни на село и информационно затъмнение. Нещо казаха по новините, но не му обърнах внимание, та кажи речи от вас разбрах, че се и притисних за секунда, че изкарахме вчера цял ден навън. Иначе и да знаех тази информация пак щеше да е същото, но дано това скоро свърши най-вече заради хората в Япония и близите страни. Ние мисля сме далече. То Чернобил не ни уби та това ли  Mr. Green

# 253
nina_tita, вие сте много потайни. ние с моя мъж сме си говорили за всички предишни гаджета. една голяма част дори вече ги познаваме, някои дори са ни близки приятели. така де, като са бивши та дай да не се виждаме  с тях Simple Smile

# 254
БЕНДЖИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

Общи условия

Активация на акаунт