Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 097
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Колкото и шантаво да звучи ,този фрагмент ми хареса!!!Това ,че ще има трогателни сцени около погребението на Джемил се знаеше.Много сълзи рев и ридания.Хубавото е ,че нашите сладури са заедно ,и че поне този епизод Бату няма да го "развали"!!Следващият, най - вероятно ще започне още от самото начало с някоя гадост на Бату.!!!

Незнам защо ,но аз си мисля за наближаващ финал!!Няма да се проточат нещата чак до юни месец!!

Дааа, да:) Харесва ни, защото няма напрежение и лудост, нито екшън сцени, нито караници или раздели между Еда и харун.....

# 331

Ама, разбира се, защото е влюбен в Еда Simple Smile Толкова много неща прощаваш на любимия човек. Съгласна съм, че дължеше нормален разговор на Едже, но пък така е преценил. А от къде знаем, че не е говорил с нея... Хахаха, така като гледам и Ямур е ходила на детска градина без да видим. Кога е имало време не знам......... не са давали вид да е имало дупки във времето, ако изгледаме последните 20 епизода накуп ще видим,ч е всичко това се случва в рамките на 2-3 седмици максимум Simple Smile Както и да е!!!
Очевидно не ни показват ежедневието им,това би ни се сторило скучно.Щастливите моменти на тримата изглеждаха като няколко дена,но всъщност не е било толкова кратък период,показали са ни само най-важното,а и сега дават някои моменти.

Всъщност, така е, да Simple Smile

# 332
..
А думите на Харун, че освен той и Еда , друг не съществува, направо ........
Спомняш ли си , когато мислеха за другите, до къде се докараха? За тях най-важно трябва да бъде детето им, а не да мислят за всички други, но не и за себе си!
А може и да не се оженят , та да не страда Едже, или Харун да си я вземе вкъщи да си я гледа и всеки ден да й носи закуска и рози , та тя да бъде щастлива. Joy Joy Joy

Не, не става дума за това, а за обикновена човещина, която трябваше да проявят.
От Еда не съм я очаквала /образът й е такъв/, но от Харун-да.
Еда за Ниса не се заинтересува , която е сестра на Харун, какво остава за Едже, която й е съперница. За нещастника Толга да не говорим. Него сценаристите напълно забравиха.
А той беше брат на единия и най-добър приятел на другия.
Наистина след Еда и Харун остават пепелища.
Затова сега не вярвам в щастливия край на тази любов.
Ако нещо се промени в следващите серии , бих се радвала да мисля друго.

Оттеглям се, защото явно не се споделя мнението ми, а аз твърдо стоя зад него.

Все повече чета и все повече отговарям Simple Smile Съжалявам, но не мога да не си кажа и аз мнението. Просто сценаристите не са показали това, но съм сигурна, че ако героинята на Еда беше реален човек, щеше да се е видяла с Ниса, да я е попитала как е.... Все пак наистина не мисля, че и тези подробности трябва да гледаме във филма... Ако ги бяха дали, щяхте да кажете, че е пълнеж, нали?!?!??!
Аз също мисля ,че от това което преведоха момичетата ,стана ясно ,че и Еда и харун са загрижени за Едже!!
Все пак не искате да кажете ,че Еда трябва да се хвърли в ридания заради Едже??? newsm78 #CrazyТя и причини толкова болка ,която трудно се прощава,дори да се разкаеш.
Ямур казва ,че Едже е искала да я върне , но  е възможно Еда  да се съмнява в добрите намерения на Едже!!Все пак Ямур е дете и може лесно да бъде подведена!
Въпреки всичко Еда се държа уважително към Едже и случилото се!!Предполагам , че след като Еда осмисли случилото се ,ще помогне много повече на Едже!!В следващите серии ще видим имено това - затопляне на отношенията между Едже и Еда. Дори мисля ,че Еда и Харун ще се грижат за нея и ще и помогнат да проходи отново!!

# 333
Харун няма грешка колко е грижовен само......как успокоява Еда.!!
А тя веднага след погребението на родителите му, започна с кавгите!!!

изчезмам ,че да не може да ме разкъсате hahaha hahaha hahaha hahaha

# 334
Меги,  подкрепям твоето мнение за Еда.  Въпреки  всичко  тя прости на Мелда, предпазлива  и раздразнена беще от това, че Харун не и каза,   че Мелда работи отново с него. Еда носи нежна и ранима душа, но е силна и превъзмогва трудностите. Болката от загубата на дете е много силна, но си  мисля, че Еда  покрай всички странни и страшни събития, я попреодоля.  Убедена съм, че тя ще прости и на Едже.

# 335
Едже ,наистина гледа стреснато Бату!
но може би се чуди какво прави там ,след като е бил задържан!!

# 336
  • София
А тя веднага след погребението на родителите му, започна с кавгите!!!

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Меги,изобщо не си права,а и няма смисъл отново да се разпалва този спор Харун или Еда,глупаво е.Еда също беше до Харун при погребението на родителите му,дори и след него,въпреки лошото отношение на Ямур към нея.Нека не забравяме колко му се молеше да не се среща с Арас,защото се страхуваше за живота му след стореното от Кенан.

# 337
  • Варна
Едно стихче от мен Peace

Сезони

Очарование имат всички сезони,
един след друг минават...
Годините неусетно преминават...
Времето на пясък се рони...

Есента със златистата премяна
и тишината...
Зимата с бялото сияние
и пустотата...
Пролетта с ярките цветове
и красотата...
Лятото с новите светове
и суетнята...

Есента- с пътеки от сухи листа...
Зимата- по стъклата снежни цветя...
Пролетта- зефир над цъфнало поле...
Лятото- нежен бриз с дъх на море...

Есента с тръпчив вкус на тъга...
Зимата с усещане за самота...
Пролетта със свежо вдъхновение...
Лятото с весело настроение...

И пак- есен...Зима...
Пролетта...Лятото...
Безкрайност необозрима...
Завършеност на цялото...

# 338
Не съм аз авторът. Мисля, че ще ви хареса...
Когато нищо друго няма
във този свят, разполовен
на истина и на измама,
невярваща, ти вярвай в мен.

Защото в битката неравна,
която водим сякаш век,
със теб сме станали отдавна
един живот, един човек.

Ха-ха... Загадка... Кой е авторът?

Автора е Недялко Йорданов а стиха се казва "Клетва".  Hug
супер си,karpatiq! Колко време вече Харун казва на Еда "ти вярваи в мен"... Да се надяваме, че последното обещание на Еда "любимата ти жена никога няма да си отиде" означава че вече наистина вярва в него.

# 339
А тя веднага след погребението на родителите му, започна с кавгите!!!

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Меги,изобщо не си права,а и няма смисъл отново да се разпалва този спор Харун или Еда,глупаво е.Еда също беше до Харун при погребението на родителите му,дори и след него,въпреки лошото отношение на Ямур към нея.Нека не забравяме колко му се молеше да не се среща с Арас,защото се страхуваше за живота му след стореното от Кенан.
Рекси, тъкмо си мислех ,че ще ми се размине , но уви!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Викам си , тъкмо момичетата ги няма , я да взема аз да "оплюя" Еда ,както си знам ,и беж ... running running running running.. да ме няма.................. , но ти ме "Сгащи" набързо!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 21:08 от migi_megi

# 340
  • Варна
Меги,  подкрепям твоето мнение за Еда.  Въпреки  всичко  тя прости на Мелда, предпазлива  и раздразнена беще от това, че Харун не и каза,   че Мелда работи отново с него. Еда носи нежна и ранима душа, но е силна и превъзмогва трудностите. Болката от загубата на дете е много силна, но си  мисля, че Еда  покрай всички странни и страшни събития, я попреодоля.  Убедена съм, че тя ще прости и на Едже.
newsm10

# 341
  • София
Добра вечер дружина!!! smile3525 newsm10 smile3521 newsm51 newsm68 newsm44
Честит ни фрагмент.Видях го и усетих.....болка.Тежка ще е серията в сряда
Достатъчно добре ще акцентират ....на сбогуването с Джамил.
Какъв беше той?!Добър и .....лош.Правдив и много ...грешен.
Жертва ....на принципите си и морал,който остана непонятен за нас.
Какъвто обаче и да беше....той е техен баща.
Още е пред очите ми образа на Мелда.....потопена в мъка и безпомощност./това от фрагмана/
Отличен израз .....на лицето......показващ ...болката и ужаса ,в който се гърчи сърцето й.
Това наистина са едни ....ужасни моменти.Човек се чувства в пълна безтегловност,слаб и много уязвим.Такива моменти .....бележат душата с дълбока деруга......която кърви и бавно зараства.Но мъката и болката.......те за съжаление ......остават.Тях времето не може да излекува.
Сори тъжен пост стана ...... Weary Weary Weary
Но тези моменти ги има и в реалито.Емоцията и там има право на глас.Ех ....всичко ако бе единствено .....обич и усмивки,цветя и птици.. newsm53 newsm53 newsm53

# 342

Както казва Дани: Красив , по - красив , най - красив Харун!!!

# 343
Добра вечер дружина!!! smile3525 newsm10 smile3521 newsm51 newsm68 newsm44
Честит ни фрагмент.Видях го и усетих.....болка.Тежка ще е серията в сряда
Достатъчно добре ще акцентират ....на сбогуването с Джамил.
Какъв беше той?!Добър и .....лош.Правдив и много ...грешен.
Жертва ....на принципите си и морал,който остана непонятен за нас.
Какъвто обаче и да беше....той е техен баща.
Още е пред очите ми образа на Мелда.....потопена в мъка и безпомощност./това от фрагмана/
Отличен израз .....на лицето......показващ ...болката и ужаса ,в който се гърчи сърцето й.
Това наистина са едни ....ужасни моменти.Човек се чувства в пълна безтегловност,слаб и много уязвим.Такива моменти .....бележат душата с дълбока деруга......която кърви и бавно зараства.Но мъката и болката.......те за съжаление ......остават.Тях времето не може да излекува.
Сори тъжен пост стана ...... Weary Weary Weary
Но тези моменти ги има и в реалито.Емоцията и там има право на глас.Ех ....всичко ако бе единствено .....обич и усмивки,цветя и птици.. newsm53 newsm53 newsm53

Боби , чудесно си го казала!!
личи си ,че си творческа натура!!

newsm10 smile3501 newsm10 newsm10 smile3501

# 344
Едно стихче от мен Peace

Сезони

Очарование имат всички сезони,
един след друг минават...
Годините неусетно преминават...
Времето на пясък се рони...

Есента със златистата премяна
и тишината...
Зимата с бялото сияние
и пустотата...
Пролетта с ярките цветове
и красотата...
Лятото с новите светове
и суетнята...

Есента- с пътеки от сухи листа...
Зимата- по стъклата снежни цветя...
Пролетта- зефир над цъфнало поле...
Лятото- нежен бриз с дъх на море...

Есента с тръпчив вкус на тъга...
Зимата с усещане за самота...
Пролетта със свежо вдъхновение...
Лятото с весело настроение...

И пак- есен...Зима...
Пролетта...Лятото...
Безкрайност необозрима...
Завършеност на цялото...

Дани  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт