Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 162
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте   bouquet  аз не съм писала отдавна, но доскоро нямах интернет

На бебчо му се обрина личицето от вчера, днес има и по китките, чудя се от какво може да е и дали е възможно да е от целувките ми, онзи ден ми доиде цикъла  newsm78

# 256
  • В две тъмни очички
Мммм, ние цял ден се миткахме напред-назад! Сутринта излязохме около 11 с малката , прибрахме се до вкъщи да се нахраним и преоблечем, татко й си дойде и отскочихме и до Банкя! Та....до сега  Mr. Green Много съм доволна!

Ноеми,Етомира
, я кажете как се казваше кремчето за дупе за което ми говорехте! Уф...не знам какво да я правя тая моята дрисла - пъпките и стигат вече до пубиса! Дали кислородна или сребърна вода няма да помогне? newsm78

# 257
  • sofia
Привет!
Ние бяхме 1 седмица на почивка. На бебка и се отрази добре, сега оправям багажи.

Честно казано ми липсвахте. Ако утре е хубаво времето можем да заформим среща?

# 258
  • В две тъмни очички
Абе хора...къде сте верно???  Shocked

Аз понеже съм тук и се чуся какво да правя , вижте каква статистика направих и я добавих на 1-ва страничка :

Средна възраст на майките, които се радват на първо дете - 28,4 г
Средна възраст на майките, които се радват на второ дете - 30,5 г
Средна възраст на майките, които се радват на трето дете - 34 г

# 259
SaRi, да не сте се сдобили с Атопичен дерматит?

# 260
  • София
Не съм от пишещите но съм от редовно четящите.Бубе питаш за ефикасен крем за пъпките.Бих ти препоръчала Бейби тан той действа безотказно.Успех.

# 261
  • София
Ето ме и мен....

Бубе, Пенатен Hug

Ноеми, аз днес цял ден тренирам в градинката пред Народния. А половинката гледа детето....

За да не се чудите за какво одеало говорят Ноеми и Бубето да ви кажа - роди се идеята да изкараме лятото на пикник в парка пред Сити центъра - има студена бира, храна и тоалетна в близост... Ех, живот.

Най-накрая купих активна гимнастика и Ива вече един час си води разговори с животните. Голям кеф.

Бенджи, честит рожден ден! Да си жива и здрава

# 262
Аз да си повторя въпроса- слагате ли възглавничка под главата на бебето?
     аз от снощи съм сложила.естествено,много тънка,бебешка.

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 21:35 от chopi

# 263
чопи, аз не слагам възглавнчка. при първото посещение на педиатъра той каза категорично "не" на въпроса ми дали да слагам.
и докато не ти прочетох въпроса не се бях замисляла над това дали все пак някога ще им сложим...

# 264
Аз да си повторя въпроса- слагате ли възглавничка под главата на бебето?
     аз от снощи съм сложила.естествено,много тънка,бебешка.

Не! Мисля, че до една година не се препоръчва възглавница. Макар, че на някой пише 0+ или 3+
Ивайла все още е без възглавница. Има една 3+ на Чико, но рядко я ползва.

# 265
Чопи,и аз не съм  слагала все още възглавница.

Ети,стори ми се,че днес те видях в Мола на"Цариградско"на последния етаж,но не ми беше удобно да те притеснявам.
Дара от няколко дни категорично си премахна нощното ядене/в 24 часа/ ,издържа по 10 часа без храна през нощта,в момента яде по 5 пъти на денонощие.Аз на своя глава и увеличих дозата на 150/5м.л.АМ.Сега обаче ме гложди дали не сгреших,че не се консултирах с педката.Май утре ще и звъня/горката женица,ще пусне рога и копита от мен/,че чак в четвъртък сме на ваксина и консултация.Отново не сме акали 3 дни-аман!Ще говоря с лекарката за смяна на АМ.

# 266
  • Пазарджик
БЕНДЖИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!
Бубе още два ,три хубави дни и чудеса ще сътвориш с форума! Laughing
lyuba84 добре дошла!
chopi аз слагам една от  мемори пяна на Bertoni и в количката има същата
ейприл3 с какво АМ сте

# 267
  • В две тъмни очички
Ети - мерси! От днес поливам със смрадлика и ако няма ефект до 2-3 дни минавам на тоя крем!

Чопи - възглавница се слага чак след 8-9-я месец!  Peace

# 268
Тути,на Аптамил ХА сме .В болницата това и даваха и нашата докторка каза ,че в началото не е хубаво да се сменят млеката и затова си останахме на него,но май ще се наложи да минем на Аптамил Комфорт или нещо друго.

# 269
махнах я

Общи условия

Активация на акаунт