Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 094
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Някой купи ли помпата БейбиВак,педиатърката ми я препоръча горещо,но се чудя да вярвам ли,че е толкова добра тая помпа newsm78

# 511
Така.....Гледам добре сте се позабавлявали, докато аз се разхождах в дъжда  Mr. Green
Минали сте през любими теми, поповторили сте това-онова...Браво!

Аз да се отчета(нали сме в отчетна)
Жана за 40 дена е качила 1310 гр. И е пораснала 3.5 см.
Вяра за 40  дена е качила 1020 гр. И е пораснала 2 см.
 Задоволително  Mr. Green Бъзикам се
Супер!!!!!!!!!!!!
Сестрата ме побърка с ваксините-ама знайте ли, ма колко са опасни тия болести, ма знайте ли това, ама онова. Че накрая ме заплаши , че няма да ми изплатят детските  Twisted Evil И показах змийското езиче Бе, викам, ако ми увредите децата с тия боклуци, колко ще ми плати държавата, а? Като са толкова важни парите. Ще ме плаши вече с 70 лв  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Накрая ми казаха да ида в РИОКОЗ и да подам там заявление, че не искам да ми бодат детето. Утре май там ще ходя, циркчето ще е пълно  Mr. Green

# 512
Някой купи ли помпата БейбиВак,педиатърката ми я препоръча горещо,но се чудя да вярвам ли,че е толкова добра тая помпа newsm78
имаме я и цялото семейство си дърпа сополите с нея  Peace

# 513
  • Пазарджик
ЗА НАСТРОЕНИЕ

# 514
Ха-ха,страшни образи!

# 515
Ети, аз съм с дискова херния, само че на врата. за операция и дума не може да става. Моят неврохирург, който я откри, също има дискова херния. каза че не би се оперирал. само при изключително краен вариант и то не в българия. ние имаме прекрасни лекари, но тази сфера малко куцала. Напълно те разбирам какво ти е. Мен като ме заболи и направо превъртам.
Дано всичко мине по най добрия начин  Hug

# 516
  • В две тъмни очички
Уфффф с тия дискови хернии направо е ужас  ooooh!
Аз и мъжът ми имаме на едно и също място - L5 S1 - м/у посления прешлен на гръбнака и първия на опашката! Като забрана имаме да носим детето  Whistling !!! Не виждам как ще стане обаче  Mr. Green ! Моята е малка,ама на мъжО е бая големичка...За сега нищо не правим по въпроса,ама скоро май трябва да се заемем докато е време......

Ети , мъжът ми още не се е прибрал и за това не съм ти писала дали знаем номера на този лекар  Hug

# 517
Не съм много компетентна , но 1600-2000 вата не мога да си го представя как ще смучат сополките на дъщеря ми. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 518
Ами, Пате, тъкмо му минаваше бебешкото акне и се появиха плаките и пъпките. Поне засега е само по лицето.
А като време? Биха ли ви ваксините за 2 месец?

Пате, за втория месец само Синфлорикс, добре че нямат Пентаксим. Пентаксим няма да дам да бодат.  Втория прием на Синфлорикс не знам дали да слагам newsm78. Ако има възможност да ги отменят по-добре да не слагам и него.
Обаче сме лека форма на АД. Не знам какво би казала комисията евентуално. В Гърция знам, че си правят всички ваксини при АД. Вероятно и в други страни. Не се счита АД за алергично заболяване.

# 519
Ами, Пате, тъкмо му минаваше бебешкото акне и се появиха плаките и пъпките. Поне засега е само по лицето.
А като време? Биха ли ви ваксините за 2 месец?

Пате, за втория месец само Синфлорикс, добре че нямат Пентаксим. Пентаксим няма да дам да бодат.  Втория прием на Синфлорикс не знам дали да слагам newsm78. Ако има възможност да ги отменят по-добре да не слагам и него.
Обаче сме лека форма на АД. Не знам какво би казала комисията евентуално. В Гърция знам, че си правят всички ваксини при АД. Вероятно и в други страни. Не се счита АД за алергично заболяване.

Чл. 20. (1) Задължителните имунизации и реимунизации могат да бъдат отлагани при наличие на медицински противопоказания съгласно приложение № 10.
11.2. не е противопоказание за имунизация атопичният дерматит - имунизациите се извършват по време на клинична ремисия и под защита на противоалергични средства;

Да, АД не е причина за отлагане.Но ако наистина не искаш да му сложиш някоя ваксина, никой не може да те задължи  Peace

# 520
Как не е противопоказание, като в темата за АД има деца отложени с години, а други направо освободени?

# 521
Здравейте и от мен, ще попиша докато беба мирува, че ми е трудно да пиша с 1 ръка ,а мога да чета и без ръце. Laughing После ще се върна да чета.

На всяка смяна на памперса мажа с бебешко олио, досега не сее подсичала. Мисля,че кожата на крачетата даже и е малко суха, една грапава е на места, четох ,че това било от суха кожа.

Ваксини няма да купувам, като има тогава ще ги сложим.

Ние днес излизахме ,дълга разходка,че чак ни заваля, но и сложих дъждобрана. Хубаво е човек като поизлезе.

# 522
Как не е противопоказание, като в темата за АД има деца отложени с години, а други направо освободени?
Само цитирам закона.Ако на практика е друго още по-добре.  Peace

# 523
Ще питам и разпитвам, сега това и е работата.

# 524
Бебеш, аз ВДИГАМ ПРЪСТ- Рая не се отби ,когато понах да и давам 1 път в деня АМ. В продължение на месец и давах, уж да започне да ака нормално, давах и разхлабвающо АМ. Като нямаше ефект с акането просто го спрях. Сега си стои още,/ то ще му изтече годността/ за спешни случаи, когато ме няма повече време,въпреки че оставям изцедена кърма.

Общи условия

Активация на акаунт