Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 200
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Вени, за едно и също сме си помислили  hahaha hahaha hahaha hahaha Не, че се изненадвам, де!
"Алахкарицсин"/по дяволите, иди на м...а си, дяволите да те вземат/! hahaha

# 91
  • Варна
Бобо изобщо не ми помагаш с тези Серхови фотосесии , разконцентрирваш ме  hahaha Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 92
Бобо какви хубави сесийки на постваш  newsm51 Сите сладури заедно  Party
А Харунски и ядосан....пак му тиче  hahaha hahaha hahaha

# 93
  • София
Колко е тъжен Харунски - да се чудиш Джамил ли жали, Еда ли или себе си, че съдбата го свърза с Гюлерови и вече няма отърване  hahaha hahaha hahaha

# 94
# 95
Ей Бобо с тази прекрасна фотосесия ми възвърна силичките и сега мога да продължа да терзая по задачките и тръстиката  .Вече настроението ми е на макс и нищо неможе да го помрачи . Hug Heart Eyes
Момичета приятен следобяд до довечера и дано днес имаме хубав  фрагмент  Hug Heart Eyes

# 96
  • София
Бобо изобщо не ми помагаш с тези Серхови фотосесии , разконцентрирваш ме  hahaha Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
А, кой го казва?  Crossing Arms Ти нас не ни ли направи луди с тия клипове, а! #Crazy #Crazy #Crazy Имам да ти връщам!   hahaha hahaha hahaha

# 97
  • София
Всякак си го бива, момчето!  smile3521 Хич нема да го връщаме - с рожденна дата или без, все тая! Че, той може изобщо да не е раждан - направо си е като измислен!  hahaha hahaha hahaha

# 98
  • Русе
Всякак си го бива, момчето!  smile3521 Хич нема да го връщаме - с рожденна дата или без, все тая! Че, той може изобщо да не е раждан - направо си е като измислен!  hahaha hahaha hahaha
С рожден ден или без, с име или не, такъв мъж не се връща бе?!

# 99
  • София
Ей Бобо с тази прекрасна фотосесия ми възвърна силичките и сега мога да продължа да терзая по задачките и тръстиката  .Вече настроението ми е на макс и нищо неможе да го помрачи . Hug Heart Eyes
Момичета приятен следобяд до довечера и дано днес имаме хубав  фрагмент  Hug Heart Eyes
  love001  love001  love001  love001 Приятна тръстика и на теб! И не се преработвай много!  Hug

# 100
Със или без рожденна дата,раждан или не  hahaha за рекламация и дума не може да става
 Naughty
p.s  И тъжен е хубав...а кой ли жали... себе си,той си е за жалене човека.Нито на жени е случил...нито на семейство....и врага му не е у ред   33uu Жив да го ожалиш

# 101
Колко е тъжен Харунски - да се чудиш Джамил ли жали, Еда ли или себе си, че съдбата го свърза с Гюлерови и вече няма отърване  hahaha hahaha hahaha
Бобо , май отговор 3 е верния. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Фотосесийките ти са супер! Peace  love001  love001  love001

# 102
  • Русе

Нашето Джиджи! Grinning

# 103
  • София
А малкото ме уби от смях с тая лепенка  Joy Joy Joy Joy Пък и муцки прави, че малко я боляло, ама като го цунка мама и й мина набързо, а и мантъ яде от баба Живка  hahaha hahaha hahaha
мама й вика "Яваш, бе къзъм, яваш", ама нали е лакомо   Joy Joy Joy

# 104
  • Варна
А, кой го казва?  Crossing Arms Ти нас не ни ли направи луди с тия клипове, а! #Crazy #Crazy #Crazy Имам да ти връщам!   hahaha hahaha hahaha
а така не бива  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , ще ти пусна Енигма , гарнирана със Серхо , а работи тогава  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт