Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 177
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • sofia

Я да ви питам вие кога смятате да смените зимния кош с летния?

аз смятам да изчакам да отминат ветровитите дни, рано е още

# 331
  • София
моята е комбинирана, но махнах чувалвачето оня ден. вчера духаше вятър бяхме с него, но като цяло мисля да се разделям с чувала.  Peace

# 332
Зимния кош/кошче за кола е нашето  / ще го сменя, когато му стане малък-тесен и къс, или стане достатчно топло за да е с летния. Ако е буден и иска да гледа навън,просто му дигам гръбчето на коша.

# 333
  • София
Иван вече се опитва да посяга. много му се радвам  Crazy сега си "играе" с едно куче  Laughing

# 334
Здравейте! Знам че темата за захранване в момента не е на дневен ред, но ми попадна нещо интересно и искам да го споделя с вас.
http://-spam070-/2010/11/22/%D0%B7%D0%B0%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD … B0%D1%81%D1%82-1/
Статиите са няколко и доста добре е обяснено захранването в отделните месеци.

# 335
# 336

Embarassed Извинявайте, голям срам но не знам как да покажа страницата.
-spam070-       това е сата, в който е публикувано инфото
 oops

# 337
И на нас ни са влажни и крачетата, и ръчичките newsm78.

# 338

Embarassed Извинявайте, голям срам но не знам как да покажа страницата.
---reklamen-spam---       това е сата, в който е публикувано инфото
 oops

Не копирай адреса, а ни го напиши, без да слагаш накрая съответното разширение (.com, примерно)
На следващият ред ни напиши с кое разширение е Wink

# 339
  • В две тъмни очички
Алура, това с въртенето на главичката го правят почти всички бебета, не се притеснявай! Така или намират позата , в която им е удобно или го правят просто защото са изнервени докато заспиват! Аз например се притеснявам от това, САМО защото си обръща ушите и заспива с обърнато ухо  hahaha! Най-много да й клепнат накрая  Laughing

ЛЕтния кош, ще сложа когато температурите се задържат над 20градуса.Сега са прекалено не постоянни  Peace

Аз днес се чувствам като ЖЕНА  Joy Сутринта една разходка до 14 ч, после нахраних малката и .... я зарязах на баба й, а мама отиде на кола маска , почистване на лице, маникюр ......... и сега е като нова  Mr. Green  4470Както казваше Ноеми - 100 годни се живее така! А по-късно ,след банята на детето, отиваме на ресторант с мъжо. Малката - при свеки! И бабата щастлива и ние доволни  Laughing А като се приберем и я нахраня около полунощ замислям нападение (сексуално).... smile3508 А , дано ме огрее  Mr. Green

# 340
  • София
Бубе, като написа това за ушите и не мога да не кажа, че аз много се ядосвах на яна, която винаги успяваше да заспи с обърнато ухо. Оправях й го като се унесе и пак се нагласяше тъй, че да го обърне. Влудяваше ме и ето го резултата - сега й стърчат ушетата като порастна голяма магарица. Да подчертая, че в семейството нямаме щръкнали уши.  Naughty  тъй че не знам дали е само от обръщането на ухото, но аз вярвам, че това доста допринесе. И ленти не търпеше и сега не търпи.

# 341
  • В две тъмни очички
saxophone и моята се дърпа на ленти и шапки,ама аз настоявам  Embarassed. И ние намаме в родата никой с такива ушета,а малката май на там върви с тея нейни пусти обръщания!

# 342
  • София
настоявай, аз и съжалявам, че не настоявах повече, вече е късно  Rolling Eyes  
Ама и със щръкнали ушета си ми е хубавица   Heart Eyes  Наше лошо нема  Mr. Green

# 343
Нашата направо се роди със щръкнали ушенца, лявото особено е ужас, забелязах, че охлювчето на ушната мидичка на това уше не е завъртяно като на другото и сигурно няма да се оправи  Confused
Иначе постоянно и оправям ушите да не ги защипва, та да не станат още по зле, но без особен успех.

# 344
Елч,Сари,Какче благодаря за отговорите ви за пъпчиците.  HugЩе взема и аз да пробвам със Судокрем Peace Нашия доки се съмнява за алергия към белтъка на кравето мляко,като видя тези пъпчици по лицето,но дано да не е алергична Praynig

И Бубата си върти главичката доста,и ръчичките й са потни,ама то как няма да са като постоянно са свити на юмруче Crazy Едва ли е рахит /ама и аз забравям за витамин д-то Embarassed/,добре че е на АМ и в него го има Peace

за ушичките - и мойта си ги подвива като спи. От време на време като се сетя и ги оправям Simple Smile

Сари ще се видим в парка Peace

Hug

Общи условия

Активация на акаунт