Математически турнири - 9

• 54 873
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
90% ли трябваше за следващия кръг на кенгуру.

# 76
  • Варна
http://www.slaveykov.com/subcategories.php?catid=6806

това са резултатите от  ЕК - Варна на учениците, които са се явили в "Славейков"

# 77
Здравейте Мами, искам да споделя с Вас успеха на сина ми в математическото състезание Европейско кенгуру . Четвъртокласник е, и има 115 точки Simple Smile. Силно се надявам да стигнем до национално  Simple Smile.

Изпращам ви линк с публикуван Протокол от Европейско кенгуро 2011г. за 4 клас гр. Ямбол

http://nepovtorimite.webnode.com/nashitje-uspjekhi/

Успех на всички малки математици!!!!

# 78
Здравейте Мами, искам да споделя с Вас успеха на сина ми в математическото състезание Европейско кенгуру . Четвъртокласник е, и има 115 точки Simple Smile. Силно се надявам да стигнем до национално  Simple Smile.

Изпращам ви линк с публикуван Протокол от Европейско кенгуро 2011г. за 4 клас гр. Ямбол

Поздравления на Даниел   bouquet
Със 115 точки няма как да не отидете Simple Smile

# 79
  • Варна
Здравейте Мами, искам да споделя с Вас успеха на сина ми в математическото състезание Европейско кенгуру . Четвъртокласник е, и има 115 точки Simple Smile. Силно се надявам да стигнем до национално  Simple Smile.

поздравления и от мен  за прекрасния резултат   bouquet все такива поводи за гордост  Ви желая

# 80
  • София
В 31 СУЧЕМ в София днес са изнесли резултатите от ЕК. Разбира се, докладваха ми само за втори клас - първото дете в класирането е със 70 точки.

И за останалите училища? Къде? Кажи, моля те, каквото знаеш.  Hug

П.П. Паднах като видях с каква скорост набира новата тема...

# 81
Майчета, разгледах резултатите на децата от ЕК -Варна и се чудя та се мая-четвъртокласниците са се представили по-лошо от третокласниците!Не знам вие как мислите,но аз очаквах като цяло да преобладава резултат от около 90 точки!

# 82
Майчета, разгледах резултатите на децата от ЕК -Варна и се чудя та се мая-четвъртокласниците са се представили по-лошо от третокласниците!Не знам вие как мислите,но аз очаквах като цяло да преобладава резултат от около 90 точки!

Това са резултатите само на четвъртокласниците, които са се явили в училище "Славейков". Децата, които искат да кандидатстват в МГ, се явиха в МГ - сигурно са над 200. Така че очакваме високите резултати там. Бяха казали сряда /която мина??!!/

# 83
Някой от децата вече се потят (отново) над задачите - Ямбол и Пловдив. Някой се потят и над историята. Стискаме им палци на всички.

# 84
  • Русе
 Успех на всички деца днес!
За протокола - според мен в Русе на олимпиадата  децата са се справили отлично - победителите са с 18 точки!

# 85
По непотвърдена информация, в Пловдив около 5-6 момчета имат резултати макс. Браво за сега. Но са казали че имат 14 дневен срок, така че ще тръпнем в очакване.

# 86
  • Русе
По непотвърдена информация, в Пловдив около 5-6 момчета имат резултати макс. Браво за сега. Но са казали че имат 14 дневен срок, така че ще тръпнем в очакване.

Става дума за ЕК  нали? Олимпиадата излезе май вече....

# 87

Давай моля те инфо,от къде я копна тази новина?Какъв е този 14 дневен срок?Само ние тук в Пловдив ли трябва да го спазваме?Ами то до 7 април ще стане 19 дневен?От това излиза,че другите градове не са спазили процедурата,и какво ще вземат наградите на победителите ли?Нещо не ми се вярва,но пък ми се иска да има много деца с махимален или много добър резултат.

# 88
  • Русе
Успех на всички деца днес!
За протокола - според мен в Русе на олимпиадата  децата са се справили отлично - победителите са с 18 точки!
newsm10  и така мисля. Имат още да учат как да описват задачите - отнетите точки на повечето деца са за не достатъчно описани решения. като прегледах критериите и решенията на щерката - на първа и трета задача са и взели точки от максимума за необосновани крайни решения - да се изядеш. на атаката по същия начин. но вече знае - следващия път - на изпитното състезание ще описва до край.
дано децата се справят в Ямбол. Аз като една задрямала гъска - не съм разбрала че от Русе са заминали деца и г-жата казала на детенце да отиде ако иска - сега ми е сърдита че не съм я пуснала smile3538, за какво ли съм мислила като ми е казала???

# 89
  • Пловдив
Записвам се да следя темата. И ние чакаме резултатите от ЕК. И да попитам, ще има ли трети кръг на олимпиадата по математика и ако има кога и къде ще бъде? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт