Hırsız Polis по kanal D

• 9 147
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
[ newsm78 newsm78 момичета никои не пише в темата къде се губите  има две песни в филма където ми харесват но не можах да ги намеря с български превод ако някои ги има нека ги качи да ги чуя
 Joy  chef #Crazy Rolling Eyes

# 31
Ники кои са песните които харесваш?В VBOX7 има превод на "Прикована съм за теб"тази от предишния ми пост,само че не знам защо като я постна тук субтитрите не излизат.Ако искаш да пробвам да ти я пратя на ЛС може и да стане?

# 32

Много хубав клип,прекрасна песен. Peace

# 33
 newsm78 newsm78 добро утро хубав ден  вили едната песен я намерих  където ми каза а другата е от клипчето и още една изпълнява я мъж на много места по време на филма я има незнам имената на изпълнителите  bouquet  bouquet Joy Joy Rolling Eyes Rolling Eyes

# 34
 newsm78 newsm78 имам едно питане ако има време вили да ми отговори когато арестуваха брат и журналиста написа статия във вестника за какво ставаше въпрос че чънар беше много ядосан и мави трябваше да се предате в полицията и каква присъда и дадоха та той я отвлече от затвора и за коя държава избягяха на хинала  я дадоха мави с едно малко дете то тяхно ли беше Rolling Eyes Laughing baby_neutral Joy

# 35
Ники сещам се за коя друга песен говориш,но мога да потърся в петък или събота.
Можеш ли да ми припомниш в кой епизод беше това с арестуването на брат и? Гледах филма преди около година и някои моменти съм ги позабравила,а сега ми липсва време да го гледам.
Ето тук музика от филма
Скрит текст:
http://www.youtube.com/results?search_query=hirsiz+polis+muzik&oq=hirsiz&gs_l=youtube-reduced.1.0.35i39l2j0l2.3469.7262.0.9646.6.6.0.0.0.0.145.855.0j6.6.0...0.0...1ac.1.cQTciLStQpY

# 36
Цитат
вили арестуването на брат и и написването на статиата от журналиста и където чънар я предава в полицията са в 43 еп а нейната присъда която съдията и сложи в 45 еп мерси за музиката аз  bouquet  bouquet също ги бях намерила но са без превод тези също нямат  също така ме е много яд защо не ги качват вече даваните серий с български превод Joy Joy Rolling Eyes 

# 37
  bouquet

Здравейте!
Песента на която танцуват Чънар и Мави в края на 10ти епизод ми харесва и искам да я намеря.Може ли някой да ми каже кой я изпълнява?

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 08:30 от лава

# 38
  bouquet Rolling Eyes Joy в предишната тема щастливи заедно имаше момичета знаеха турски и такива по интересни моменти ни ги превеждаха но и там има много повече посетители и беше много интересно и весело а тук с сме малко и е малко скучно но имам  чувството че много хора не са гледали филма  newsm78 newsm78 тя е още нова и темата почти всички турски филми съм изгледала който съм намерила но тези двата най много ми харесаха  Joy

# 39
  bouquet

Здравейте!
Песента на която танцуват Чънар и Мави в края на 10ти епизод ми харесва и искам да я намеря.Може ли някой да ми каже кой я изпълнява?
На 10-ти оригинален епизод ли?Понеже нямам възможност да гледам можеш ли да намериш момента като клип?Ако не в петък или събота ще имам възможност да погледна и ако мога ще ти отговоря.

# 40
вили-72 ,да на 10ти оригинален епизод.

# 41
  bouquet  bouquet newsm78 newsm78 вили ще те помоля като имаш време и ако можеш да ми качиш филма лабиринт никъде не можах да го намеря или не знам къде да го търся  Joy Joy

# 42
# 43

Много хубава снимка .

# 44

Общи условия

Активация на акаунт