Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 175
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
В Германия и по-точно Нюрнберг радиационният фон не е мръднал на милимунда през последните седмици - съответно, няма йод, няма паника, гайгерови броячи не съм питала дали има в аптеките и санитарните магазини, но Хер Сърфов работи в химичен институт, който се занимава с изследване на храни и въздушни емисии и от доставчиците им на апаратура са получили уверение, че могат да им доставят сравнително бързо съответната апаратура за анализи - т.е. в промишлен мащаб също не се забелязва "паника".
Виж в."Bild" тръска смут от първа страница, но все пак е разбираемо - трябва да се продава някак и тоя парцал. Rolling Eyes
Засякоха завишен радиационен фон, не се знае японски ли е
Дали все пак няма информационно затъмнение? На сайта, който ми дадохте, няма завишени показатели за радиация... newsm78
Втори абзац на същата статия:
Данните обаче показаха, че гама-фонът остава в стойности от 0,10 до 0, 20 микросиверта, докато естественият фон в България е в рамките на до 0,40 микросиверта. Сутринта данните показваха стойности под 0,10 микросиверта.

Oт темата, която пуснах.
Анкетата е  Laughing не съм гласувала...

# 181
  • Русе
Добро утро  Wink

В анкетата и аз несъм гласувала  Rolling Eyes ( мисля си, че все щяха да ни занимаят сино вниманието с това ) Вижте с банката в Сливен колко време й отделиха, че прекъсваха и постоянно за извънредни емисии.

Аз незнам, защо кукнах толкова рано, а ми се спи. Нещо гърло взе да ме наболява, а и зъбите ме мъчат ( ще трябва на зъболекар да се ходи )  #Crazy

Отивам, ако мога да подремна малко, че след това заминаваме сред природата на пикник  Flutter

# 182

Много ми е игриво и закачливо днес  newsm19 

# 183
Малеее къде ме върна с  тва клипче  Joy Joy Joy Joy Joy

# 184
  • София
Четох, че нямало да се ограничи изцяло вносът на храни от Япония в Европа, а щели да тестват на случаен принцип поне 10% от вноса... което си е...
Настръхват ми косите! Някой знае ли кои продукти от япония се продават в хран.мрежи, за да можем ние да си ги ограничим?

# 185
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Благодаря за кафето,закуската и песничката!
ММ станал заради Формулата и отворил прозорците в хола за да проветри,ставам и гледам широко отворени/не ги отваря така по принцип/  Mr. Green и му викам ами облака и той ме гледа Shocked

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 11:32 от tuty1

# 186
  • София
Добро утро Simple Smile
Ние се гласим вече за навън,денят ще е прекрасен и даже с радиация смятам доволно да се поразходим цялото семейство.Ще ходим да се возим на някакъв много стар парен локомотив до Банкя Laughing -заради Дими,че много обича влака Томас и не се е возил на влак досега,а това е някаква атракция и после сигурно в Западния парк Simple SmileПожелавам на всички прекрасен ден и послушни бебчета Hug

# 187
Нещо не се сещам какви японски храни консумираме в къщи  newsm78
Ама ние сме си традиционалисти в кухнята, не ядем екзотики много...

# 188
  • София
Ха, добро утро!

Днес се наспах. Драго взе бебто след като се събуди и аз поспах доволно Simple Smile Сега пием кафе, дребната ще хапне и хайде пак по поляните.

Бубе, мерси за кремчето. Днес ще потърся.

Вчера след цял ден под пагубното влияние на Ноеми, се прибрах, пих една бира и се трупясах. Трябва повече тренирвоки. Това на нищо не прилича.

За контейнерчетата за АМ - аз взех от Джъмбо, но гледам, че и Томи Типи имат такива.

За радиацията - след Чернобил, сестра ми беше на някакво учение и след радиационния дъжд се тръкаляхме по едни поляни, че сега няма да изляза...

Къде е анкетата със секса???? Аз толкова мислих и смятах, че да отговоряяяяяя.... Mr. Green

# 189
Ние ще си отложим пикника за всеки случай, толкова дни сме си били в къщи,че един в повече няма да се отрази.
Не, че не съм преживяла една радиация, ама все пак бебенцата са много малки.

# 190
  • София
Японски храни засега май само за суши и др. морски се внасят, но си представям след време кой ще купува евтини суровини от там Sad. Колко неща се правят със сухо мляко, да не говорим за месо, зеленчуци и т.н.  Абе дано поне в този случай ЕС да ни донесе полза със строги забрани и проверки!
Иначе времето изглежда супер. В нас след няколко нощни ставания всички (вкл. ММ) спят. Май ще ги будя, че няма само аз все недоспала да ходя.

# 191
Здравейте и от нас Hug Вече сме на два месеца - тегло 4160 и дължина 56 см. Е не сме много,но ние сме от финните мадами Laughing А и нали се роди по-мъничка Wink Яде по 7 пъти /засега/ Аптамил ХА. Но от няколко дни има силен обрив по бузките/ само по бузите е Rolling Eyes/ и педи каза че се съмнява за алергия към белтъка на кравето мляко Sad Обрива е ситни пъпчици и зачервена и изпръхнала кожа / ама и аз как го обясних Embarassed/ Педи каза да мажем лицето с Lipobase и след 10 дни пак при него. Ако не се е подобрила,каза че ще й смени млякото с такова за алергии.
Оф,оплаках ви се ама ми е притеснено Embarassed Sad

Хубав ден от нас Hug

# 192
Ние днес ще излизаме.
По въпроса с храните от Япония, японците са хора на честта, те не са просто племе като нас. Те сами си казаха преди дни, че износа им драстично ще бъде намален и няма да се изнася нищо от това, върху което има пряка радиация...
Друг е въпроса с близките им страни, които ще си счупят ръцете да изнасят всичко, де що се яде и пие... А ние сме прости и ще си внасяме радиационните храни, за да правим пари....  Mr. Green

Я кажете освен от Джъмбо, откъде мога да си купя дозатор за АМ? И като гледам картинките, май освен 3-4 места за мляко, има и отделение за вода? Колко милилитра събира??  newsm78
Има ли такива във ВисВиталис??  Rolling Eyes

# 193
  • Сандански
Здравейте!
Ние ще излизаме - не мисля че в къщи сме по-защитени.Ако решим да се панираме и дрехи не трябва да простираме и да не пипаме нищо,което е било навън Crazy

Аз имам едно въпросче - ползвате ли нещо против целулита и този вид мазила могат ли да се ползват докато кърмим? newsm78

А и за петната от бременността - махнаха ли ви се?

Хайде хубав и спокоен ден за сега!  bouquet

# 194
  • Пазарджик
Я кажете освен от Джъмбо, откъде мога да си купя дозатор за АМ? И като гледам картинките, май освен 3-4 места за мляко, има и отделение за вода? Колко милилитра събира??  newsm78
Има ли такива във ВисВиталис??  Rolling Eyes

Бире, ако не можеш да ги намериш по магазините ,можеш и от някой сайт да ги поръчаш/ще се оскъпят малко ,но и това е вариант/моя е такъвhttp://www.shopmania.bg/shopping~online-khranienie~buy-sd-za-suk … ko~p-1824580.html,но няма отделение за вода.Аз сипвам водата в шише и от там в термобокс

Общи условия

Активация на акаунт