Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 114
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
ето ме и мен, малко късно днес, но все пак

ейприл, пробвай фризо вом, вие сте лесни като сте на АМ, ние с кърмата пак 4 дни не се акали, сега пак варих сливи

# 271
  • В две тъмни очички
Аз май тая нощ няма да се наспя  Whistling Владимира яде в 9:30 и май в 12 няма да иска да става! Та...очертава се около 3-4 да се храним! Дано не съм права и се събуди до 30-ина мин,че аз за това не легнах с баща й преди 1 час,за да не си развалям уж съня  ooooh!

Е, така или иначе няма да пиша повече - лека на всички (макар че то много малко сме дето влизаме във форума тея дни)

# 272
  • София
Бенджи, честит рожден ден, всичко най-хубаво ти пожелавам!

За пъпките по дупето - ако не минават по-дълго време с кремовете против подсичане може да са гъбички.
Сари, да не е от слънцето само по китките и лицето?
Лека нощ от мен!

# 273
Опса!  Mr. Green Дам часът е 00:38 и аз съм тук!

БЕНДЖИ честит рожден дееен  Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам ти всичко, което да искаш да стане реалност!

За пъпките Ние оправихме дупето като сменихме памперсите на памперс ПРЕМИУМ. Дето са от памук само. Кожата стана страхотна едно петънце няма. Мажем се с бочко със смрадлика  Peace

# 274
chopiКогато ходихме на ортопед с бебка специално го попитах може ли да й слагам възглавница, тъй като връща мляко въпреки че съм вдигнала матрачето й на 30 градуса и той каза - да! Даже щом връща - задължително! Peace И с усмивка добави - не се притеснявай - няма да й се изкриви врата или пък да й стане нещо на гръбнака Peace

# 275
Щях да питам, ама забравих - някой от Красна поляна,Разсадника,Илинден,Света троица? newsm78 Хич не ми се разхожда самичка Crazy

Hug

# 276
  • Варна
ЧРД Бенджи nbirthday
Аз слагам съвсем фина и мека възглавничка и Викчо се чуства много добре,главичката му потъъъва в света на сънищата.
Хайде и аз отивам да потъвам smile3524,а как огладнявам като стоя до късно

# 277
Привет и от нас!!!Тези дни се бяхме отдали на разходки,гости и т.н та не остана време да драсна някой ред....В знак на извинение да ви почерпя по едно кафе

За възглавничката аз слагам от началото още питах педи и тя каза, че може,но е мн тънка
А за дупето честно да ви кажа до сега не сме имали проблеми(дано не ме чува дяволът),но съм чувала много добри отзиви за Бейби Тан newsm78
Бенджи честит рожден ден!  bouquet

Да се похваля дойде ми Бейби Вак-а голямо смукане на сополи пада тези дни,но и Белослава по-добре диша и суче,дано скоро напълно и се оправят тези сополи

# 278
  • София
Към ЛЛЛ  Hug моля отново за помощ-1я месец бебка наддаде 1 кг. и всичко беше ок,тогава обаче и установиха себореен дерматит и се наложи аз да пазя диета-без млечни,месо,яйца,риба...,отделно не ям и доста неща заради коликите,след 1месечна диета бебка е наддала 500гр,може ли причината да е в диетата?може ли като количество кърмата да е достатъчно,но да не е хранителна без тези неща които не ям?Какво да правя?Храня на поискване,държа бебка на гърдата колкото пожелае,не дохранвам,дори вода не пие,изпивам по 2-3 литра лактогенни чайове и вода на ден,обаче сякаш намаляват опишканите памперси,а и акото съвсем съвсем намаля Rolling EyesБлагодаря за отговора предварително Hug

# 279
Здравейте мацки
Днес времето при нас е мрачно и влажно и за това се очертава в къщи Sad.Ще си виси в темичката Grinning
Bianka1 мерси за кафенцето.
За кремчето за дупенце ползвам на Веледа и съм много доволна.
За възглавничка доки каза,че може да слагам и аз му слагам една мъничка.
ейприл3 браво на вас smile3501 кога ли и нашия малчо ще се откаже от нощното хранене.

# 280
Здравейте, мами!
През уикенда много разходки и много бира видях  Mr. Green Whistling , затова не съм чела и писала, но сега наваксах в четенето.
Да ви почерпя, че днес нашият шушкул става на 2 месеца!  Hug

# 281
Биричке,честити 2 месеца на Максим  bouquet

# 282
  • София
Честити 2 месеца на Максим! Да е жив, здрав и сладък!  Mr. Green

# 283
  • sofia
Биричка, честита месечинка.
Аз карах Ирен на градина и като се върнах мъжа ми хъркаше, а бебето мрънкаше, нямало кой да я чуе

# 284
Мами,налага ми се да изляза,ако опаковам добре детето и сложа дъждобран нали няма да я простудя?!  Sad

Общи условия

Активация на акаунт