Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 146
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте и от нас. Аз излизах до службата да подам молба за отпуск и декларация за оставащите дни до 410.- че ми свършва болничния на2.04. Вики спи блажено. Като стане папаме и хукваме пак по улиците. Кога според вас може да се откаже едно бебе да се храни през нощта? Моята снощи яде в 8,30 и се събуди 2 после в 6 , 9 и я чакам сега да наддаде вик. Пробвах да и давам вода или биба да видя дали ще мине номера ама нееееееееее.

# 301
Jorjianaaa ,_SaRi_  Hug Голям кеф,няма да трамбовам сама градинките newsm44
Парка Св. Троица ме устройва идеално Peace Каката там я изгледах! Е,не ми е съвсем до вкъщи, но надявам се да се виждаме там с бебчовците и да се разхождаме. Тази седмица го дават да е кофти времето няколко дни, но в момента в който се пооправи предлагам да си организираме една срещичка в парка Laughing

# 302
  • София, Лагера
Ноеми  Hug , ще мине мацко!
Ноеми,ех,че гадно...,но...и това ще мине...

Знам  Tired... чакам го с нетърпение този миг  Mr. Green. Успокоява се само с това, че гушканите деца ставали по-уверени хора Flutter. И че вече съм много сръчна - почти всичко мога да правя с една ръка (докато в другата е Тервел). Остава да усвоя белене на картофи и ще съм върха  hahaha! Трябва ми нещо, което да ми дава сили все пак  Laughing

# 303
  • Варна
Ноеми доволна ли си от лактогонния чай?Чудя се дали да не си го поръчам Thinking
Биричке,честита ви втора месечинка newsm38 newsm38

# 304
_SaRi_ Какво стана с обрива по лицето? И мойта буболечка има от няколко дни и педи каза да я мажа с Lipobase и като че ли сега положението е по-добре. Praynig

# 305
  • София
Ейприл, другия път задължително да се обадиш. Simple Smile

Днес моето чаве е много кисело. Не спи, дере се все едно е с колики и нищо не я успокоява. Ужас направо.

# 306
  • София, Лагера
Ноеми доволна ли си от лактогонния чай?Чудя се дали да не си го поръчам Thinking
Много!!! Той ми спаси кърменето и сега, и преди! Поръчай, дори и да не подейства при теб, все пак за 2,40 лв си струва да опиташ. Не е неприятен.

# 307
Биричке, честита ви месечинка   bouquet

Ноеми, от къде го поръчваш този лактогон, аз се скъсах да го търся, намерих други чайчета на същата марка, но лактогона не го намерих.  Rolling Eyes

# 308
  • Варна
Мерси НоемиPeace
Аз съм пробвала 2 вида,но съдържанието им е на половина на този.

# 309
Ети,задължително ще се обадя. Hug
Сега да си забия питанката:"Кога мислите да кръщавате бебоците?В неделя ли трябва да се прави кръщенето?"
Ние сме решили да кръстим Дара на Гергьовден/петък е/,но в градинката няколко мами ми казаха,че кръщенето трябвало да се прави в неделя.Ще питам и в църквата,но вие какво знаете по този въпрос?!

# 310
_SaRi_ Какво стана с обрива по лицето? И мойта буболечка има от няколко дни и педи каза да я мажа с Lipobase и като че ли сега положението е по-добре. Praynig
аз обрива по лицето го преборих за 2 дни със судокрем. по препоръка на нашия педиатър мажех по 4-5 пъти на ден с него, седеше 10 минути и после го махах с тоалетно мляко. за 2дни всичко завехна и след няколко дни вече нямаше и следа от обрива, а беше мноооого мнооого пъпчива дара.

ейприл, в църквата няма да те върнат, ако ще да е против всички канони. даваш ли пари проблеми няма.
аз за сватбите питах разни попове и всички казаха категорично, че в събота сватба не се првела, защото бил ден на мъртвите. но в софия няма жив поп, дето да ти откаже сватба в събота, графиците са пълни за месеци напред. така че чети и разпитвай, дано някой е компетентен по въпроса.

# 311
За обрива каза че е от нещо което аз съм яла и изписа 5 ампули калции по една на ден.
Аз за 15 мин стигам от нас до парка вчера бях там и в петък също. Като се оправи времето и ще бутаме количките на там  Hug

# 312
  • София
аз обрива по лицето го преборих за 2 дни със судокрем. по препоръка на нашия педиатър мажех по 4-5 пъти на ден с него, седеше 10 минути и после го махах с тоалетно мляко. за 2дни всичко завехна и след няколко дни вече нямаше и следа от обрива, а беше мноооого мнооого пъпчива дара.
И аз преборих обрива със Судокрем. Пъпките завехнаха за около 2-3 дни, като мажех тънък слой при всяка смяна на памперса.
Ноеми, и при нас коликите все още ги има. Тъкмо си бях помислила, че вече ги няма и спрях Лефакса и те се завърнаха с бясна сила. Затова сега профилактично ги давам по един, два пъти на ден и всичко е ОК.

Запека на Виктор излекувах като изядох кисело мляко Активия смесено със сладко от рози  Mr. Green И днес ефекта е поразителен, от сутринта ака вече два пъти  Wink
Възглавничка не ползвам, само пеленка като Ноеми, за да предпазва в случай че върне манджа  Simple Smile

# 313
  • София
ейприл, в църквата няма да те върнат, ако ще да е против всички канони. даваш ли пари проблеми няма.
аз за сватбите питах разни попове и всички казаха категорично, че в събота сватба не се првела, защото бил ден на мъртвите. но в софия няма жив поп, дето да ти откаже сватба в събота, графиците са пълни за месеци напред. така че чети и разпитвай, дано някой е компетентен по въпроса.
Аз преди бях питала за сватба по време на пости. Казаха ми, че не се прави, но ако много настояваме.. нали   Sunglasses

Аз мисля да кръщавам в неделя и някъде около септември. Яна я кръстихме в деня, в който стана на 10 месеца. Беше много хубаво!

# 314
  • София
Привет, момичета!

Тези дни се скъсах от разходки, в момента съм с мускулна треска на прасците Simple Smile.

От няколко дни забелязвам Ади да си върти главичката ту на едната, ту на другата страна  Confused. Не се оглежда, не го прави и случайно. Въртенето е едно рязко и бясно. Прави го дори когато е заспала. Искрено се надявам пак да се вкарвам във филми и да е обикновена бебешка проява, но това нали беше и симптом за рахит  Tired. От това, което изчетох в интернет Ади има и друг симптом на рахита - потят й се дланите и ходилата. Започнах да й давам всеки ден вит. Д3, че преди много често забравях.  В петък съм на консултация и ще споделя с педиатърката, но дотогава ще ми е леко притеснено.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт