Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 121
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Съжалявам, Рекси, но Едже не заслужава това.
Иначе да, аз точно така разбирам състраданието - да бъдат до нея.
Това нямаше как да стане след смъртта на Джамил, но поне някой да беше до Едже... наистина е много тъжно това отношение...
А думите на Харун, че освен той и Еда , друг не съществува, направо ........
Едже си заслужи напълно участта,никой не й е виновен,Еда е много права в думите си че тя стана жертва на брат си.Защо Еда и Харун да проявяват състрадание към нея,след като Бату дори не го направи,а и след всичките мизерии,които им причини  #Crazy #Crazy #Crazy Нима трябваше Еда да си зареже детето и да не бъде до баща си,който умира,за да стои до Едже  Sick Sick,до жената която им причиниваше толкова болка  години наред.Знам че искаш да оправдаеш Едже,но не става,всеки плаща цената на грешките си  Peace
Здравейте момичета, до сега не съм се изказвала за или против Едже, но сега ще кажа мнението си- категорично считам, че показаното от страна на Харун и Еда й е предостатъчно на Едже, това, че се е грижила за детето 4 години според мен е било само в очакване на момента, в който Харун ще бъде на линия за нея, нищо в моите очи не я оправдава, първо защото не каза, че Еда ги е търсила на летището, второ, че макар знаейки, че Еда искаше да бъде с детето си, очакваше своя звезден миг.
Не споменавам това, че е скрила, че е сестра на Кенан, това е разбираемо - необходимо е на сценаристите, но как може да знае какво причинява брат й на семейството на Харун и да се надява да има нещо с него - това не го разбирам и не го оправдавам.
newsm10 newsm10 newsm10

# 301
Значи Керем наистина е станал убиец, имах мъничка надежда 0.1 % това да си го е представял как застрелва Уур  Confused. Оттук насетне какво го чака само ..... , , как можа точно това да наследи от Джамил ..... ще излезе от затвора към 40 години.... Може би там убийства за честта да са смекчаващи вината обстоятелства, нямам представа, но иначе наистина го чакат много години затвор ..... Такова безумие ..... И Ферда съсипана като знае, че заради нея брат й е в затвора.
Какво ли чете Мелда ?
Наистина Гюлер ги разбиха сценаристите с това развитие на сюжета.
Преди тях разбиха Арсланлъ.
Радвам се, че поне Бату е до Едже. За нея той, какъвто и да е, е нейн брат.
Изобщо не се съмнявах, че той ще стигне до нея, тя е единственото му близко същество.
Ако й кажат, че ще е парализирана за цял живот, може да поиска от Бату да я убие...
Това ще е кошмар за Бату  Sad

# 302
  • София
Харун-Арас(в болницата)

А-скорошно оздравяване.
Х-от къде научи  че сме тук?
А-това не е от значение.Радвам се за намирането на Ямур.
Х-нямаше нужда да идваш,за да кажеш това.
А-Дойдох,за да не правя за пореден път една и съща грешка.
Х-каква грешка?
А-бъди внимателен с Бурак
Х-какво искаш да кажеш,говори открито
А-Бурак ми каза,че Бату е Кенан.
Х-Бурак ли?Какво,кога ти каза?
А-Чуй това и ще разбереш.Всичко е тук
Х-добре,затова ли се опитваш да бъдеш добър?Каква е целта ти?
А-нямам цел.Не се и старая да изглеждам добър,защото аз съм.Но има неща,които не могат да се простят.Бату и мен направи на глупак,използва ме.Аз никога не бих приел това.Ще си получи наказанието.(към Еда) Скорошно оздравяване.Това е момента за разрушаването на съдружието.

# 303
Едже си заслужи напълно участта,никой не й е виновен,Еда е много права в думите си че тя стана жертва на брат си.Защо Еда и Харун да проявяват състрадание към нея,след като Бату дори не го направи,а и след всичките мизерии,които им причини  #Crazy #Crazy #Crazy Нима трябваше Еда да си зареже детето и да не бъде до баща си,който умира,за да стои до Едже  Sick Sick,до жената която им причиниваше толкова болка  години наред.Знам че искаш да оправдаеш Едже,но не става,всеки плаща цената на грешките си  Peace
Здравейте момичета, до сега не съм се изказвала за или против Едже, но сега ще кажа мнението си- категорично считам, че показаното от страна на Харун и Еда й е предостатъчно на Едже, това, че се е грижила за детето 4 години според мен е било само в очакване на момента, в който Харун ще бъде на линия за нея, нищо в моите очи не я оправдава, първо защото не каза, че Еда ги е търсила на летището, второ, че макар знаейки, че Еда искаше да бъде с детето си, очакваше своя звезден миг.
Не споменавам това, че е скрила, че е сестра на Кенан, това е разбираемо - необходимо е на сценаристите, но как може да знае какво причинява брат й на семейството на Харун и да се надява да има нещо с него - това не го разбирам и не го оправдавам.

+1

# 304
Не се и старая да изглеждам добър,защото аз съм.

Много ми харесват тези думи на Арас.  Simple Smile
Макар че имам доста резерви към него.

# 305
  • Русе
Рекси, благодаря ти за превода! Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 306
  • Русе
Момичета, я ми припомнете - сега кой държи акциите на Ар Марине?! newsm78

# 307
  • София
Момичета, я ми припомнете - сега кой държи акциите на Ар Марине?! newsm78
Акциите на Бату вече са собственост на Бурак,а тези на Арас все още не са давали да ги е купил Харун  Thinking

# 308
  • Варна
Абсолютно всички герои в тоя сериал са нещастни, може би с изключение на Ямур, но това е, защото е малка и въпреки че е много умничка, все още не си дава сметка за много неща!
Като почнем с Гюлерови- бай Джемил след много разочарования почина, Тюркян е смъртно болна и загуби другаря си в живота, Мелда е съсипана с тая упорита несподелена любов към Харун и бруталното насилие на Бату, Ферда е самотна майка с две деца и трето на път и с ужасяващи угризения, Керем стана убиец и си провали живота... ooooh!
После Арсланлъ- Ашъл с тоя червей до себе си и дъщеря в трудна възраст и объркани чувства, и Ниса със съсипано здраве и психика, живееща в пълна заблуда и измъчвана от любов към неподходящия мъж... ooooh!
Другото семейство- Атакан- Едже тежко ранена, застрашена от частична или пълна парализа, терзаеща се от несподелена любов и угризения за смъртта на бебето и отвличането на Ямур, притеснена от поведението на брат си и накрая Бату, който макар че е най- върлия злодей, живее в непрекъснат ад заради желанието си за отмъщение, тъгата по убитите му родители, обичта към сестра си, сега вече и в тревога за здравето й, несподелените чувства към Мелда, които той мислеше за любов, постоянно бяга и се крие и се чуди на кого по- напред какво по- голямо зло да направи... ooooh!
Харун и Еда и те не са особено щастливи, въпреки че намериха най- сетне пътя един към друг, но това търсене ги изтормози безкрайно и двамата, докато се преборят със самите себе си и решават проблемите на свързаните с тях хора! ooooh! Един миг щастие изживян докрай нямаха тия хора- все нещо от ужасно по- ужасно им се случваше... ooooh!
Страшна работа...  Crossing Arms Хепиенда трудно го виждам... Thinking

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 19:42 от danidorina

# 309
Моля някой да ми пусне линк на фрагмента, нямам регистрация във фейсбук.

# 310
Харун-Арас(в болницата)
А-скорошно оздравяване.
Х-от къде научи  че сме тук?
А-Дойдох,за да не правя за пореден път една и съща грешка.Х-каква грешка?
А-нямам цел.Не се и старая да изглеждам добър,защото аз съм.Но има неща,които не могат да се простят.Бату и мен направи на глупак,използва ме.Аз никога не бих приел това.Ще си получи наказанието.(към Еда) Скорошно оздравяване.Това е момента за разрушаването на съдружието.

Рекси, благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet
И за мен образът на Арас спада към добрите. Освен фикс идеята му да се ожени за Еда и така внезапно породилите се чувства към нея, единствената му грешка беше, че не каза досега кой е Кенан. Но сега с даването на диска иска да предпази Харун от двуличника Бурак и да му покаже, че "държи змия в пазвата си". Това според мен и е и първата крачка към сътрудничеството или бизнес партньорството между Харун и Арас.

# 311

Заповядай, мила ! Аз го гледам тук, защото и аз нямам регистрация.

http://www.youtube.com/user/BurakCeren1

# 312
  • Варна
Харун-Арас(в болницата)
А-скорошно оздравяване.
Х-от къде научи  че сме тук?
А-Дойдох,за да не правя за пореден път една и съща грешка.Х-каква грешка?

Рекси, благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet
И за мен образът на Арас спада към добрите. Освен фикс идеята му да се ожени за Еда и така внезапно породилите се чувства към нея, единствената му грешка беше, че не каза досега кой е Кенан. Но сега с даването на диска иска да предпази Харун от двуличника Бурак и да му покаже, че "държи змия в пазвата си". Това според мен и е и първата крачка към сътрудничеството или бизнес партньорството между Харун и Арас.
newsm10 newsm10 newsm10

# 313
# 314
  • Русе
Няма го в Ютуб още!

Общи условия

Активация на акаунт