Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 146
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Ама тук наистина е голямо затишие. Ние днес сме на консултация и съответните ваксини. Дано мине добре.
За сватбите нали искаха да ги забранят в събота, но се отказаха, що се отнася до кръщенето, аз не съм чувала за само в неделя. Иначе те поповете сега ще жънат, че като им връчат касовите апарати  Mr. Green
Alluria дано си внушаваш. Петък не е далеч не се вглеждай много, за да не си внушиш какви ли не неща в следствие на прочетеното

# 316
  • София
Alluria , дано си внушаваш. Иначе и на иван му се потят понякога ръцете и краката. Не е точно потене, а са такива като влажни.. като студена пот.. като от запарено.. ако ме разбираш какво искам да кажа  Blush

# 317
Alluria, дано си внушаваш. Накара ме  и мен да се замисля, точно днес с майка ми се чудехме как  малката си върти бясно главата наляво и надясно. Това се случва преди да заспи, положена врху гърдите ми по коремче и с вирната дупе, почва така да мята главичка, забита в пазвата ми, помислих, че си чеше носа. Нямах идея, че е симптом на рахита Confused И аз забравям Д3-то доста често.
А и ръцете и краката стават така студено влажни, както е казала Сакси.
Отивам да чета.

# 318
Бирке, и ние се обринахме от 3-ката на Памперс,ама много. Смених ги с тези на ДМ и обилно мажене с Бочко,та вече почти няма.
Гъбке, ще ти пиша на лични, но след малко че малкия мрънка, за дерматита става въпрос

# 319
  • София
Alluria соред мен си внушаваш. Моят мъж каза, че си спомня, че до голям така си е приспивал, така че споко  Wink И Ники понякога си върти главата, но искрено се надявам, че всичко е наред  Peace

Бенджи  newsm59 nbirthday newsm67 newsm38  Tada  Gift  на патерици  Hug Много здраве и късмет   bouquet

Възглавничка ползвам, но само след хранене, защото Ники често преяжда и връща.

Биричке - честита месечинка на патерици  Hug

Ноеми вчера се видяхме с една приятелка, която има момченце на 4 месеца и каза, че още имат колики и при момченцата можели да продължат до 6 месец, но постопенно свиквали и ги карали много по-леко  Peace Ама и аз една подкрепа ти ударих  Crazy

# 320
не се филмирайте с този рахит! говорете с педиатрите, но според мен това са си нормални бебешки неща. мен така баща ми ме беше филмирал, че ако има голяма влага в апартамента (а при нас има) детето можело да развие рахит. оказа се, че нямало подобна връзка.

# 321
И моето бебче си върти много главичката,но преди да заспи.Като се вглеждам и забелязвам,че по този начин си заема удобната за нея поза за спане.Даже понякога нощем по този начин слиза до другия край на леглото.Надявам се да не е нищо обезпокоително.

# 322
Alluria не си вкарвай излишни тревоги, нали ходите редовно на консултации, док си знае работата

# 323
Ноеми доволна ли си от лактогонния чай?Чудя се дали да не си го поръчам Thinking
Много!!! Той ми спаси кърменето и сега, и преди! Поръчай, дори и да не подейства при теб, все пак за 2,40 лв си струва да опиташ. Не е неприятен.

Ноеми, какъв е този чудодеен чай.

И мойто си върти главата, но чак пък рахит. Момичета, много се филмирате и вглеждате

# 324
има няколко вида/марки български Лактогонен чай. Купува се предимно от аптека и съдържат предимно семена от копър и анасон. какъвто намериш все ще ти свърши работа.
Бебешондел пред време я бях питала и ми пусна линк към един такъв.  Още имам,но друг, и пак ще почвам да го пия. не се подслаждава. Може да се сварят и само семена от копър,ако си купиш такива.

# 325
  • София
Мерси за отговорите на всички  Hug. Съжалявам, ако съм предала безпокойството си на някоя от вас  Embarassed. Наистина прекалено се вглеждам в децата си, постоянно се страхувам да не пропусна нещо важно, абе кукувица съм с две думи  ooooh!. Засега спирам с инфото от интернет и психирането, ще увелича разходките още и в петък ще чакам да чуя мнението на педиатърката.  Peace

# 326
  • Пазарджик
за чая на Ноеми е от този сайтhttp://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=605 … 335&bilki_o=1
С тези пъпчици по дупето вече ми писана ,какво ли не купих ,тъкмо минат и пак се зачервява.Мисля си и за смяна на памперсите/ние сме на пуфис/,но вече не знам какви да взема.

# 327
  • София
Ей много пусто тук...
Казаха, че днес щяло да вали и аз се хванах да готвя и чистя и сега няма да ни остане време за разходка.... само подвеждат хората  #Cussing out

Сега като се замисля и моя бебок си върти главата и са му влажни ръчичките, де да знам, може би е нормално щом толкова бебета го правят.

Я да ви питам вие кога смятате да смените зимния кош с летния?

# 328
  • София
Има такъв лактогонен чай
http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=&cat_bilki=1725 … =193&bilki_o=
и такъв
http://www.bioslunceluna.com/shop/chaj-za-k-rmachki-weleda.html
и такъв
http://bilec.net/product/79/laktogonen-chay-bilek-100-g.html
и такъв
http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&c … ;products_id=1221
и на Хипп,а бях взела и един вносен на фитили от Т-маркет,ама не си спомням името му,пък не съм ходила скоро в тези магазини да си купя пак.

# 329
Аз съм тук, но като реша да пиша все нещо става, че да ме прекъсне
И моята си върти главата докато си избере посока и като заспива и най-вече като е гладна и усети, че тръгва към гърдата, направо като зверче се мята  Simple Smile
Дланите и се потят, ама тя не си пуска юмруците, все ги стиска.
Имаме проблем ние, нашето малко терористче свикна вечер като имаше колики да я държим на ръце и сега до към 11-12 мрънка и плаче да я взимаме на ръце, ни мога да вечерям спокойно, ни нищо, в чудо се виждам. А през деня като я оставя самичка не плаче, много рядко и докривява повече.
Дано се оправи, че луда мама ще стана  Crazy

А зимния кош аз мисля да го махна като вземе да и става задушно и горещо. Освен това си мисля, че скоро ще им става сигурно и скучничко на децата вътре. На моята количка коша и е малко мъничък и така или иначе май ще и окъсее скоро време, летния вариант ако има и пълно легнало положение няма проблеми.

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 16:05 от Христиана

Общи условия

Активация на акаунт