Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 122
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Едже е дискусионна личност.
Затова и във форума се обсъжда толкова.
Харесват ми постовете, които я защитават.
Щом има хора, които могот да й простят грешките, доброто е живо.
Мисля, че затова и Харун и Еда(под негово давление) ще й простят.
Така ще се вложи повече сила в образите им, защото се иска сила да простиш.
Единственият без прошка ще бъде Бату, но той към момента и не търси такава.
Едже показа своето разкаяние .... както и Мелда.
Но мисля, че и за двете не предстои щастлива участ.
 Малко тъжно, но сценаристите май
ще ги обрекат да страдат от тези си дела до края на дните им.
Така ще ни кажат не пожелавай  и не пречи на чуждото щастие.

# 286
# 287
Дани,Моски поздравления  smile3501 smile3501 newsm51

# 288
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1693404588679&oid=189716287710132&comments

# 289
  • София
Мелда идва при Еда,Харун и Ямур
Е-како
М-как си моя красавице?
Я-много съм добре
М-Еда,с теб може ли да поговрим за малко?
Е-мхъ...какво има како,кажи ми?
М-как се казва такова нещо
Е-притеснявам се
М-Еда,баща ни е в болница
Е-не е нещо важно нали?
М-доктора каза че трябва да сме подготвени за всичко.
Е-един момент,т.е..Как така да сме подготвени за всичко?какво ще рече това?Какво му има на татко?Защо лежи в болницата?Говори како!Да не би татко...(към Харун) Баща ми умира

# 290
http://www.facebook.com/unutulmazresmisayfasi?sk=info#!/video/video.php?v=172966722755234&oid=102464064879&comments
Фрагман!!!

# 291
Алисас,ти какво очакваш,Еда и Харун да стоят до главата на Едже ли  newsm78 newsm78 newsm78 Това е повече от абсурдно.Достатъчно показаха състраданието си.Колкото и да се постара Едже се провали в намеренията си,да опита се да помогне на Ямур,но същевременно я изложи на такава опасност  #Crazy #Crazy #Crazy А и защо Еда и Харун да стоят до Едже като тя си има брат,който само говореше колко я обичал и тем подобни,а когато избяга от полицията не отиде да я види или да се поинтересува как е,а първо се втурна с пистолетите да отмъщава.Жалко е ако наистина Едже остане парализирана,но има една много вярна поговорка-Кой на каквото си постеле,на това ляга  Peace
Браво, стига Еда и Харун са живяли за другите. Защо никой не се опита да ги разбере, а всеки действаше за себе си. Включително и Мелда- тя каза, че няма да е щастлива, но и те ще страдат.
След това 4 год не и помогна да открият Ямур след като беше близо до Бату. Стига толкова и те имат право на щастие.

# 292
  • София
http://www.facebook.com/unutulmazresmisayfasi?sk=info#!/video/video.php?v=172966722755234&oid=102464064879&comments
Фрагман!!!
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy В тоя фрагман само погребението дават  ooooh! ooooh! ooooh! Явно на Ферда не са й повярвали,Керем е в затвора  newsm78 newsm78 Ниса да не би да е разбрала за Бату

# 293
Фрагман!!!
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy В тоя фрагман само погребението дават  ooooh! ooooh! ooooh! Явно на Ферда не са й повярвали,Керем е в затвора  newsm78 newsm78 Ниса да не би да е разбрала за Бату
Да, и Бату за пореден път е "пробил" през персонала на болницата, и е достигнал до Едже. Тези сценаристи верно са заложили на него като на основна фигура, в този сериал.

# 294
Последната сцена ми хареса.
Другото ще е пак ред сълзи, ред сополи.

# 295
  • Варна
Тия фрагмани са много кратки в последно време, но май и толкова стига! Три добри новини и много лоши! Добрите:
-Харун и Еда най- накрая са заедно във всичко и пред всички! Хареса ми последния кадър! thumbsup
-въпреки всичко Бату е до Едже- явно злодеят все пак може да обича, пък и тя има нужда от него в този труден за нея момент;
-май Ниса разбира истината за Бату и затова се тръшка така, но това ще я освободи от неговата зависимост;
Лошите:
-погребението на Джемил, мнооого мъка... ooooh!
-Керем в затвора- честно казано се поизумих като видях с какво хладнокръвие застреля човек! #Crazy
-семейство Гюлер- съсипани... ooooh!
-Бату е на свобода, проникнал е без проблеми в болницата и започва да вилнее отново... Crossing Arms
Серията определено пак ще е доста тягостна, като всички останали от втория сезон- много тежки за гледане, много емоции повечето отрицателни, много мъка, много сълзи... newsm09
Дано има мили моменти с Харун, Еда и Ямур, за които загатва последния кадър, че малко да се поразведри обстановката! Peace
Мокси, чудесно оформление на стихчето ми, благодаря! bowuu newsm51

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 17:55 от danidorina

# 296
  • Русе
Знаех си аз  - когато ме няма идват и фрагмани, и резюмета, за снимки да не говорим!
Диди88, благодаря ти за фрагмента! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
И аз мисля, че ще е тежък епизод, но поне ще си поемем дъх от зверствата на Бату! Поне се надявам! Редно е да ни покажат  и мъката на сем.Гюлер, при сем.Арсланлъ Ниса беше най-крехка и нестабилна. Дали няма да повторят случая с някой от децата на Джемил ?! newsm78

Дани, много хубав стих си написала отново! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Моксито, прекрасно оформление на стихчето на Дани! newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 297
# 298
# 299
Съжалявам, Рекси, но Едже не заслужава това.
Иначе да, аз точно така разбирам състраданието - да бъдат до нея.
Това нямаше как да стане след смъртта на Джамил, но поне някой да беше до Едже... наистина е много тъжно това отношение...
А думите на Харун, че освен той и Еда , друг не съществува, направо ........
Едже си заслужи напълно участта,никой не й е виновен,Еда е много права в думите си че тя стана жертва на брат си.Защо Еда и Харун да проявяват състрадание към нея,след като Бату дори не го направи,а и след всичките мизерии,които им причини  #Crazy #Crazy #Crazy Нима трябваше Еда да си зареже детето и да не бъде до баща си,който умира,за да стои до Едже  Sick Sick,до жената която им причиниваше толкова болка  години наред.Знам че искаш да оправдаеш Едже,но не става,всеки плаща цената на грешките си  Peace
Здравейте момичета, до сега не съм се изказвала за или против Едже, но сега ще кажа мнението си- категорично считам, че показаното от страна на Харун и Еда й е предостатъчно на Едже, това, че се е грижила за детето 4 години според мен е било само в очакване на момента, в който Харун ще бъде на линия за нея, нищо в моите очи не я оправдава, първо защото не каза, че Еда ги е търсила на летището, второ, че макар знаейки, че Еда искаше да бъде с детето си, очакваше своя звезден миг.
Не споменавам това, че е скрила, че е сестра на Кенан, това е разбираемо - необходимо е на сценаристите, но как може да знае какво причинява брат й на семейството на Харун и да се надява да има нещо с него - това не го разбирам и не го оправдавам.

Общи условия

Активация на акаунт