Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 102
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
# 316
# 317
  • Русе
Браво, Алисас, Дани! Hug Hug Hug
Ееее, и Ютуб "работи" зад гърба ми, бе! hahaha Минутки преди това гледах...

# 318
Сарони:Кой каза, че на Еда не й пукало за Едже, че дори не била попитала как е... Ето, че все пак разпитва за нея и то по доста нормален начин. Проявява съчувствие. Е, няма да хукне да реве и заради нея де, но това е достатъчно

Аз казах! Така ми се стори! Не разбирам диалозите! И затова  давам малко назад! Но в интерес на истината, думите на съчувствие  ми звучат формално!И очаквах повече, защото постъпката на Едже го заслужава!

Така е, но все още не сме видяли нищо. Всъщност и аз да бях на мястото на Еда щях да имам резерви към Едже, независимо, че е спасила детето ми. Има няколко много добри български пословици, които са много точни тук: "Речено сторено" или "Казана дума, хвърлен камък". В крайна сметка мисля, че и Еда и Харун ще останат със сравнително добри взаимоотношения към Едже и Арас. Те не са лоши хора и се надявам сценаристите да предвидят един хубав финал и за тези герои. Всъщност във филма няма лоши герои, а максимално ествествени образи... Опитват се да ги доближат до реалността. Показват, че един човек, колкото и добър да е в някои ситуации действа и се приема като лош - Мелда, Едже, Арас, дори Еда и Харун. Безгрешни хора няма Simple Smile Нито много разумни! :Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 319
На погребението най-после ще ги видим комшиите, заради това "какво ще кажат хората", как затриха щастието на децата си ...

# 320
  • Русе
Момичета, за 1 час угасям компа! Ако не заспя,среща след 1 час. Grinning

# 321
Сарони:Кой каза, че на Еда не й пукало за Едже, че дори не била попитала как е... Ето, че все пак разпитва за нея и то по доста нормален начин. Проявява съчувствие. Е, няма да хукне да реве и заради нея де, но това е достатъчно

Аз казах! Така ми се стори! Не разбирам диалозите! И затова  давам малко назад! Но в интерес на истината, думите на съчувствие  ми звучат формално!И очаквах повече, защото постъпката на Едже го заслужава!

Абсолютно те подкрепям, Каламитси.
Но този път набрах яд много и на Харун, от Еда какво да очаквам... спрямо Едже, то е ясно, тя гое показала.... за мен това не е съчувствие, но ето тези думи на Харун
Е-Значи се бори  сама с живота?Мразех я,но...Сега мисля,че тя стана жертва на брат си.
Х-забрави вече.Всичко забрави.Само аз и ти сме важни(целувка)

направо ме изумиха.
Това не го очаквах от него в такъв момент, когато Едже сама се бори за живота си,
след като е спасила детето ти.
Не, не само той и Еда са важни !!!
Но за него явно е така. Та той захвърли и собственото си семейство и там едната му сестра е с психични проблеми, другата , омъжена за престъпник, но не го виждам много да се е загрижил.
За първи път нещо толкова силно да ме подразни в Харун !
Още страдания го чакат, и него и Еда, няма как да са щастливи ,
ако всичко край тях е в пепелища.
Не са справедливи за Едже, да я оставят съвсем сама да се бори за живота си.
Това, което показаха сценаристите, не е състрадание.
Може би такива са им разбиранията, моралът.
За добрия край на филма, не се надявам на такъв изобщо вече.
Единствено истинско състрадание към Едже прояви Ямур.

Не мислиш разумно. Съжалявам, че го казвам. Разбира се, че Ямур ще прояви истинско състрадание към Едже - първо, защото е дете, а те са така искрени и невинни, второ, защото Едже никога не я е наранявала и оскърбявала. Аз, пак казвам, ако бях на Еда или харун никога не бих се метнала да рева за Едже. Да, ще ми е кофти за нея, но чак пък да се тръшна... До преди дни тя им причиняваше мизерии и лъжеше. както и да е! Аз лично смятам, че рано иликъсно Харун и Еда ще покажат благодарността си към Едже. Реагирате остро, защото просто сте настроение негативно Simple Smile

# 322

Ето кой следи новините в 8 часа. Wink

И аз се омитам за час и повече, че ме чака голям куп пране за гладене, а аз гледам да отлагам работата, като че ли Харун и Еда са по-важни  Wink

До по-късно и от мен !  Stop

# 323

Вени, дай някаква друга връзка, та ако не се появиш след 1 час да те потърсиме.  hahaha hahaha hahaha

# 324
allisas73, Едже както спаси Ямур, можеше и да я убие в тази катастрофа, защото изобщо не беше взела много добро решение. По-добре да беше отвела детето през нощта, по-голям шанс щеше да има да се измъкне. Stop
Харун едва ли е забравил провалената си сватба и това,че Едже е мълчала толкова години,че е сестра на Кенан. Дори когато той е убил родителите му.
Не знам, защо очаквате нещо повече от него и Еда, от това да се загрижат , как е тя?
След всичко причинено от нея и брат й ... Tired

Ураганче, така го почувствах.
Несправедливо се отнесоха към Едже. Най-вече Харун. Държеше й един нормален разговор, след като 4 години все пак е разчитал на помощта и за Ямур. Едже допусна много грешки, но те бяха в голяма степен резултат от поведението на Харун и Еда. Излъга за снимката, да, но това не е чак такъв грях, ако Еда имаше глава на раменете си и поне малко интуиция.
Загуби детето си , заради собствената си глупост, не заради Едже.
Ако не беше Едже да каже истината на Еда, тя и досега щеше да върти номера на Харун.
Това дори беше несправедливо от страна на сценаристите, да не й дадат възможност тя сама да проумее истината, а друг да й отваря очите...
Едже спасява Ямур ранена, трябваше и поне малко време да се съвземе след лекаря.
Ако Едже не се беше разкаяла и върнала за прошка, всъщност, единственият образ във филма, показал разкаяние и молба за прошка. Никой друг. Да не говорим за стореното от Мелда, която пък е сестра на Еда. На нея може да се прости , на Едже не.

Ама, разбира се, защото е влюбен в Еда Simple Smile Толкова много неща прощаваш на любимия човек. Съгласна съм, че дължеше нормален разговор на Едже, но пък така е преценил. А от къде знаем, че не е говорил с нея... Хахаха, така като гледам и Ямур е ходила на детска градина без да видим. Кога е имало време не знам......... не са давали вид да е имало дупки във времето, ако изгледаме последните 20 епизода накуп ще видим,ч е всичко това се случва в рамките на 2-3 седмици максимум Simple Smile Както и да е!!!

# 325
Сарони, не съм настроена негативно. Просто аз харесвам Едже, винаги ми е харесвала, дори и когато направи грешки, намирах оправдение за нея, това е моето отношение към този образ.
За сметка на нея, Еда ми изпростя на максимум, още в края на миналия сезон, а този съвсем.
Съвсем искрено си казвам мнението.
Като всички вас искам единствено щастлив край за Еда и Харун, заслужават най-много от всички щастието да са заедно, след всичко, което преживяха, но като образ Еда отдавна не ми е любимка.  Харун също ме разочарова, писах вече. Но да се взимат и ние да сме щастливи, никой не е идеален.

# 326
..
А думите на Харун, че освен той и Еда , друг не съществува, направо ........
Спомняш ли си , когато мислеха за другите, до къде се докараха? За тях най-важно трябва да бъде детето им, а не да мислят за всички други, но не и за себе си!
А може и да не се оженят , та да не страда Едже, или Харун да си я вземе вкъщи да си я гледа и всеки ден да й носи закуска и рози , та тя да бъде щастлива. Joy Joy Joy

Не, не става дума за това, а за обикновена човещина, която трябваше да проявят.
От Еда не съм я очаквала /образът й е такъв/, но от Харун-да.
Еда за Ниса не се заинтересува , която е сестра на Харун, какво остава за Едже, която й е съперница. За нещастника Толга да не говорим. Него сценаристите напълно забравиха.
А той беше брат на единия и най-добър приятел на другия.
Наистина след Еда и Харун остават пепелища.
Затова сега не вярвам в щастливия край на тази любов.
Ако нещо се промени в следващите серии , бих се радвала да мисля друго.

Оттеглям се, защото явно не се споделя мнението ми, а аз твърдо стоя зад него.

Все повече чета и все повече отговарям Simple Smile Съжалявам, но не мога да не си кажа и аз мнението. Просто сценаристите не са показали това, но съм сигурна, че ако героинята на Еда беше реален човек, щеше да се е видяла с Ниса, да я е попитала как е.... Все пак наистина не мисля, че и тези подробности трябва да гледаме във филма... Ако ги бяха дали, щяхте да кажете, че е пълнеж, нали?!?!??!

# 327
Колкото и шантаво да звучи ,този фрагмент ми хареса!!!Това ,че ще има трогателни сцени около погребението на Джемил се знаеше.Много сълзи рев и ридания.Хубавото е ,че нашите сладури са заедно ,и че поне този епизод Бату няма да го "развали"!!Следващият, най - вероятно ще започне още от самото начало с някоя гадост на Бату.!!!

Незнам защо ,но аз си мисля за наближаващ финал!!Няма да се проточат нещата чак до юни месец!!

# 328
Надявам се, че повече няма да разделят Харун и Еда!!!!!!!! Щото ми втръсна вече!
като видях погледа на Едже, мисля, че няма да каже хубави думи на бату. Нищо чудно да го изгони и да му каже, че за нея той вече не съществува. Подозирам нещо такова. Поне аз бих реагирала така на нейно място.
Оф, искам да доизяснят нещата около тоя скапан Бату, да умира или квото там да му се случи... Еда и Харун да се оженят и да приключи веднъж завинаги този сериаааааааааааааааал Simple Smile Пък ние ще намерим какво да гледаме... Аз със сигурност няма да загледам турски сериал скоро, обещавам си!!!

# 329
  • София

Ама, разбира се, защото е влюбен в Еда Simple Smile Толкова много неща прощаваш на любимия човек. Съгласна съм, че дължеше нормален разговор на Едже, но пък така е преценил. А от къде знаем, че не е говорил с нея... Хахаха, така като гледам и Ямур е ходила на детска градина без да видим. Кога е имало време не знам......... не са давали вид да е имало дупки във времето, ако изгледаме последните 20 епизода накуп ще видим,ч е всичко това се случва в рамките на 2-3 седмици максимум Simple Smile Както и да е!!!
Очевидно не ни показват ежедневието им,това би ни се сторило скучно.Щастливите моменти на тримата изглеждаха като няколко дена,но всъщност не е било толкова кратък период,показали са ни само най-важното,а и сега дават някои моменти.

Общи условия

Активация на акаунт