Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 223
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Бобо, ''Газелка''е прекрасно! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 122

Газелка

Красавица ни е Газелка,
нищо, че е Гърчавелка!
Стройна е като фиданка
и за Хубавелко е примамка!  newsm03

С очи кат въглен черни,
чий живот ли ще почерни?
Тез коси абаносови, тежки, 
чии ще лекуват болежки?

Мъж от сой си трябва тука
а, на Хубавелко е на слука!
Щат, не щат са си един за друг
и ако не вярват, да попитат тук!  Crossing Arms

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm03 newsm03 newsm09 newsm09 newsm09
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 txtloves

# 123
Ей Бобо... smile3501 smile3501 newsm51
Страхотна е нашата Газелка  smile3521

# 124
  • София
Благодаря ви, момичета !  reverance

Ауу, вижте каква красота са сътворили съседите. Ама и те не си поплюват! Верно, че е малко старичко, ама аз за първи път го гледам!

# 125
  • Русе
Здравейте от мен, особняка, на който му е все тая дали ще е с грива или с рога (зависи все пак кой му ги е сложил), но се чудя при вариант с грива като как ще бъде с рогата напред. И ако Харун се води слаб в Турция, то Йозлем трябва да я прекръстят на Невидима (Гъзелка отпада по очевадни причини). И айде няма нужда да напълнява - мен ми пълни очите и така, та даже прелива. Такова нещо ако съзра в нашия МОЛ, със сигурност ще падна от хлъзгавия ескалатор, напоен обилно с лигите ми. Шегувам се де - и при нас има такива жени, че....
Олеееее, сгазих лука, без да искам! newsm09 Имах в предвид, половинката на Овена да не му върви с рога напред, а с грива/коси/! hahaha А това, че си в групата  особняци, е просто съвпадение! Съвсем забравих,че скоро имаш Рожден ден.  smile3555
И / за да размахам съвсем баданарката  hahaha/ стиховете ти наистина са ОСОБЕНО хубави!

# 126
  • Русе

Газелка

Красавица ни е Газелка,
нищо, че е Гърчавелка!
Стройна е като фиданка
и за Хубавелко е примамка!  newsm03

С очи кат въглен черни,
чий живот ли ще почерни?
Тез коси абаносови, тежки,  
чии ще лекуват болежки?

Мъж от сой си трябва тука
а, на Хубавелко е на слука!
Щат, не щат са си един за друг
и ако не вярват, да попитат тук!  Crossing Arms

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Ееее, Бобо, прекрасно е! Направо си в 10-ката! Върха! newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 127
Добър ден, Дами!

След 3 дневно отсъствие отново съм сред вас. Признавам си голямо "препускане" беше по страниците на форума, но си заслужаваше!
Сега е и момента да благодаря на всички Ви, че правите това място притегателен център...Заради красивите фотоси, чувствените стихове и не на последно място силно въздействащите клипове....

# 128
# 129
  • Русе

Мокси, най-после да те "видя" тук! welcome

# 130
Хубава вечер от мен и не спирайте да се забавлявате! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.youtube.com/profile?user=adihadji#p/u/1/G-78NB22Fjk

# 131
Здравейте от мен, особняка, на който му е все тая дали ще е с грива или с рога (зависи все пак кой му ги е сложил), но се чудя при вариант с грива като как ще бъде с рогата напред. И ако Харун се води слаб в Турция, то Йозлем трябва да я прекръстят на Невидима (Гъзелка отпада по очевадни причини). И айде няма нужда да напълнява - мен ми пълни очите и така, та даже прелива. Такова нещо ако съзра в нашия МОЛ, със сигурност ще падна от хлъзгавия ескалатор, напоен обилно с лигите ми. Шегувам се де - и при нас има такива жени, че....
Олеееее, сгазих лука, без да искам! newsm09 Имах в предвид, половинката на Овена да не му върви с рога напред, а с грива/коси/! hahaha А това, че си в групата  особняци, е просто съвпадение! Съвсем забравих,че скоро имаш Рожден ден.  smile3555
И / за да размахам съвсем баданарката  hahaha/ стиховете ти наистина са ОСОБЕНО хубави!

Айде де, не се вживявай толкова с тая баданарка. Аз хич не съм злопаметен, само малко особняк, ама в днешните времена това си е направо комплимент.

Бобо, аплодисменти за твоята "Газелка"!!! Разсъни ме от следобедната дрямка, в която бях изпаднал на обраслото ми с тръстика бюро.

# 132

Мокси, най-после да те "видя" тук! welcome
И аз се радвам,че отново съм сред вас....Липсвахте ми... newsm51 newsm51 newsm51

Сега няколко думи и за последния епизод, който за мен си беше чист "пълнеж".
Явно вече сценаристите са изчерпани откъм идеи и повтарят ли, повтарят едни и същи действия до втръсване.
Да не говорим за гафовете, които с всеки изминал епизод увеличават броя си...Например: колата на Едже, превръзката на раната, която и бяха направили в/у дрехите, нападението с пожарогасителя над Бату и др.
Еденствената истинска сцена,която видях беше срещата на Еда,Яамур и Харун в болницата...Това се оказа и единствения щастлив, макар и за малко момент.
Да не забравя и момента със смъртта на Джемил, където там също бяха пресъздадени истински чувствата на семейството му. Въпреки,че на фона на вече изтормозения ни филм,можеха да ни го спестят.

# 133
  • София
Мокси, добре дошла!  welcome
Права си, доста изтормозена е вече ситуацията. Поне аз очаквам да отиваме към финал.  smile3521
Гледам съседите, освен че се тормозят за една анкета се готвят и за вселенски тържества за рожденния ден на Хубавелко!  hahaha hahaha hahaha

# 134

Общи условия

Активация на акаунт